Boxa Activa Blue Aura WS10i

  • Boxa Activa Blue Aura WS10i
  • Boxa Activa Blue Aura WS10i
  • Boxa Activa Blue Aura WS10i
  • Boxa Activa Blue Aura WS10i
  • Boxa Activa Blue Aura WS10i
  • Boxa Activa Blue Aura WS10i
  • Boxa Activa Blue Aura WS10i
  • Boxa Activa Blue Aura WS10i
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Boxa Activa Blue Aura WS10i are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1.115,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 185.83 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

The WS10 Wireless Stereo Loudspeaker is ideal where space may be limited or you do not want obtrusive loudspeakers in your home. The WS10 Wireless System is supplied with a transmitter and remote control plus all the necessary accessories to get you up and running. Locate the WS10 wireless speaker in a bedroom, dining room, or living room and send the signal from your source device wirelessly. What about the office? You are working on your PC and would like to listen to music from iTunes or media player. Just plug the transmitter into an empty USB socket, pair with the WS10 wireless speaker and that′s it, music to work to. The WS10 wireless speaker is fitted with an active amplifier and the transmitter used to send the audio signal uses renowned Burr-Brown DAC′s that have been specifically designed for high quality audio transmission. The amplifier used in the WS10 is the same the amplifier used in our flagship WS80 wireless speakers and reproduces great stereo imagery. To complete all of your multi-room requirements, add more Blue Aura wireless speakers to your network − there is NO LIMIT to the amount of speakers that can be used.

This product includes the Blue Aura transmitter which allows the audio signal to be sent wirelessly up to 30m from your source device i.e. laptops or PC / tablet / smartphone.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Boxa Activa Blue Aura WS10i

Specificatii Active loudspeaker and remote control
•Blue Aura wireless transmitter
•Power Cord •
1 line out RCA to mini jack cable
•3.5mm to 3.5mm mini jack cable
•Angled rubber desk stand for optimised listening position
PRODUCT SPECIFICATIONS FOR:
WS10i Wireless Stereo Loudspeaker Model
WS10i Product Dimensions = 200mm x 320mm x 120mm
Product Weight = 3.9kg
Frequency Response = 50Hz - 22kHz
Tweeter = 2 x 25mm
Soft Dome Woofer = 115mm Paper Cone
Crossover Frequency = 250kHz
Amplifier Power = 45 Watt Amplifier Type = Class D
/DSP Wireless = Wireless 2.4GHz / 25m range
3.5mm Analogue / USB Enclosure
18mm MDF Grille
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Boxa Activa Blue Aura WS10i. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare