Boxa JBL Studio 235C

  • Boxa JBL Studio 235C
  • Boxa JBL Studio 235C
  • Boxa JBL Studio 235C
  • Boxa JBL Studio 235C
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxa JBL Studio 235C are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

No matter where you stand or sit in a room when watching a movie, TV show, or game console, you deserve the best possible listening experience. As part of the groundbreaking 9-piece JBL Studio 2 loudspeaker series, the Studio 235C 2.5-way Dual 6.5 center channel loudspeaker lets you do just that, stunning your ear with a signature listening experience like no other − wherever you′re positioned. The Studio 235C center channel′s dual 6.5 PolyPlas drivers deliver pitch-perfect vocal clarity and tight, accurate bass to anywhere in a listening space. Add to these the Studio 235C′s built-in High Definition Imaging (HDI) waveguide design and 1 CMMD Lite high-frequency driver, both of which take their cues from JBL′s own legendary M2 Master Reference monitor, and your cinematic senses get sharpened to a pin-drop. Combine all this with the sleek, urbane design of the loudspeaker itself − both inside and out − and you′re dealing with a champion breed of sound and technology ready to define its era.

Legendary JBL sound
Now you don′t have to venture far from home to experience the legendary power, clarity and technical accuracy of the JBL sound.

Magnetically Shielded
Magnetically shielded for placement on the floor or wherever you want it, including right next to your TV or video display.

Floorstanding Speaker
Floorstanding design delivers that big theatre sound to complete your home entertainment experience

Specificatii Boxa JBL Studio 235C

Specificatii Descriere: Slipstream rear-firing bass port
Gold-plated binding-post speaker terminals
Difuzoare: Dual 165mm (6.5 inch) PolyPlas low-frequency transducers
High Definition Imaging (HDI) horn design - 25mm (1 inch) CMMD Lite high frequency dome
Recommended amplifier power: 20 - 150W
Dimensiuni: 194 x 645 x 249mm
Greutate: 11.9 Kg
Impedanta nominala (EN 600065): 8 Ohm
Raspuns in frecventa: 55Hz - 22kHz
Sensibilitate (2,83V/1 m): 91dB
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxa JBL Studio 235C. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare