Boxa Focal Kanta Center

  • Boxa Focal Kanta Center
  • Boxa Focal Kanta Center
  • Boxa Focal Kanta Center
  • Boxa Focal Kanta Center
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxa Focal Kanta Center are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
16.249,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 2708.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Kanta Center is the perfect way to complete a multichannel system from the line. It provides the exact same level of performance, whether at low or very high volume. It is therefore an excellent addition when combined with Kanta N°1 floor standing loudspeakers or the bookshelf loudspeaker, whatever the front and back configuration. The extreme definition of the higher mid-range register and its tonal balance make this a formidable weapon in any Home Cinema set-up. Film fans will be surprised by the sound clarity and speech intelligibility, which are far superior to the norm. The remarkable neutrality lends itself to thrilling emotion for an unparalleled Home Cinema experience. The Sub 1000F subwoofer is the complementary solution to make an ultra high level Home Cinema configuration. And, when it is then linked with the 300 ICW 4 in-ceiling loudspeakers, even the most exacting film fans will enjoy an incredible 3D audio experience in Dolby Atmos, DTS X or Auro-3D.

Optional stand available for optimal integration under the screen.


Key points
• Combines performance and compactness
• Remarkable tonal balance in the midrange and high frequencies for a highly realistic vocals
• Transducers integrating Focal′s latest technologies
• Speaker drivers developed and manufactured in France by Focal
• Optional stand for optimal integration
• Numerous standard finishes

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Boxa Focal Kanta Center

Specificatii Type 2-way bass-reflex center speaker
Drivers 2 x 61/2 (16.5cm) Flax bass-midrange
with TMD suspension and NIC motor
11/16 (27mm) ‘IAL3′ pure Beryllium inverted dome tweeter
Sensitivity (2,83V/1m) 91dB
Frequency Response (+/-3dB) 55Hz - 40kHz
Low Frequency Point (- 6dB) 50Hz
Nominal Impedance 8 Ohms
Minimum Impedance 3.5 Ohms
Recommended Amplifier Power 40-200W
Crossover Frequency 2,400Hz
Dimensions (HxWxD) 911/16 x 223/32 x x1515/32 (246 x 561 x 393mm)
Net weight (with front grille) 39.1lbs (18kg)
Packaging dimensions (HxWxD) 153/4 x 263/8 x 2015/32 (400 x 670 x 520mm)
Total weight (including packaging) 46.4lbs (21kg)
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxa Focal Kanta Center. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare