Boxa Definitive Technology ProCenter 2000

  • Boxa Definitive Technology ProCenter 2000
  • Boxa Definitive Technology ProCenter 2000
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxa Definitive Technology ProCenter 2000 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1799,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 299.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Procenter 2000 este un centru compact ce se integreaza perfect in sistemul home-cinema format de boxele din seria Procinema.
Acesta foloseste cele mai noi tehnologii Definitive Technology,inclusiv difuzoarele BDSS si tweeterele din aluminiu pur.
In componenta sa regasim 2 difuzoare de tip BDSS,tehnologia prin care conul difuzorului este sustinut la ambele margini ale sale, astfel obtinand o excursie liniara,oferind in schimb claritate avansata si detaliu fin,puse sub presiune a 2 radiatoare de mid/bas amplasate pe partile laterale ale incintei ,si un tweeter de 1 inch din aluminiu pur pozitionat central,conferand o finete uimitoare.

Specificatii Boxa Definitive Technology ProCenter 2000

Specificatii Driver Complement
Tweeter
Quantity 1
Diameter 1 (2.54cm)
Type Pure Aluminum Dome
Mid / Woofer
Quantity 2
Diameter 5 1/4 (13.34cm)
Type BDSS Midrange Driver
Tweeter/Mid Array
Type D'Appolito Direct Radiating
Bass Radiator
Quantity 2
Diameter 5 1/4 (13.34cm)
Type Planar Bass Radiator
Electrical
Audio Inputs
Speaker Level 1 Pair (Speaker Cable)
Maximum Sensitivity
1 watt @ 1 Meter 91 dB
Total Frequency Response
Overall 42 Hz - 30 kHz
Nominal Impedance
Compatible with 8 ohm
Crossover
A/V Receiver Crossover Setting Small (60 Hz)
Power Handling 10 - 250 watts per channel
Installation
Placement
Horizontal Orientation On Wall or On Shelf
Mounting
¼ - 20 Threaded Insert 2 (Back of Speaker on Left and Right)
Product Weight
Out of Box 11 lbs
Dimensions
Cabinet Dimensions
Height 6 1/2 (16.51cm)
Width 17 (43.18cm)
Depth 6 1/2 (16.51cm)
Cabinet Type
Speaker Enclosure Computer Modeled Elliptical with Pressure Coupled Side Mounted Bass Radiators
Shipping
Accessories
Included Accessories ¼-20 Thread Cover Plug (2); Leveler Foot
Optional Accessories ProMount 90 (Articulating Mount, 2 per ProCenter 2000; Not Included)
Carton Size
Height 8 9/16 (21.75cm)
Width 8 3/4 (22.23cm)
Depth 18 1/4 (46.36cm)
Shipping Weight
One per Carton 6kg
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxa Definitive Technology ProCenter 2000. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare