Boxa Definitive Technology UIW RLS II

  • Boxa Definitive Technology UIW RLS II
  • Boxa Definitive Technology UIW RLS II
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxa Definitive Technology UIW RLS II are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
4.499,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 749.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The Reference Line Source II (RLS II) is an enclosed full range loudspeaker engineered for flush mount in-wall installation. It features a non-resonant sealed medite (a dense wood product) enclosure to deliver the tight, detailed bass and uncolored midrange of audiophile free-standing speakers in every installation. The performance of open back built-in speakers will vary depending on the nature of the wall/ceiling cavity behind the speaker. But Definitive Reference integrated enclosure speakers sound superb every time. Rotating dogleg clamps make the RLS II easy to install in either new or existing construction and provide secure, non-resonant mounting for ultimate audiophile performance free of vibrations and buzzes.

The enclosure houses a line source array composed of two high definition bass/mid drivers with cast baskets for natural midrange, surrounding a pure aluminum dome tweeter for silky smooth high frequency response, plus two pressure-driven Low Bass radiators for deep powerful low frequency extension.

Use the RLS II as a main Left, Right, Center or Surround Loudspeaker in a stealth high performance home theater or multichannel music system. The RLS II is capable of extraordinary sonic performance, comparable to that of even the finest freestanding loudspeakers, yet it remains hidden within your walls and takes up no floor space! Add a Definitive Technology subwoofer, such as one of our IWSubs, for the addition of even more high impact perfectly blended deep bass response.


Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Boxa Definitive Technology UIW RLS II

Specificatii Tweeter
Quantity 1
Diameter 1 (2.54cm)
Type Pure Aluminum Dome
Mid / Woofer
Quantity 2
Diameter 6 1/2 (16.51cm)
Type High Definition Bass/Midrange Driver
Tweeter/Mid Array
Type D'Appolito Direct Radiating
Bass Radiator
Quantity 2
Diameter 6 1/2 (16.51cm)
Type Planar Bass Radiator
Electrical
Audio Inputs
Speaker Level 1 Pair (Heavy Duty Spring Loaded)
Maximum Sensitivity
1 watt @ 1 Meter 92 dB
Total Frequency Response
Overall 22 Hz - 30 kHz
Nominal Impedance
Compatible with 8 ohm
Crossover
A/V Receiver Crossover Setting Small (40 Hz)
Power Handling 10 - 350 watts per channel
Installation
Cut Out Dimensions
Height 28 1/2 (72.39cm)
Width 7 (17.78cm)
Mounting Depth 3 13/16 (9.68cm)
Outer Flange
Height 29 3/4 (75.56cm)
Width 8 1/8 (20.64cm)
Placement
Vertical Orientation In Wall (Vertical Only)
Cabinet Type
Speaker Enclosure Sealed Medite
Product Weight
Out of Box 17.5 lbs
Shipping
Accessories
Included Accessories Wall Template; Paint Mask; Paintable Grill; Self Adhering Foam Gasket
Optional Accessories Rough-In-Kit (Available Separately)
Carton Size
Height 35 (88.90cm)
Width 11 (27.94cm)
Depth 9 (22.86cm)
Shipping Weight
One per Carton 9 kg
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxa Definitive Technology UIW RLS II. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare