Boxa SoundBar Pioneer SBX-B70

  • Boxa SoundBar Pioneer SBX-B70
  • Boxa SoundBar Pioneer SBX-B70
  • Boxa SoundBar Pioneer SBX-B70
  • Boxa SoundBar Pioneer SBX-B70
  • Boxa SoundBar Pioneer SBX-B70
  • Boxa SoundBar Pioneer SBX-B70
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxa SoundBar Pioneer SBX-B70 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The best sound for each channel

The SBX-B70 network speaker base is the talented all-rounder for every occasion and combines the variety of media on offer today with a simple set-up and operating process. As a TV loudspeaker system with compact dimensions it places the right emphasis on the sound and picture. Televisions weighing up to 40 kilos will find a safe support on the robust, low-resonance MDF casing. The integrated twin subwoofer and the aero noiseless port guarantee clean and powerful bass reproduction, while the phase control technology facilitates high sound quality. The 2.2 system, with an integrated Class D loudspeaker, has a 130-watt output capacity. Via wi-fi and ethernet the base can access the local network and music sources there as well as the online streaming service Spotify. Via Bluetooth and AirPlay send songs from your mobile device directly to the speaker base or use the USB input. With the cost-free Pioneer Control App for iOS and Android the systems can be conveniently controlled via Smartphone or Tablet.


Specificatii Boxa SoundBar Pioneer SBX-B70

Specificatii Dolby Digital/DTS Digital Surround Decoders
Pioneer Sound Enhancements: Phase Control, Auto Level Control, P.Bass, Sound Control (Bass/Treble)
Surround Modes:
For AirPlay: Direct/DIALOGUE/NIGHT/MUSIC
For USB/iPod, Bluetooth, Music Server, Favorites, Spotify, Tuner (FM): MUSIC/DIALOGUE/NIGHT
For TV (Opt), BD/DVD (Coax), Analog In: Auto Surround/Dialogue/Night/Standard
Subwoofer Level Control
iPod Digital Transmission via Front USB Terminal
FM (RDS) Tuner

Amplifier
Type: Class D
Channels: 2.2-Channel
Power Output (1 kHz, 30 % THD, 4 ohms): 160 W (Front 40 W x 2, Subwoofer 40 W x 2)
Power Output (1 kHz, 10 % THD, 4 ohms): 130 W (Front 30 W x 2, Subwoofer 35 W x 2)

Speakers
Speaker Units
Front Speaker: 40 mm x 70 mm Wide Band Full-Range Cone x 4 with Copper Ring
Built-in Subwoofer: 100 mm Cone Woofer x 2
Large Capacity Composite Wooden Enclosure
Aero-Noise Free Port System

Supports TVs with up to 40 kg Weight and 660 x 310 mm Base Size
Dimensions (W x H x D): 700 x 94 x 350 mm (Excluding Antenna)
Weight: 8.4 kg

Tip Echipament SoundBar
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxa SoundBar Pioneer SBX-B70. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare