Boxa Jamo A 3 CEN.4 Negru

  • Boxa Jamo A 3 CEN.4 Negru
  • Boxa Jamo A 3 CEN.4 Negru
  • Boxa Jamo A 3 CEN.4 Negru
  • Boxa Jamo A 3 CEN.4 Negru
  • Boxa Jamo A 3 CEN.4 Negru
  • Boxa Jamo A 3 CEN.4 Negru
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxa Jamo A 3 CEN.4 Negru are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
Solicita pret!
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

DESIGN

With a compact size and attractive shape that looks great with any new generation flatscreen, the A 3 CEN.4 is the ideal center channel unit. Approximately the size of two A 320 speakers placed end to end, it has been specifically designed to work with either the A 320 or A 340 compact satellites. The flat design makes the A 3 CEN.4 speakers a suitable match for nearly any room. The ingenious bracket can be used to mount the speaker on a wall, or as a stand, if the speaker is to be placed on a shelf. The bracket can also tilt the speaker upward or downward to aim the sound toward the listening position, whether the speaker is placed above or below the screen

TECHNOLOGY

Despite the small size of A 3 CEN.4, it features a two-way closed, shielded system, with two 3.75-inch woofers and a 1-inch tweeter to reproduce mid- and upper range frequencies with full fidelity. The result is very natural sounding vocals and instrumentation quality-which is essential, as the center speaker reproduces the dialogue in a movie.

The high-style Jamo A 3 CEN.4 is packed with high-performance features:

  • Electric overload protection, eliminates overheating
  • A low-loss crossover for reduced distortion and higher sensitivity
  • Magnetic shielding to eliminate television interference


Discreet, elegant design. Big, lifelike sound. The A 3 series has something for everyone.

Specificatii Boxa Jamo A 3 CEN.4 Negru

Specificatii Weight (Kg/lb) 1.7 / 3.7
Frequency Response (Hz, +/-3dB) 100 - 20,000
Product dimensions (mm/in, HxWxD) 112 x 300 x 93 / 4.4 x 11.8 x 3.7
Overall Dimensions (mm/in, HxWxD) 112 × 300 × 112 / 4.4 × 11.8 × 4.4
Woofer (mm/in) 2 x 95 / 3¾
System Type 2-way closed shielded
Tweeter (mm/in) 25 / 1
Power Handling (Watts Long/Short Term) 70 / 100
Impedance 8
Sensitivity (dB, 2.8V/1m) 88
Product Finish Black, White, Silver
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxa Jamo A 3 CEN.4 Negru. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare