Boxe Active Pioneer RM-05

  • Boxe Active Pioneer RM-05
  • Boxe Active Pioneer RM-05
  • Boxe Active Pioneer RM-05
  • Boxe Active Pioneer RM-05
  • Boxe Active Pioneer RM-05
  • Boxe Active Pioneer RM-05
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Active Pioneer RM-05 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pioneer DJ is drawing on its rich heritage in speaker design to launch the RM Series coaxial active reference monitor speakers for the professional studio. The RM-05 and RM-07 speakers are packed with pro-audio technology to deliver a high SPL and a neutral sound with clear separation across the frequencies − making them the ideal companion for near-field studio monitoring of high-res sounds.

Pioneer DJ RM-05 Professional Studio Monitor

Pioneer DJ is drawing on its rich heritage in speaker design to launch the RM Series coaxial active reference monitor speakers for the professional studio. The RM-05 and RM-07 speakers are packed with pro-audio technology to deliver a high SPL and a neutral sound with clear separation across the frequencies − making them the ideal companion for near-field studio monitoring of high-res sounds.

The RM Series′ uses a coaxial driver unit from Pioneer pro-audio brand TAD[i] to ensure audio from the tweeter and woofer emanates from the same point for a more accurate sound. The aramid fibre woofers and front-loaded bass reflex system with grooved ducts ensure a clean bass, while the aluminium hard domed tweeter has been optimised to deliver rousing high frequencies of up to 50 kHz.

The rigid die-cast aluminium cabinets are designed to look and sound superb − featuring curved contours to eliminate resonance, and a proprietary acoustic tube to reduce standing waves and ensure the quality of the low to mid ranges. The speakers also boast a three-band EQ and multiple inputs, giving producers the ultimate flexibility and simplicity in any environment.

Specificatii Boxe Active Pioneer RM-05

Specificatii Type Bi-amp 2-way active speaker
Enclosure Bass reflex/Aluminium die-cast
Tweeter 1.5-inch hard dome aluminium HSDOM Tweeter
Woofer 5-inch aramid fibre woofer
Frequency Response(-10dB) 45 Hz~50 kHz
Maximum Sound Pressure Level 104 dB SPL (peak @ 1 m)
Cross Over Frequency 1.7 kHz
Amplifier output (rated output) Class A/B bi-amp 100W
LF:50 W / 4Ω
HF:50 W / 4Ω
Input Terminals Balanced input XLR x 1
Unbalanced input RCA x 1
Input impedance 10 kΩ
Input Sensitivity -40 dB ~ +6 dB
High EQ -2 / -1 / 0 / +1 dB ( 10 kHz )
Mid EQ -4 / -2 / -1 / 0 dB ( 140 Hz )
Low EQ -4 / -2 / 0 / +2 dB ( 50 Hz )
Power consumption 142 W
Power consumption during
standby mode 0.3 W or less
External dimensions
W×H×D) 203 x 281 x 225 mm
Weight 9.3 kg
Accessories included Power cord
Operating instructions
Rubber leg
Bottom cushion
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Active Pioneer RM-05. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare