Amplificator Receiver Pioneer SX-N30

  • Amplificator Receiver Pioneer SX-N30
  • Amplificator Receiver Pioneer SX-N30
  • Amplificator Receiver Pioneer SX-N30
  • Amplificator Receiver Pioneer SX-N30
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Receiver Pioneer SX-N30 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

A modern hub

The SX-N30 skilfully combines the classic stereo receiver with the comfort and the functional variety of a modern network player. The indispensable USB interface and the comprehensive network capacities are combined with the six analog inputs, including one for MM record player systems, and two digital inputs, as well as FM radio with an RDS function. As a certified DNLA client the SX-N30 plays music in almost every format and in resolutions of up to 192 kHz/24 bit and up to 5.6. MHz for DSD. Above and beyond this it provides access to web radio and to millions of songs from the streaming services Spotify and Deezer. With WLAN, Bluetooth and AirPlay all wireless connection paths are open and you can conveniently control the SX-N30 in the network using the Pioneer Control App. Discreet end sections with 85-watt nominal capacity per channel, and the direct energy concept with optimised circuits for an excellent signal transfer with a high signal-to-noise ratio, guarantee the powerful and high-grade stereo sound.


Specificatii Amplificator Receiver Pioneer SX-N30

Specificatii Application Type: Direct Energy
Analogue Discrete 2ch Amplifier
Large EI Transformer
Two Large 8,200 μF Capacitors
TI Aureus™ DSP (DA830) for Network Audio and Digital Audio Processing
85 W/ch (8 ohms, 20 Hz-20 kHz, THD 1 %, 2ch Driven)
Pure Direct Mode
Direct Mode

Apple AirPlay Certified
DLNA Certified™ (1.5)
Windows® 8.1 Compatible
Built-in Wi-Fi® (2.4 GHz)
Built-in Bluetooth® Wireless Technology (Version: 2.1+EDR, Profile: A2DP/AVRCP, Codec: SBC)
Music File Playback via Network/US B: WAV, FL AC, Apple Lossless, WMA Lossless, WMA, AAC, OGG Vorbis, MP3
- 192 kHz/24-bit Audio Playback (WAV*1, FLAC)
- DSD*2 Playback (2.8/5.6 MHz)
Spotify® Digital Music-Streaming Service Ready
Internet Radio with TuneIn

ControlApp Ready (iOS/Android)
Preset Station Naming (Up to 10 Characters)
Auto Power Down
SR Remote Control

Aluminium Front Panel
Anti-Vibration Oval Chassis
Banana Plug-Compatible Speaker Terminals

Dimensions (W x H x D): 435 x 148 x 326.5 mm
Weight (Without Package): 8.5 kg

Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Receiver Pioneer SX-N30. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare