BluRay Player Onkyo BD-SP809

 • BluRay Player Onkyo BD-SP809
 • BluRay Player Onkyo BD-SP809
 • BluRay Player Onkyo BD-SP809
 • BluRay Player Onkyo BD-SP809
 • BluRay Player Onkyo BD-SP809
 • BluRay Player Onkyo BD-SP809
 • BluRay Player Onkyo BD-SP809
 • BluRay Player Onkyo BD-SP809
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului BluRay Player Onkyo BD-SP809 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Modelul BD-SP809 certificat THX este construit pentru a reproduce calitate video Full HD la cel mai inalt nivel posibil.

Certificat THX®
Sistem semnal PAL/NTSC Color
Citeste: BD-Video (BD-ROM, BD-R/RE), DVD-Video (DVD-ROM, DVD±R/RW, DVD±R DL), Audio CD, CD-R/RW
Output Video HDMI: 480p/576p, 480i/576i, 720p, 1080i, 1080p, 1080p/24 fps, si Audio
2 Output-uri Audio Digitale (Coaxial & Optic)


Key Features

 • THX® certified
 • 2 HDMI Outputs with Support for 3D Video on Blu-ray
 • HD Surround Sound from Dolby® TrueHD and DTS-HD Master Audio™ Essential
 • Full High-Definition 1080p Video and Compatibility with AVCHD
 • 1080p Upscaling of All DVD Sources

Blu-ray Disc Player

Experience Reference-Quality Playback of Your Blu-ray Library

As Onkyo′s flagship Blu-ray player, the THX® certified BD-SP809 is engineered to reproduce Full HD video at the highest possible fidelity. Qdeo™ processing technology from Marvell ensures pristine deinterlacing, noise-reduction, and 1080p upscaling of all your optical disc-based video sources including DVD. There are two gold-plated HDMI® outputs allowing you to switch between two displays, such as a main TV for daily viewing and a projector for movies and sports. Whether you′re playing high-definition DTS and Dolby formats or compressed MP3s, audio benefits from a high-precision clock, separate blocks for video/audio circuitry to reduce interference, and a vibration-reducing chassis and top cover. As well as playing both regular and recordable 3D Blu-ray Discs, DVDs, and CDs, the BD-SP809 also features a USB port so you can enjoy selected audio and video formats via compatible USB flash memory devices. It all adds up to a virtuoso playback solution for the dedicated fan of quality home entertainment.Specificatii BluRay Player Onkyo BD-SP809

Specificatii ADVANCED FEATURES

THX® Certified for Reference Playback
Supports Blu-ray 3D Playback (When Connected to a 3D-Compatible TV)
2 HDMI® Outputs Support 3D, 1080p, DeepColor™, x.v.Color™, and CEC
Dolby® TrueHD and Dolby® Digital Plus Decoding
Supports DTS-HD Master Audio™ Essential
1080p Upscaling of Standard Video Sources (1080i, 720p, and 576i/p) with Qdeo™ Technology by Marvell
Precision Clock for Optimal Timing of Digital Signals
Plays AVCHD*, MP3, WMA, and JPEG Formats
Ethernet Port for BD-Live and Firmware Updates
USB Port for Media Content
19 mm-Pitch Audio Outputs for High-Grade Cable
Gold-Plated HDMI, Analog Audio, Digital Audio (Coaxial Only), and Analog Video Outputs
Independent Circuit Blocks for Audio, Digital Video, and Analog Video to Reduce Electromagnetic Interference
Center-Mounted Drive Mechanism for Optimal Weight Balance

* Encoded on DVD-R/RW only.


AUDIO & VIDEO FEATURES

Plays BD-Video (BD-ROM, BD-R/RE), DVD-Video (DVD-ROM, DVD±R/RW, DVD±R DL), Audio CD, MP3 CD, WMA CD, DTS-CD, and CD-R/RW*
BD-Live Functionality for Interactive Content
1080/24p Video Output for FULL HD Movies
2 Digital Audio Outputs (Optical and Coaxial)
Analog Audio, Component Video, and Composite Video Outputs
Picture-in-Picture Video and Audio Configuration (BD Only)
Repeat Playback Modes for BD, DVD, and CD: All, Chapter, A-B; Title (BD, DVD only); Track and Random (CD only)
Angle and Resume Playback (for BD and DVD)
Digital Noise Reduction for HD Content

* Discs should be properly finalized.


OTHER FEATURES

On-Screen Display for Settings and Playback (Auto*/English/French/Spanish/Italian/German/Dutch/Swedish/Russian/Polish/Portuguese)
Source Direct
Display Dimmer (Normal/Dim/Dimmer)
RS232 Port
IR Input and Output
Aluminum Front Panel
Remote Control

* The language is selected automatically to match that used by the HDMI-connected display.
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Onkyo - Armonia sunetului

Probabil ca nu exista iubitor de muzica si sunet care sa nu fi auzit macar o data in viata de Onkyo. Indiscutabil, unul dintre cele mai carismatice marci de Hi-Fi din istorie, Onkyo a respectat intotdeauna filozofia cu care s-a pornit la drum in urma cu 70 de ani: produsele marcii trebuie sa fie parte integranta din starea de bine transmisa oamenilor de muzica.

Specializata in manufacturarea de produse audio/video premium, Onkyo (care se poate traduce din japoneza prin armonia sunetului) a fost infiintata in 1946, la Osaka, cu telul declarat de a ajunge printre cele mai mari companii din domeniu in lume, lucru care le-a iesit din plin. De-a lungul istoriei, Onkyo a propus numeroase produse avangardiste si unice, cele mai multe dintre ele atingand statutul de obiect cult printre pasionatii de sunet. In prezent un conglomerat care include marcile Integra, Integra Research si divizia de Home electronics de la Pioneer, Onkyo Corporation a ramas fidela mostenirii care impune inovatie pe fondul unei traditii respectabile.

Onestitatea si valoarea sunt doua dintre atributele majore care definesc produsele Onkyo, iar sunetul produselor ce poarta acest nume a fost descris intotdeauna drept impecabil. Daca tinem cont si de faptul ca cele mai multe produse Onkyo fac acelasi lucru (uneori poate chiar mai bine) decat produse concurente care costa de 3-4 ori mai mult, intelegem de ce marca e una dintre cele mai populare din lume.


Divizia Pioneer Home Electronics a fuzionat inca din martie 2015 cu grupul japonez Onkyo formand pe piata de profil o noua companie denumita Pioneer & Onkyo Europe GmbH capabila sa ofere si pietei din Romania cele doua branduri de prestigiu in domeniu AV: Pioneer si Onkyo. 

Printre realizarile dea lungul timpului evidentiind urmatoarele:

1948 - inregistreaza primul succes cu revolutionarul con nepresat al difuzoarelor ED-100.

1960 - primul difuzor cu reflex integrat MX-8P.

1968 - este anuntat primul amplificator multicanal MC-2200

1972 - este creat laboratorul de cercetare in domeniu acustic si se infiinteaza Onkyo Germany GmbH. Este introdusa pentru prima data difragma de titan la difuzoare.

1977 - este anuntata pe piata de High end HiFi primul preamplificator P-303 si a amplificatorului M-505.

1981 - introduce primul CD player 

1983 - lanseaza primele difuzoare monitor M-2000

1989 - introduce pe piata primele doua amplificatoare controlate prin telecomanda A-8640 si A-8630.

1993 - prima certificare THX pentru receiverul AV - TX-SV919THX

1996 - primul receiver THX 5.1 - TX-DS939 si introducerea sloganului "Onkyo is sound".

1989 - primele difuzoare OMF Onkyo

1999 - primul DVD player Onkyo DR-90.

2000 - primul receiver 6.1 THX Onkyo TX-DS787

2001 - primul sistem home cinema Dolby ProLogic II AV TX-DS494

2002 - primul network receiver cu conectare Ethernet TX-NR900

2003 - primul amplificator 7 canale DTA-7

2007 - primul receiver cu Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio si HQV Reon-VX

2010 - lanseaza amplificatorul pe noua canalePA-MC5500

2010 - debutul seriei Reference HiFi

In acest moment Onkyo ofera o gama larga de produse in domeniul AV printre care putem aminti: receivere AV, amplificatoare HiFi, sisteme Home Cinema, sisteme de difuzoare 5.1 si stereo, microsisteme HiFi, CD playere, tunere si pickup-uri.

Nu sunt recenzii pentru BluRay Player Onkyo BD-SP809. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare