Boxa Audiovector SR C Avantgarde Arrete

  • Boxa Audiovector SR C Avantgarde Arrete
  • Boxa Audiovector SR C Avantgarde Arrete
  • Boxa Audiovector SR C Avantgarde Arrete
  • Boxa Audiovector SR C Avantgarde Arrete
  • Boxa Audiovector SR C Avantgarde Arrete
  • Boxa Audiovector SR C Avantgarde Arrete
  • Boxa Audiovector SR C Avantgarde Arrete
  • Boxa Audiovector SR C Avantgarde Arrete
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxa Audiovector SR C Avantgarde Arrete are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Pentru cei interesaÈ›i de compunerea unui sistem surround de înalta calitate, seria de boxe de centru SR C vine ca un companion perfect pentru toate serile SR, fie că vorbim de SR3, SR 6 sau SR 1.

SR C este inspirată din seria SR 6, păstrând aceeaÈ™i prezentare audio de înaltă calitate. În construcÈ›ia acesteia se regăsesc toate tehnologiile avangardiste utilizate la conceperea serilor SR, de la construcÈ›ia incintei la difuzoare, crossover, etc.

SR C Avantgarde Arrete împrumută o gamă largă de tehnologii utilizate la conceperea boxelor ultra high -end R11, boxa amiral a producătorului danez Audiovector. SR -C Avantgarde Arrete reprezintă un upgrade total. Fiecare aspect a fost optimizat, de la difuzoare la cross-over, interacÈ›iunea difuzoare − cabinet, interacÈ›iunea dintre podea È™i boxă, inclusiv tratament criogenetic È™i multe altele.

Pe lângă tweter-ul AIR Motion Transformer, SRC Avantgarde Arette vine echipat cu două difuzoare de midrange/bas ce prezintă o construcÈ›ie cu adevărat specială È™i crossover-ul cu tehnologia ARA ce permite ajustarea boxei faÈ›ă de condiÈ›iile camerei astfel încât răspunsul acesteia sa fie unul cât mai fidel.

Difuzorele de bas/medii ce echipează seria SR C prezintă una dintre cele mai avansate tehnologii de construcÈ›ie ce se regăsesc în acest moment pe piaÈ›ă. Difuzorul de medii È™i bas este conceput dintr-o membrană din carbon ramforsată cu fibră de sticlă, fixate într-un È™asiu de magneziu împinse de o bobină din titaniu.

Tweter-ul Air Motion Transformer aduce o creÈ™tere a benzii de frecvenÈ›ă de până la 50.000 Hz, iar împreună cu tehnologia SEC oferă un sunet extrem de rapid È™i transparent, similar cu cel al boxelor electrostatice, prezentând în schimb È™i o dinamică de excepÈ›ie.
O mare parte din tehnologiile de vârf ale producătorului danez se regăsesc în construcÈ›ia acestei serii:

Design neparalel

Prin evitarea formei clasice cu pereÈ›i paraleli, se elimină total orice rezonanÈ›ă internă ce provoacă coloraÈ›iuni È™i deteriorări ale sunetului la boxele cu arhitectură paralelă. Utilizarea materialelor de absorbÈ›ie în incintele paralele reprezintă o soluÈ›ie, însă nici acestea nu elimină total rezonanÈ›ele interne. Acest design conferă o amortizare a undelor interne aprope de nivelul absolut, fapt ce conferă curăÈ›enia, claritatea È™i puterea sunetului.

Bobină de titaniu

Structura hexagonală a cristalelor de titaniu oferă o rezistenÈ›ă naturală similară cu cea a oÈ›elului, dar prezentând doar 60% din masa acestuia.

Majoritatea producătorilor de difuzoare utlizează aluminiu la construcÈ›ia bobinelor. ProprietăÈ›ile magnetice ale aluminiului duc la un efect de “histerizare” − o întârziere de distorsie ce reduce caliatea audio. Audiovector insistă în utilizarea titaniului la costrucÈ›ia bobinelor datorită combinaÈ›iei date de rezistenÈ›a sa È™i a calităÈ›ilor non-magnetice.

Tehnologie avansată a difuzoarelor.

Noile difuzoare de bas È™i medii utilizate de Audiovector prezintă unele dintre cele mai avansate tehnologii utilizate în prezent în domeniul construcÈ›iilor de difuzoare. Datorită utilizarii unui compozit sandwich corelat cu prindera în trei puncte È™i ultimile tehnologii magnetice, distorsiunile sunt dramatic reduse, È™i obÈ›inem astfel un sunet extrem de curat È™i dinamic. Pe lângă acestea, bobina de titaniu, prin rezistenÈ›a È™i greutatea sa redusă, duce la o prezentare fără întârzieri de distorsii. Rezultatul este o îmbunătăÈ›ire considerabilă a vitezei de răspuns oferite de difuzor.

LCC - Low Compression Concept

Compresia scazută este crucială pentru a oferi o miÈ™care corectă a membranei, sau a ansamblului difuzorului. Pe scurt, LCC se traduce în capacitatea de miÈ™care a membranei conform cu semnalul primit de la amplificator, fără nicio restricÈ›ie.
RestricÈ›iile pot fi date de spaÈ›iile închise, ce împiedică o miÈ™care corectă. Se pot datora aluminiul din care sunt construite bobinele difuzorului, material ce este puÈ›in magnetic È™i astfel opune o rezistenÈ›ă la miÈ™care. Din acest motiv se utilizează alte material sau aliaje la construcÈ›ia bobinelor.

LCC asigură ca răspunsul difuzoarelor să fie scurt È™i precis.

Air Motion Transformer

Tweeter-ul utilizat în serile Avantgarde este o adevărată bijuterie tehnică, atingând frecvenÈ›e de 52.000 HZ, fapt ce asigură un detaliu desăvârÈ™it.

SEC - Soundstage Enhancement Concept

Prin SEC, frcvenÈ›ele specifice radiaÈ›iilor ce rezultă în spatele twetere-lor sunt ghidate prin două porturi din spatele boxei, conferind o scenă mult mai largă È™i mai autentică. Combinat cu tehnologia LCC, vom avea un răspuns extrem de scurt.

NES - NO Energy Storage

Difuzoarele oferă cel mai bun sunet în condiÈ›iile în care nu vor interacÈ›iona cu incinta în care sunt fixate. Răspunsul difuzoarelor va fi rapid, scurt È™i precis.

Prima dată utilizat la conceperea modelului R 11, conceptual NES a fost preluat È™i în construcÈ›ia boxelor din serile inferioare.

Conceptul se bazează pe optimizarea interacÈ›iunii dintre difuzoare È™i incintă, limitând influenÈ›a energiei accumulate la nivelul incintei în concordanÈ›ă cu mecanica de miÈ™care a difuzoarelor.

Deep Powerful Bass

Difuzoarele de bas din seriile Avantgarde È™i Avangarde Arette păstrează aceeaÈ™i concepÈ›ie la construcÈ›ia LCC. În acest sens, Audiovector s-a asigurat ca acestea să prezinte un nivel de ventilaÈ›ie ridicat, oferind o reproducere adâncă, puternică È™i nedistorsionată a basului.

NCS − Natural cristal structure

NCS este una din tehnologiile invizibile utilizate de producătorul danez la modelele Arrete. Prin îngheÈ›area componetelor până la -238° C, moleculele de cupru se realiniază la poziÈ›ia lor naturală, fapt ce reduce rezistenÈ›a acestora. Sunetul va prezenta o îmbunătăÈ›ire substanÈ›ială, oferind o claritate superioară.

IUC - Individual Upgrade Concept

Toate modelele de boxe ale producătorului Audiovector oferă posibilitatea de upgrade. Boxe din 1996 sunt încă prezente în casele posesorilor de Audiovector actualizate la tehnologiile curente. Upgrade-urile asigurate de Audiovector ating totate componentele boxei de la difuzoare, cablaje, crossover È™i chiar finisajul boxelor.

Acest serviciu asigură clienÈ›ilor posibilitatea de upgrade a boxei de la nivelul Super până la Avantgarde Arette.


Specificatii Boxa Audiovector SR C Avantgarde Arrete

Specificatii Frequency response 43 Hz − 52 kHz

Impedance 8 Ohms

Cross-over frequency 2800 Hz

Sensitivity 92 dB

Power handling 300W

Dimensions (HxWxD) mm 200 x 530 x 280

DESIGNED AND ENGINEERED BY AUDIOVECTOR IN DENMARK
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Unii dintre cei mai buni producatori de boxe din lume sunt de origine daneza.  Intre acestia Audiovector exceleaza cu cele mai exclusiviste boxe pentru cele mai pretentioase gusturi.

Audiovector a fost fondat in 1979 de catre Ole Klifoth. Spiritul perfectionist si minimalist al fondatorului care era in cautare de incinte pentru difuzoarele sale si nu a reusit sa le gaseasca exact pe gustul sau, l-a facut sa ia decizia sa le produca.

Devenita un punct de referinta pe piata audio, cu cele mai admirate produse, la fel ca multe alte companii, Audiovector proiecteaza si produce un model de "top of the range" si din acesta extinde intregul sau catalog de produse cu serii si modele mai mici. 

Boxele Audiovector isi  demonstreaza maiestria cu o claritate si o forta inegalabila, fiind in acelasi timp foarte versatile in plan muzical, in timp ce in multicanal vor obtine spectaculosul pe care fiecare audiofil il asteapta de la un sistem audio.

Producator de boxe foarte cunoscut pentru calitatea produselor lor, Audiovector este de asemenea foarte popular datorita conceptului sau de a permite in permanenta un upgrade individual al sistemului fara a fi nevoie de a cumpara boxe noi.

Trapez a fost primul pas in 1979, in timp ce seria Arrete le-a adus adevarata faima, iar astazi Audiovector participa la toate evenimentele majore din lumea HI-FI, in prezent dezvoltand intensiv boxe wireless active. 

Filosofia Audiovector este sa produca boxe care sa redea fidel sunetul pe care il reproduc, nu doar in ceea ce priveste liniaritatea si neutralitatea, ambele extrem de importante, ci si in ceea ce priveste dinamica, viteza si regasirea detaliilor interioare.

Audiovector este o companie de familie si toate produsele sale sunt fabricate manual in atelierele scandinave. Incintele sunt realizate din cele mai somptuoase materiale, desenate de designeri celebrii in domeniu producerii mobilei scandinave, in timp ce difuzoarele vin de la Scan-Speak - probabil cel mai prestigios producator de difuzoare din lume.

Adevarata referinta este desigur muzica live, motiv pentru care boxele Audiovector au ca unic scop aducerea experientei unei sali de concerte in casele oamenilor.


Nu sunt recenzii pentru Boxa Audiovector SR C Avantgarde Arrete. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare