Boxa Bowers Wilkins HTM62 S2

  • Boxa Bowers Wilkins HTM62 S2
  • Boxa Bowers Wilkins HTM62 S2
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxa Bowers Wilkins HTM62 S2 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1739,00 RON / Bucata 1478,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Culoare

Cantitate:
+
De la: 289.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

HTM62 S2 este boxa centrala cea mai mica a seriei 600, care sfidand dimensiunule sale, exceleaza la partea de claritate si putere. HTM62 S2 este dotata cu cele mai noi tehnologii aduse seriei 600, cum ar fi - Decoupled Double dome tweeter care aduce un spor de precizie si detalii, iar amplasarea acestuia pe o perna speciala de gel, garanteaza o izolare buna fata de vibratiile si rezonantele nedorite. De asemenea, incinta este dotata cu doua difuzoare de medii/bass cu membrana din Kevlar, pentru o combinatie perfecta dintre „punch” si precizie. Rezultatul obitnut − o boxa care suna pur si simplu uluitor.

HTM62 S2 este boxa centrala cea mai mica a seriei 600 S2, care sfidand dimensiunule sale, exceleaza la partea de claritate si dinamica.HTM62 S2 beneficiaza de cele mai noi tehnologii implementate seriei 680 S2, cum ar fi - Decoupled Double dome tweeter - care aduce un spor de precizie si detalii, iar amplasarea acestuia pe o perna de gel garanteaza o izolare buna fata de vibratiile si rezonantele nedorite.
De asemenea, incinta este dotata cu doua difuzoare de medii/bass cu membrana din Kevlar, pentru un echilibru perfect dintre dinamica si precizie.


Rezultatul obtinut - o boxa care suna excelent si suprinde din toate punctele de vedere

Like its bigger sibling the HTM61 S2, the HTM62 S2 now features an improved Decoupled Double dome tweeter design, ideal for delivering the clarity needed for dialogue. The double dome delivers a more precise response, while decoupling the tweeter from the main enclosure removes unwanted resonances and vibration. The result is absolutely clear.

The HTM62 S2 also features two 5-inch drivers that use Kevlar cones, for an ideal mix of punch and precision. The result, combined with the Decoupled Double Dome tweeter, is a centre speaker that sounds simply stunning.

The clarity and power of the HTM62 doesn't command a space premium either. Smaller than the HTM61, it's absolutely at home in just about any setup. And like the HTM62, it can be used horizontally or vertically, depending on space.

Specificatii Boxa Bowers Wilkins HTM62 S2

Specificatii Woven Kevlar
Crossover Tuning
Nautilus Tapering Tube
Flowport
Technical features Decoupled Double Dome aluminium tweeter with Nautilus™ tube loading
Kevlar® brand fibre cone bass/midrange
Flowport™
Description 2-way vented-box system
Drive units 1x ø25mm (1 in) aluminium dome high-frequency
2x ø130mm (5 in) woven Kevlar® cone bass/midrange
Frequency range -6dB at 48Hz and 50kHz
Frequency response 70Hz - 22kHz ±3dB on reference axis
Dispersion Within 2dB of reference response
Horizontal: over 20º arc
Vertical: over 60º arc
Sensitivity 87dB spl (2.83V, 1m)
Harmonic distortion 2nd and 3rd harmonics (90dB, 1m)
<1% 120Hz - 22kHz
<0.5% 180Hz - 20kHz
Nominal impedance 8Ω (minimum 3.5Ω)
Crossover frequencies 4kHz
Recommended amplifier power 25W - 120W into 8Ω on unclipped programme
Max. recommended cable impedance 0.1Ω
Dimensions Height: 160mm (6.3 in)
Width: 480mm (18.9 in)
Depth: 279mm (11 in) cabinet, grille and terminals
Net weight 7.9kg (17.3 lb)
Finishes Black Ash,White

Nu sunt recenzii pentru Boxa Bowers Wilkins HTM62 S2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare