Boxa Focal CC Sopra

  • Boxa Focal CC Sopra
  • Boxa Focal CC Sopra
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxa Focal CC Sopra are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
14999,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 2499.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Sopra Center allows you to extend the Sopra experience to your Home Cinema. Sopra Center uses all the design aspects of Sopra loudspeakers in order to optimise integration into your home. The center loudspeaker is an essential component of home cinema systems because its role goes beyond reproducing just the dialogue. The mid-range must provide precision and coherence between the visuals and the soundstage. If the centre loudspeaker reproduces the majority of voices in the centre of the image, its spectrum is much broader and also includes music, sound effects and other sounds.

The Sopra Center loudspeaker is the ideal complement for the other loudspeakers in the Sopra line: Sopra N°1 bookshelf loudspeakers and Sopra N°2 or Sopra N°3 floorstanding loudspeakers. Each model in the line offers high performance and consistency in terms of output, rendering and scale. Each speaker driver benefits from the same technologies: ‘W′ cones and pure Beryllium inverted dome tweeters. The soundstage therefore, is perfectly dispersed: the sound emanating from either side of the image is reproduced without variation of the timbre.

Like all products in the Sopra line, Sopra Center is available in the Black Lacquer finish.

The center loudspeaker is composed of:

  • 3 (8cm) 'W' cone midrange
  • 2 x 61/2 (16.5cm) 'W' cone woofers
  • 11/16 (27mm) pure Beryllium IAL tweeter.

Specificatii Boxa Focal CC Sopra

Specificatii Type Three-way bass-reflex center speaker
Drivers 2 x 61/2 (16.5cm) W cone woofers
3 (8cm) W cone midrange
11/16 (27mm) pure Beryllium IAL inverted
dome tweeter
Frequency response (+/- 3dB) 55Hz - 40kHz
Low frequency point - 6dB 50Hz
Sensivity (2.83V / 1m) 91dB
Nom. impedance 8 Ohms
Minimum impedance 4.1 Ohms
Crossover frequency 500Hz / 2200Hz
Recommended amplifier power 40 - 200W
Dimensions (HxLxP) 91⁄4x2331⁄32x1325⁄32 (235x609x350mm)
Net weight 121.25lbs (19kg) (stand: 40.78lbs (18.5kg))
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxa Focal CC Sopra. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare