Boxa SoundBar Pioneer SBX-B30

  • Boxa SoundBar Pioneer SBX-B30
  • Boxa SoundBar Pioneer SBX-B30
  • Boxa SoundBar Pioneer SBX-B30
  • Boxa SoundBar Pioneer SBX-B30
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxa SoundBar Pioneer SBX-B30 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

All-in-one home cinema solution.

The SBX-B30 speaker base is the perfect all-in-one solution to replace the audio that comes from the small, low-powered speakers integrated into your flat screen TV by rich, room-filling sound.

Whether you're streaming your favourite tracks over Bluetooth or watching an exciting movie, whatever you′re playing will sound great. Wide-band, full-range driver units provide rich, clear audio, while the large integrated twin subwoofers deliver balanced bass sound.


Specificatii Boxa SoundBar Pioneer SBX-B30

Specificatii Supports TVs with up to 40 kg Weight and ›› 600 x 310 mm Base Size
Simple Setup—Just Connect the Audio Cable
Wooden Enclosure and Dual Subwoofers Create Rich, Room-Filling Sound
Wirelessly Stream Music from Bluetooth® Compatible Smartphones and Tablets
Speaker Units
Front Speaker: 40 mm x 70 mm Wide Band Full-Range Cone x 2 with Copper Ring
Built-in Subwoofer: 100 mm Cone Woofer x 2
Large Capacity Composite Wooden Enclosure
Aero-Noise Free Port System
Type: Class D
Channels: 2.2-Channel
Power Output: Total 130 W
RM S (THD 10 %, 4 ohms): Front Speaker 30 W x 2, Built-in Subwoofer 35 W x 2
Dolby Digital/DTS Decoders
Pioneer Sound Enhancements - Phase Control
Surround, Night, Dialog, Lip Sync (Audio Sync), and Auto Level Control

Built-in Bluetooth® (Version: 2.1 + EDR, Profile: A2DP, Codec: SBC)
Control the Unit with TV Remote Control Learning Function
Input Selection (TV, BD/DVD, STB, ANALOG)
Quick Standby (One Cable Connection)
LED Dimmer
Ready for Pioneer Wireless Streaming App (for iPhone/iPod touch/iPad, for Android)*
Dimensions (W x H x D): 660 x 95 x 350 mm.
Weight: 7.9 kg
Tip Echipament SoundBar
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxa SoundBar Pioneer SBX-B30. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare