Boxa SoundBar Monitor Audio SB-3

 • Boxa SoundBar Monitor Audio SB-3
 • Boxa SoundBar Monitor Audio SB-3
 • Boxa SoundBar Monitor Audio SB-3
 • Boxa SoundBar Monitor Audio SB-3
 • Boxa SoundBar Monitor Audio SB-3
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxa SoundBar Monitor Audio SB-3 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The SB-3 is custom-built for screen sizes above 60 and features three separate driver arrays for left, centre, right channels in a single cabinet. Twin C-CAM® bass drivers, twin ABRs (Auxiliary Bass Radiators) and a single C-CAM tweeter in the centre section to provide the SB-3 with higher acoustic output and power handling for critical centre channel reproduction. This is combined with individual mid-bass, tweeter and sealed ABR drivers for both left and right channels.

In larger rooms the SB-3 can be used with a partnering Monitor Audio subwoofer to deliver the best possible audio experience. Within smaller environments and systems, the SBs will deliver effortless full range audio way beyond the limits of any TV's sound system.


 • Individual C-CAM® (Ceramic-Coated Aluminium/Magnesium) bass/mid driver for left and right channels, twin drivers for the centre channel
 • C-CAM gold dome tweeters per channel
 • Individual Auxiliary Bass Reflex (ABR) for left and right channels, twin ABRs for the centre channel
 • Three separate driver arrays for left, centre, right channels in a single cabinet
 • Optional dedicated wall bracket
 • Integrated Silicon feet provide a secure cabinet-top mounting alternative.


Specificatii Boxa SoundBar Monitor Audio SB-3

Specificatii Frequency Response (-3dB)
All Channels: 80Hz − 30kHz

Sensitivity (1W@1M)
Left and Right Channels: 84dB
Centre Channel: 87dB

Nominal Impedance (ohms)
All Channels: 8

Power Handling Single - R.M.S. (W)
Left and Right Channels: 40
Centre Channel: 80

System Power Handling - R.M.S. (W)
All Channels: 100 (High pass filter set to 100Hz)

Recommended Amp Requirements (W)
All Channels: 30 - 100

Recommended High Pass Crossover Frequency
All Channels: 80 - 120Hz

Maximum SPL (dBA)
104 (108.8 all channels driven)

Bass Alignment
Left and Right Channels: 2 x Auxiliary Bass Reflex (ABR) Loading
Centre Channel: 2 x Auxiliary Bass Reflex (ABR) Loading

Drive Unit Complement
Left and Right Channels: 2 x 4” (100mm) C-CAM® cone bass/mid driver, 2 x 1” (25mm) C-CAM gold dome tweeter
Centre Channel: Left and Right Channels: 2 x 4” (100mm) C-CAM® cone bass/mid driver, 1 x 1” (25mm) C-CAM gold dome tweeter

Cabinet Dimensions (HxWxD)
145 x 1310 x 89mm (511/16 x 519/16 x 31/2 inch)

External Dimensions Inc Bracket (HxWxD)
145 x 1310 x 100mm (511/16 x 519/16 x 315/16 inch)

Weight (lbs)
9.1Kg (20lb)
Tip Echipament SoundBar
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxa SoundBar Monitor Audio SB-3. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare