Boxe Active Dali Kubik Free Negru

  • Boxe Active Dali Kubik Free Negru
  • Boxe Active Dali Kubik Free Negru
  • Boxe Active Dali Kubik Free Negru
  • Boxe Active Dali Kubik Free Negru
  • Boxe Active Dali Kubik Free Negru
  • Boxe Active Dali Kubik Free Negru
  • Boxe Active Dali Kubik Free Negru
  • Boxe Active Dali Kubik Free Negru
  • Boxe Active Dali Kubik Free Negru
  • Boxe Active Dali Kubik Free Negru
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxe Active Dali Kubik Free Negru are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
3649,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 608.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Conectivitate

Variantele Bluetooth sau conectorul optic reprezintă doar două din cele șapte tipuri de conexiune posibile pe care le oferă sistemul KUBIK. Gama largă de conectori permite oricărui dispozitiv să fie conectat la sistemul KUBIK și să beneficieze de o conexiune de calitate maximă. Pentru a îmbunătăți și mai mult ușurința utilizării, sistemul KUBIK are abilitatea IR lerning, ce permite folosirea oricărei telecomenzi existente pentru a naviga sistemul KUBIK.

ADN-ul DALI

Modelul DALI KUBIK FREE folosește multe dintre tehnologiile boxelor DALI, precum tweeterul soft dome, conurile din fibră de lemn, garniturile de cauciuc și coșul de polymer ranforsat cu sticlă. Toate acestea demonstrează faptul că modelul KUBIK FREE este la bază o adevărată boxă DALI. Adăugarea unui amplificator stereo clasa D cu 4 canale subliniază dorința echipei dezvoltatoare de a transforma sistemul KUBIK într-o adevărata boxă Hi-Fi.

Sistemul KUBIK constă în două elemente: modelul DALI KUBIK FREE și DALI KUBIK XTRA. Cele două componente pot fi așezate în trei modalități diferite. Puteți folosi boxa KUBIK FREE pe cont propriu într-un ansamblu de sine stătător, puteți folosi modelele KUBIK FREE și KUBIK XTRA împreună într-un sistem stereo sau le puteți folosi împreună într-un sistem de sine stătător pe două camere.

Calitatea construcției

Carcasa principală este realizată dintr-o bucată de aluminiu extrudat. Acest lucru are ca scop ranforsarea întregului produs, dându-i o aparență solidă și asigurând faptul că toate componentele pot fi montate strâns în structură, pentru a elimina vibrațiile. Panoul din spate servește de asemenea pe postul unui conductor de căldură pentru amplificator și sursa de energie. Partea de sus a modelului DALI KUBIK FREE este realizată din același aluminiu și dezvăluie structura solidă a modelului KUBIK FREE.

Amplificatorul

Amplificatorul clasa D de 100W este o adevărată soluție activă ce oferă un cuplaj în întregime digital, manevrare directă a surselor digitale și un convertor AD de înaltă calitate. Amplificatorul stereo cu 4 canale (4 x 25W) controlează individual semnalul audio spre modulul de woofer și tweeter.

Aceasta este o parte importantă a performanței de înaltă calitate a sistemului KUBIK, din moment ce face posibil controlul și optimizarea perfectă a semnalului audio pentru difuzoarele folosite în sistemul KUBIK. Posibilitatea de a avea acest tip de control le permite inginerilor de sunet să transforme orice informație în mișcare a difuzoarelor. Aceasta este cu adevărat o combinație în care 2+2=5.

Specificatii Boxe Active Dali Kubik Free Negru

Specificatii Alte caracteristici: Maximum SPL [dB] 103 dB
Crossover Principle DSP based digital IIR, 2. order
Connection input(s) 3.5mm mini jack
RCA (Phono)
Optical (Toslink)
USB (Micro)
Wireless Input(s) BlueTooth™ Apt-X
Connection output(s) KUBIK XTRA out
SUB out
Amplifier Type Fully digital Class D
open loop type
Recommended Placement On-Wall, Shelf, Stand
Descriere: Closed Box
Difuzoare: High Frequency Driver 1 x 25 mm Soft Textile Dome
Low Frequency Driver 1 x 5,25 Wood Fibre Cone
Dimensiuni: 305 x 145 x 145
Frecventa crossover: 3000
Greutate: 4.5 kg
Putere RMS: 4 x 25 W
Raspuns in frecventa: (+/-3 dB) [Hz] 48 - 22,000
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxe Active Dali Kubik Free Negru. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare