BluRay Player Pioneer BDP-180

  • BluRay Player Pioneer BDP-180
  • BluRay Player Pioneer BDP-180
  • BluRay Player Pioneer BDP-180
  • BluRay Player Pioneer BDP-180
  • BluRay Player Pioneer BDP-180
  • BluRay Player Pioneer BDP-180
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului BluRay Player Pioneer BDP-180 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

5.0 / 5.0 din 1 recenzii
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

A programme of entertainment for the whole family

With the BDP-180 you always have the best sort of entertainment. The 4K upscaler scales full HD content from Blu-ray discs (1080/24p) for compatible televisions in high-resolution and ultra-HD, and creates breathtaking home cinema evenings. Watch your favourite content from your mobile devices on the television screen without any problems. With Wi-Fi Direct and Miracast you don′t even need a router to do this, the connection works simply, wirelessly and directly. Watch YouTube videos directly on your television screen via the BDP 180. Or use it as a fully-equipped network player and access videos and music in all of the most popular formats from local servers and computers, with support for high-resolution FLAC files, DSD and HD multi-channel sound. The 3D Blu-ray disc player also provides a USB front input, supports the reproduction of SACDs and, with a sound retriever link and a stream smoother link, guarantees better picture and sound quality together with compatible Pioneer multi-channel receivers. Via the “Quick view with sound” and “Slow view with sound” functions Blu-ray discs and DVD films can be played faster or slower, without the sound level, and thus the sound characteristics, being changed. The specially-developed, iControlAV5 app, which is available free of charge, also controls the BDP-180 in a very convenient and comprehensive manner via Smartphone or Tablet computer.


Specificatii BluRay Player Pioneer BDP-180

Specificatii 192 kHz/24-bit Audio DAC
192 kHz/24-bit Audio Playback (WA V, FLAC, ALAC)
2.8 MHz DSD Playback
Multi-Channel (5.1ch, 5.0ch) Audio Playback (WA V, FLAC)
Dolby TrueHD/Dolby Digital Plus
DTS-HD Master Audio/DTS-HD High Resolution Audio/DTS-ES/DTS 96/24
Sound Retriever Link

Ultra HD (4K/24p) Upscaling (BD/DVD/PC File)
Blu-ray 3D™ Playback
Stream Smoother Link
36-bit Deep Colour, “x.v.Colour”

DLNA Certified™*1 (works as DMP/DMR, plays files from smartphones) with Trick Play Features (Fast/Slow Forward, Fast/Slow Rewind)
YouTube™ Viewing
YouTube “Send to TV” Feature
Various Playable Formats
Built-in Wi-F® (IEEE802.11 b/g/n)
Miracast™ via Wi-Fi Direct™

Network Standby/Wake on LAN (Wired/Wireless)
BD-Live™/BONUSVIEW™
iControlAV5/Pioneer ControlApp Ready (iOS/Android)*2
USB 2 in (1 Front/1 Rear)
Continue Mode
Quick (x1.5)/Slow (x0.8) View with Audio
Short Skip/Replay
GUI in HD Resolution
Auto Power Down
Firmware Update (USB/Network)

HDMI Output
Digital Optical Output
USB Input (1 front/1 rear)
Ethernet
2-ch Analogue Audio Output

Dimensions (W x H x D): 435 x 58 x 250 mm
Weight: 2.0 kg

Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Recenzii despre BluRay Player Pioneer BDP-180

Excelent
Adrian / 2016-01-27 01:37:34

Un produs foarte bun care face strict ceea este conceput sa faca, dar o face foarte bine!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare