Boxa Dayton Audio CCS-33B

  • Boxa Dayton Audio CCS-33B
  • Boxa Dayton Audio CCS-33B
  • Boxa Dayton Audio CCS-33B
  • Boxa Dayton Audio CCS-33B
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxa Dayton Audio CCS-33B are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Dayton Audio's CCS-33 3-way polivalent cu speaker central este proiectat pentru a oferi o claritate excelentă È™i de detaliu pentru orice home theater sau orice cerere de auditie, inclusiv în aer liber.

Repere de produs :

• claritate excelentă È™i de detaliu

• Woofer Optimizat, de excursie lungă

• frecvenÈ›a neutră

• Material rezistent la intemperii meteo / Designul permite utilizarea în interior sau exterior

• ecranat magnetic pentru a preveni interferenÈ›a cu ecranele TV È™i monitoarele de calculator

• Hardware-ul de montare inclus

• Designul unic cu 3-way

Imbinarea lină a wooferelor 3-3 / 4 de excursie lungă cu tweeterul 5/8 poli-dom si cu super-tweeterul piezo 5/8 constituie cheia performanÈ›elor remarcabile. Pentru o configurare home theater, CCS-33 poate fi utilizat pentru fiecare canal.

CCS-33 este construit pentru a oferi un sunet de potrivire constanta atunci când este utilizat împreună cu boxele satelit È™i funcÈ›ionează foarte bine cu subwoofere. Difuzorul contemporan este compatibil cu orice decor, în timp ce designul rezistent la intemperii ne asigura că poate fi folosit în interior sau exterior. Suporturile incluse È™i picioarele de cauciuc facilitează montarea pe stativ, pe perete, sau operarea de sine statatoare.
Dayton Audio's CCS-33 3-way multi-purpose center channel speaker is designed to provide excellent clarity and detail for any home theater or general audio application including outdoors.

Product Highlights

• Excellent clarity and detail
• Optimized long-excursion woofers
• Flat, neutral frequency response
• Weather resistant material/design allows for indoor or outdoor use
• Magnetically shielded to prevent interference with TV screens and computer monitors
• Mounting hardware included
• Unique 3-way design


Dayton Audio's CCS-33 3-way multi-purpose center channel speaker is designed to provide excellent clarity and detail for any home theater or general audio application. Smooth blending of the 3-3/4 long-excursion woofers, 5/8 poly dome tweeter, and 5/8 piezo super tweeter is the key to the outstanding performance. For a large format home theater setup, the CCS-33 can be used for each channel.

The CCS-33 is voiced to provide a consistently matched sound when used together with the satellite speakers, and they work great with subwoofers. Contemporary speaker styling blends in with any decor, while the weather-resistant design means it can be used indoors or out. Included brackets and rubber feet facilitate stand-mounted, wall-mounted, or free standing operation.

Specificatii Boxa Dayton Audio CCS-33B

Specificatii Woofer: Two 3-3/4 polypropylene cones with rubber surrounds
Tweeter: 5/8 polycarbonate ferrofluid cooled
Supertweeter: 5/8 piezoelectric
Power handling: 80 watts RMS/120 watts max
Impedance: 8 ohms
Frequency response: 100−20,000 Hz
SPL: 87 dB 1W/1m
Dimensions: 4-1/2 H x 12-1/2 W x 6 D
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Dayton Audio - Excelenta pe bani putini

Exista multe marci care reusesc sa propuna pietei produse de buna calitate la preturi foarte accesibile, dar raportul calitate/pret la care ajung inginerii de la Dayton Audio depaseste imaginabilul. Cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, Dayton Audio a devenit unul dintre varfurile de lance cu care Hi-Fi-ul ieftin iese la atac in eterna disputa cu mai marii industriei.

Principiul de la care nu se face niciun fel de rabat este acela de a respecta cele trei elemente considerate esentiale: inovatie, valoare, calitate. Misiunea propusa este aceea de a calibra la milimetru raportul dintre tehnologie si arta, pentru obtinerea unor rezultate sonore imbatabile chiar si pentru clase de pret mult superioare.

Cu o gama larga de componente audio in portofoliu (boxe, amplificatoare, sisteme multicanal, subwoofere, sisteme de prindere etc), compania din Springboro, Ohio, este considerata una dintre cele mai bune pe segmentul de boxe, multe dintre seriile purtand marca Dayton Audio primind notele maxime atat din partea jurnalistilor, cat si a utilizatorilor. Dupa cum spune chiar sloganul companiei - awesomely affordable - excelenta pe bani putini. 

Nu sunt recenzii pentru Boxa Dayton Audio CCS-33B. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare