Boxe Active Pioneer DM-40

 • Boxe Active Pioneer DM-40
 • Boxe Active Pioneer DM-40
 • Boxe Active Pioneer DM-40
 • Boxe Active Pioneer DM-40
 • Boxe Active Pioneer DM-40
 • Boxe Active Pioneer DM-40
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Active Pioneer DM-40 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
809,00 RON / Pereche
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

5.0 / 5.0 din 1 recenzii
Cantitate:
+
De la: 134.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Versatile sound

The compact DM-40 desktop monitors bring excellent audio quality to your home setup. They inherit the best from our professional S-DJX series and Pro Audio speakers, including a front-loaded bass reflex system for a rich, tight bass and DECO* technology for a wider reach and sweet spot.

All these features are combined in a compact design making the DM-40 the perfect match for DJing, producing and simply enjoying music at home.

* Diffusion Effectual Convexity by Olson

Key features

 • Front-loaded bass reflex system

  4-inch fiberglass woofers output a strong, punchy bass from the front, while grooves on the ducts reduce air friction. This way you'll feel a tight bass kick even when the monitors are positioned against the wall.

 • 3D stereo sound

  The DM-40's ¾-inch soft dome tweeters are fitted with DECO convex diffusers that channel high frequencies in every direction. So you′ll enjoy a wide sweet spot and 3D stereo sound wherever you sit or stand.

 • Time alignment

  Class AB amplifiers deliver a crisp sound with low-distortion. Plus the tweeter and woofer are perfectly aligned to eliminate crossover and ensure a well-balanced response across the frequencies.


Specificatii Boxe Active Pioneer DM-40

Specificatii Main Features
Type
2-way bass reflex, active monitor speakers
Tweeter
¾-inch Soft Dome
Woofer
4-inch Fiberglass
Included Accessories


Power cord
Speaker cable (for left/right channel connection)
Audio converter cable (3.5 mm stereo mini plug to RCA)
Bottom cushion
Operating instructions

Specifications
Dimensions (W x H x D)


Left ch: 146 x 227 x 223 mm
Right ch: 146 x 227 x 210 mm

Weight


Left ch: 2.7 kg
Right ch: 2.2 kg

Amplifier Output
Class A/B amp: 2 x 21 W / 4 Ω
Impedance
10 kΩ
Power Consumption
35 W
Power Consumption (Standby)
< 0.5 W
Terminals
Inputs


1 LINE (RCA)
1 LINE (Mini-jack)

Outputs
1 HEADPHONE MONITOR (1/4 inch Jack)
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Recenzii despre Boxe Active Pioneer DM-40

Foarte bune!
andrei / 2018-04-13 15:23:52

Foarte bune boxele! Sunet curat! Basul se aude excelent!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare