Boxe Audiovector Ki 1

  • Boxe Audiovector Ki 1
  • Boxe Audiovector Ki 1
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Audiovector Ki 1 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2809,00 RON / Pereche
Disponibilitate: Nu se mai fabrica

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Ki1 sunt boxe de raft dinamice È™i extrem de detaliate, în ciuda dimensiunilor extrem de reduse

Seria Ki a fost concepută pentru a oferi acelaÈ™i sunet de calitate ridicată oferit de Audiovector clienÈ›ilor ce nu dispun de un spaÈ›iu mare. ConstrucÈ›ia seriei Ki a reprezentat o adevărată provocare pentru producătorul danez. Pornind de la dimensiunea boxelor, nu cu mult mai late decât dimensiunea unui CD, acesta nu È™i-a dorit să compromită sunetul reprodus de acestea în niciun sens.

De la construcÈ›ia incintei la difuzoarele ce echipează seria Ki, totul a fost conceput pentru a oferi un sunet lipsit de compromisuri, de la un bas puternic È™i bine articulat, până la medii înalte, bine definite, totul prezentat într-o scenă largă È™i aerisită.

Conceptul de bază LCC, ce ghidează constructorul Audiovector la conceperea fiecărui model de boxă, se regăseÈ™te È™i în construcÈ›ia seriei Ki 1.

Ki 1 ofera o prezentare audio peste aÈ™teptări în condiÈ›iile unei incinte cu o dimensiune redusă. Scena, vivacitatea È™i capacitatea acesteia de a umple cu sunet camera sunt desăvârÈ™ite.

Seria Ki 1 va performa cu o extremă uÈ™urinÈ›a, fie că vorbim de muzică, de la Michel Jackson la Mozart, sau într-o soluÈ›ie surround de înalta fidelitate. Un alt plus al acestei linii este dat de uÈ™urinÈ›a de a performa la nivel înalt cu amplificatoare sau AV receivere cu resurse de putere redusă.


Difuzorul de bass
Difuzorul de bass al seriei Ki împrumută tehnologiile constructive ce se regăsesc la seriile SR. Membrana acestuia este realizată din fibră de carbon ramforsată cu fibră de sticlă. PrezenÈ›a unui magnet de dimensiuni mari asigură un control È™i o prezenÈ›ă mult peste aÈ™teptările date de dimensiunea difuzorului.


Tweeter-ul
La prima vedere avem impresia ca avem de a face cu tweeter simplu si compact. Total neadevărat, dome-ul tweeter-ului este realizat din matase, ramforsat cu nylon condus de un magnet din neodim cu ferofluid capabil să controleze toate frecvenÈ›ele de până la 22.000 Hz. Cu o prezentre rezolută si extrem de bine articulată.


LCC -Low Compression Concept
Compresia scăzută este crucială pentru a oferi o miÈ™care corectă a membranei sau a ansamblului difuzorului. Pe scurt, LCC se traduce în capacitatea de miÈ™care a membranei conform cu semnalul primit de la amplificator, fără nicio restricÈ›ie.

RestricÈ›iile pot fi date de spaÈ›iile închise, ce împiedică o miÈ™care corectă. Se pot datora aluminiul din care sunt construite bobinele difuzorului, material ce este puÈ›in magnetic È™i astfel opune o rezistenÈ›ă la miÈ™care. Din acest motiv se utilizează alte material sau aliaje la construcÈ›ia bobinelor.

LCC asigură ca răspunsul difuzoarelor să fie scurt È™i precis.

IUC- Individual Upgrade Concept
Toate modelele de boxe ale producătorului Audiovector oferă posibilitatea de upgrade. Boxe din 1996 sunt încă prezente în casele posesorilor de Audiovector actualizate la tehnologiile curente. Upgrade-urile asigurate de Audiovector ating totate componentele boxei de la difuzoare, cablaje, crossover È™i chiar finisajul boxelor.

Acest serviciu asigură clienÈ›ilor posibilitatea de upgrade a boxei de la nivelul Super până la Avantgarde Arette.

Specificatii Boxe Audiovector Ki 1

Specificatii Dimensiuni: 260 x 140 x 220
Greutate: 13 Kg
Impedanta nominala (EN 600065): 8 Ohms
Putere RMS: 180 W
Raspuns in frecventa: 55 Hz − 22 kHz
Sensibilitate (2,83V/1 m): 88 dB

Nu sunt recenzii pentru Boxe Audiovector Ki 1. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare