Boxa Portabila Pioneer XW-LF3

  • Boxa Portabila Pioneer XW-LF3
  • Boxa Portabila Pioneer XW-LF3
  • Boxa Portabila Pioneer XW-LF3
  • Boxa Portabila Pioneer XW-LF3
  • Boxa Portabila Pioneer XW-LF3
  • Boxa Portabila Pioneer XW-LF3
  • Boxa Portabila Pioneer XW-LF3
  • Boxa Portabila Pioneer XW-LF3
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxa Portabila Pioneer XW-LF3 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

FREEme defies the limits of location free audio. It allows you to enjoy your wireless music in style − wherever, whenever.

Let FREEme surround you with a 360° sound circle of consistent audio quality. Five simple control keys on the side make this portable music player very easy to use, while a LED indicator shows the status at all times.

This FREEme speaker has a compact, sophisticated design finished in genuine leather and metal punching on the sides. For steady placement, this FREEme speaker has a slim rubber stand on the bottom. It complements any outfit and interior style.

The smooth leather-coated top comes in two stylish colours: Brown (XW-LF3-T) and Black (XW-LF3-K). A stylish carrying pouch is also included.

Featuring 100% real leather, final finish may vary.

Wireless streaming

Call hands-free and stream your music wirelessly via Bluetooth. Optimise and customise your listening experience with the freely available Wireless Streaming App for iOS or Android.Effortless pairing

Connect your smartphone or tablet effortlessly via Near Field Communication (NFC). Simply hold your NFC-enabled device near the contact point of your FREEme speaker to create the Bluetooth connection (Android 4.1 and up).Power to you

This portable speaker has a built-in rechargeable lithium-ion battery. Charge your FREEme no more than 2.5 hours and enjoy approximately 7 hours of flawless music playback.


Specificatii Boxa Portabila Pioneer XW-LF3

Specificatii Main Features

Plays Wireless Audio via Bluetooth (A2DP)

Speakers 2 x 40mm Full-Range speakers

Terminals • 1 x 3.5mm Aux-in • 1 x Micro USB port for battery charging

Display LED indicator

Battery Rechargeable battery (7h)

Dimensions (W x H x D) 151 x 45.5 x 82.5 mm

Weight 0.345 kg

Power Consumption (in use /standby) 9W / 0.5W

Power Requirements 5.2V, 2A (Micro USB)

Accessories • AC adapter • 1 x USB cable • 1 x Stereo mini-plug cable • 1 x Carrying pouch

Speakers

Speaker Type • 2 x Full-Range speakers • Passive Radiator

Audio

Dynamic Range Control

Bluetooth

Bluetooth

Hands-Free Calling

NFC Bluetooth Pairing

Pioneer Wireless Streaming App (+)

Compatible with • iOS 7.0 and later • Android 4.1 and later


Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxa Portabila Pioneer XW-LF3. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare