Boxa Dali Spektor Vokal

  • Boxa Dali Spektor Vokal
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxa Dali Spektor Vokal are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
895,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Culoare

Cantitate:
+
De la: 149.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Având o cel mai important rol într-un sistem surround boxa centrală, SPEKTOR VOKAL oferă claritate și profunzime pentru orice film.. Cele două woofere de 4½ și domul moale de 25 mm sunt configurate pentru a se potrivi perfect cu oricare dintre cele trei modele din seria SPEKTOR.
Obținerea acestei performanțe a fost un act de echilibrare delicată între obținerea performanței audio și optimizarea producției pentru fiecare element al difuzorului. Pentru obținerea acestei performanțe audio superioare dintr-o serie de boxe în acest interval de preț au fost adăugate la toată experiența și know-how-ul producătorului danez foarte multe ore petrecute în sala de audiție și perfecționarea designului driver-elor și a crossover-elor pentru a crea performanță audio cât mai perfectă.

Dacă sunteți în căutarea unui canal central accesibil, SPEKTOR VOKAL vă va satisface așteptările. Ea oferă o reproducere audio detaliată, dinamică și puternică și se potrivește perfect cu oricare dintre cele trei modele din seria SPEKTOR: difuzoare SPEKTOR 1, SPEKTOR 2 și SPEKTOR 6. Indiferent dacă intenționați să îl utilizați într-o instalare de surround 3.1 sau 5.1 în Home Cinema.

La fel ca toate difuzoare DALI, a fost proiectat în conformitate cu principiile noastre acustice și electro-acustice fundamentale, precum și convingerea fermă :claritate și o reproducere autentică, sunetul obținut este astfel mai aproape de impactul unei experiente live.


DISPERSIE LARGĂ A SUNETULUI

DALI facilitează integrarea difuzoarelor dvs. în orice cameră. Atât materialele difuzorului cât și geometria aplicată în SPEKTOR VOKAL au fost selectate pentru a obține un model larg de dispersie.

Veți experimenta un sunet bine integrat, chiar și atunci când ascultați în afara poziției centrale din fața boxelor. Și, de vreme ce nu sunteți așezat în poziția ideală direct în fața difuzorului atunci când ascultați muzică de cele mai multe ori, acest lucru este important.

Optimizarea semnalului audio pentru distribuția în afara axei face ca sunetul ce vine direct din difuzoare sa fie perfect balansat cu sunetul reflectat din suprafețele din cameră. Aceasta înseamnă o calitate consistentă a sunetului într-o zonă mult mai largă de ascultare. În același timp, oferă o mai mare libertate și flexibilitate în poziționarea difuzoarelor.TWEETERUL

Tweeterul este capabil să reproducă frecvențe înalte, cu mare precizie. Acest lucru presupune mișcare redusă, dar la viteză mare, - sau mai degrabă - cu accelerație ridicată. Acest lucru este posibil datorită masei scazute și a bobinei puternice ce pilotează tweeterul .
Tweeterul din SPEKTOR VOKAL se bazează pe un material țesut ultra ușor.Comparativ cu cele mai multe tweetere pe piață, materialul folosit la DALI este mai ușor cu 50%; 0.056 mg per mm2.
Frumusetea acestui tweeter este capacitatea sa de a reda impresionant chiar și cele mai mici părți din gama de înaltă frecvență, fără nici un break-up. Acest lucru este crucial in relația de transfer a frecvențelor de la woofer la tweeter. Rezultatul este o tranziție perfectă între tweeter și woofer precum și păstrarea fiecare detaliu în frecvențele mid-range.

WOOFERUL

SPEKTOR VOCAL este construită în jurul a două woofere de 4,5 , care sunt dezvoltate special pentru acest difuzor.Membranele din fibre de lemn sunt o marca inregistrata DALI, precum și o tehnologie DALI dovedită. Membrana din SPEKTOR VOKAL este realizată dintr-un amestec de hârtie cu granulație fină și pastă de fibre lemnoase. Acest lucru face membranele foarte crestate, cu o greutate foarte mica iar denivelările din structura membranei ajută la minimizarea rezonanțelor de suprafață nedorite.

Combinând mebrana din fibra de lemn cu supensia cu pierderi scăzute (low-loss) de cauciuc și cu suspensia tip păianjen a difuzorului , rezultată în reproducerea chiar și a celor mai mici micro-detalii din semnal - nefiltrate și cu mare precizie.

Structura șasiului a fost proiectat pentru rezistenta și un fluxul de aer optim. Menținerea unei structuri puternice în jurul wooferului elimină vibrațiile interne și impreună cu un flux de aer optimizat, rezultă în capacitatea de a transforma cât mai mult din energia de la amplificator în mișcare.
LOW LOSS

Funcția principală a oricărui difuzor este de a converti semnalul electric de la amplificator într-o experiență audio realistă în sala de ascultare. Orice denaturare sau colorare a semnalului original de către difuzoare sau carcase este prin definiție o degradare a sunetului.

Claritatea într-un semnal audio este obținută prin pierderea redusă a informațiilor, în combinație cu reproducerea cât mai fidelă a sunetului , atât în bază de timp cât și în gama de frecvență.

Prin utilizarea difuzoarelor DALI proiectate și adaptate nevoilor, nevoia de corecție de frecvență în crossover-ul este eliminata. Acest lucru ne-a permis să proiectăm un crossover exact din componente de calitate, care asigură o pierderea semnalului este aproape de zero.

Un alt principiu fundamental este reducerea distorsiunii mecanice. Acest lucru este necesar pentru a asigura un efort cât mai redus asupra amplificatorul , ce ar cauza pierderea detaliilor în semnal, chiar înainte de a ajunge la posibilitatea de difuzor.

Prin reducerea distrosiunii mecanice , cele mai fragile detalii de sunet, chiar și la niveluri foarte scăzute de ascultare, sunt conservate. Aceasta este singura modalitate de a obține senzația de transparență și „vivacitate“ a sunetului reprodus de difuzor.


Specificatii Boxa Dali Spektor Vokal

Specificatii Alte caracteristici Bass Reflex Tuning Frequency [Hz] 51.5Hz, Shelf or stand
Dimesiuni 152 x 435 x 204 mm
Greutate 5.3 Kg
Difuzoare High frequency driver 1 x 25 mm Soft Textile Dome; Low frequency driver 2 x 4,25 Wood Fibre Cone
Frecvență Crossover 2.100 Hz
Impedanță nominală 6 ohm
Răspuns în frecvență 66 - 26.000 Hz
Sensibilitate (2,83 V/1 m) 87.0 dB
Putere Amplificare recomandată: 40-120W
Culori walnut, black ash
Construcție 2 căi, Bass Reflex, Single Wire
Distanța recomandată (față de perete) 1-50cm
Maximum SPL [dB] 107
Accesorii incluse Rubber Feet, Manual
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxa Dali Spektor Vokal. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare