Boxe Active Dali Kubik Xtra Negru

  • Boxe Active Dali Kubik Xtra Negru
  • Boxe Active Dali Kubik Xtra Negru
  • Boxe Active Dali Kubik Xtra Negru
  • Boxe Active Dali Kubik Xtra Negru
  • Boxe Active Dali Kubik Xtra Negru
  • Boxe Active Dali Kubik Xtra Negru
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Active Dali Kubik Xtra Negru are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1656,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 276 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Modelul de boxe active DALI KUBIK KTRA este ruda pasivă a noului model de boxe active DALI KUBIK FREE. Dacă veți combina cele două boxe veți prelungi experiența auditivă într-o performanță stereo veritabilă.

Cele două componente pot fi așezate în trei modalități diferite. Puteți folosi boxa KUBIK FREE pe cont propriu într-un ansamblu de sine stătător, puteți folosi modelele KUBIK FREE și KUBIK XTRA împreună într-un sistem stereo sau le puteți folosi împreună într-un sistem de sine stătător pe două camere.

Pe parcursul dezvoltării sistemului KUBIK, departamentul nostru R&D a fost foarte concentrat pe ușurința cu care poate fi folosit, fără o montare complicată și cât se poate de flexibil. Pe scurt, am dorit să construim o boxă activă care poate fi folosită imediat după ce este despachetată, dar care va ține, în același timp, o viață întreagă.

Conectarea boxei DALI KUBIK XTRA

Conectarea boxei DALI KUBIK XTRA este realizată cu ajutorul unui conector cu șase fire situat la baza modelului KUBIK FREE. Cablul conector transferă semnalul către modulul de woofer și tweeter în mod individual, utilizând cuplajul activ din modelul KUBIK FREE și pornește LED-ul indicator pentru un acces vizual usor al statusului sistemului KUBIK.

Culorile grilajului

Culorile standard ale grilajului cu care vin modelele DALI KUBIK FREE și DALI KUBIK XTRA sunt clasicele DALI red, black sau white (roșu, negru sau alb). Pe lângă acestea, mai aveți de ales între 6 culori opționale, pline de stil, pentru carcasele interșanjabile.

Specificatii Boxe Active Dali Kubik Xtra Negru

Specificatii Alte caracteristici: Maximum SPL [dB] 103
Recommended Placement On-Wall
Shelf
Stand
Descriere: Closed Box
Difuzoare: High Frequency Driver 1 x 25 mm Soft Textile Dome
Low Frequency Driver 1 x 5,25 Wood Fibre Cone
Dimensiuni: 305 x 145 x 145
Greutate: 3.8 kg
Raspuns in frecventa: 48 - 22,000
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Active Dali Kubik Xtra Negru. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare