Boxa Vento 866.2 Center

  • Boxa Vento 866.2 Center
  • Boxa Vento 866.2 Center
  • Boxa Vento 866.2 Center
  • Boxa Vento 866.2 Center
  • Boxa Vento 866.2 Center
  • Boxa Vento 866.2 Center
  • Boxa Vento 866.2 Center
  • Boxa Vento 866.2 Center
  • Boxa Vento 866.2 Center
  • Boxa Vento 866.2 Center
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxa Vento 866.2 Center are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
5245,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 874.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

What makes the Vento.2 even better?

Along with the first-rate tweeter system made from ceramic and high-fidelity titanium membranes, the Vento .2 series also offers a new look with modern screw-free diamond-cut aluminum rings. In the bass areas, the large freestanding loudspeakers boast a double cone membrane with a continuous surface, which works together with the larger cabinet size and a more powerful version of the curved form to give an even greater and more detailed sound.

All special features at a glance

• Ceramic tweeter system

• Titanium woofers and midrange speakers

• Wave-surround technology

• Screw-free, diamond-cut aluminum rings

• High-quality connection terminals

• Conical black spacers

• New and modern base construction with elegant bevels

• Fabric cover with magnetic fastening

• High gloss cabinet surface

• Matching speaker stand: LS 850.3


Specificatii Boxa Vento 866.2 Center

Specificatii Type


Centerspeaker

Engineering Principle
3-way bass reflex

Nom. /Music power handling
120 / 200 watts

Frequency response
26...40.000 Hz

Crossover frequency
300 / 3.000 Hz

Woofer
1 x 174 mm (6,8''), Titanium (Wave surround)

Midrange
1 x 174 mm (6,8''), Titanium (Wave surround)

Tweeter
1 x 25 mm (1''), Ceramic

Nominal Impedance


4...8 ohms

Special Features
fabric grill with magnetic mount
Gold plated terminals

Warranty
5 years

Dimensions (WxHxD)
60 x 20 x 35 cm
(23.6'' x 7.9'' x 13.8'')

Weight
14.5 kg

Available accessories
Loudspeaker stand LS 850.3

Carton Content
Vento 866.2
fabric grill with magnetic mount
Manual

Packaging
32 x 71 x 47 cm (12,6 x 28 x 18,5)

Weight including packaging
17 kg
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxa Vento 866.2 Center. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare