Boxa Definitive Technology Di 6.5STR

  • Boxa Definitive Technology Di 6.5STR
  • Boxa Definitive Technology Di 6.5STR
  • Boxa Definitive Technology Di 6.5STR
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxa Definitive Technology Di 6.5STR are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1399,00 RON / Bucata
Disponibilitate: Nu se mai fabrica

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Di 6.5STR este boxa stereo de perete ce aduce performantele sonice unice intr-o incinta invizibila si usor de instalat.
Cele 2 tweetere de 1 inch din aluminiu pur indreptate in directii opuse dispera sunetul in asa fel precum ar face-o 2 boxe obisnuite.Grila produsului are un diametru de 8 5/16 inch,aproximativ egala cu cea pe care o propune o boxa de perete de 5 ¼ inch conventionala.Difuzorul de 6 ½ inch BDSS,ofera un bas si o dinamica comparabila cu cea a unui difuzor de 8 inch.
Concluzie:Cu ajutorul Di 6.5STR obtineti mai mult sunet si o claritate sporita intr-o incinta mai mica,fiind o solutie perfecta pentru spatiile in care pozitionarea a 2 difuzoare este imposibila.

Specificatii Boxa Definitive Technology Di 6.5STR

Specificatii Driver Complement
Tweeter
Quantity 2
Diameter 3/4 (1.91cm)
Type Pivoting Pure Aluminum Dome
Mid / Woofer
Quantity 1
Diameter 6 1/2 (16.51cm)
Type Dual Voice Coil BDSS Midrange Driver
Tweeter/Mid Array
Type Stereo Direct Radiating 2 Way Coaxial
Control
Environmental EQ
2 Way Switch User Selectable
Electrical
Audio Inputs
Speaker Level 1 Pair (Heavy Duty Spring Loaded)
Maximum Sensitivity
1 watt @ 1 Meter 90 dB
Total Frequency Response
Overall 26 Hz - 30 kHz
Nominal Impedance
Compatible with 8 ohm
Crossover
A/V Receiver Crossover Setting Small (60 Hz)
Power Handling 10 - 125 watts per channel
Installation
Cut Out Dimensions
Diameter 7 1/4 (18.41cm)
Mounting Depth 3 5/8 (9.21cm)
Internal Clearance Required for Mounting Dogs (add to each side of Cut Out) 1 (2.54cm)
Grille Dimensions
Diameter 8 5/16 (21.11cm)
Placement
Orientation In Wall or In Ceiling
Cabinet Type
Speaker Enclosure Infinite Baffle
Product Weight
Out of Box 4.4 lbs
Shipping
Accessories
Included Accessories Wall Template; Paintable Magnetic Grill
Optional Accessories Rough-In-Kit; Fire Can (Both Available Separately)
Carton Size
Height 6 1/8 (15.56cm)
Width 10 1/16 (25.56cm)
Depth 10 1/16 (25.56cm)
Shipping Weight
One per Carton 3.5kg
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxa Definitive Technology Di 6.5STR. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare