Amplificator Receiver Pioneer SX-20DAB

  • Amplificator Receiver Pioneer SX-20DAB
  • Amplificator Receiver Pioneer SX-20DAB
  • Amplificator Receiver Pioneer SX-20DAB
  • Amplificator Receiver Pioneer SX-20DAB
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Receiver Pioneer SX-20DAB are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Radio in best digital quality

The high-performance, discreet amplifiers with 100 watts per channel and the Pioneer direct energy concept with short signal paths and optimised circuits guarantee high-quality stereo reproduction. Thanks to the two connection terminals for loudspeakers it is possible to operate two box pairs (A + B), while bi-wiring is also possible. In addition to a UKW tuner with RDS and storage space for 30 stations, the SX-20DAB also has a DAB/DAB+ receiver for crystal clear digital radio. Its easy-to-read display supplies the information required for listening pleasure such as, for example, the broadcaster′s name and the current song title.


Specificatii Amplificator Receiver Pioneer SX-20DAB

Specificatii Rated Power Output: 100 W + 100 W (20 Hz-20 kHz, THD 1 %, 8 ohms)
Frequency Response: SACD/CD, NETWORK, RECORDER: 5 Hz-100 kHz, 0 dB/-3 dB
RIAA Deviation:
- PHONO (MM): 20 Hz-20 kHz, ±0.5 dB
Tone Control:
- Bass: ±14 dB (100 Hz)
- Treble: ±14 dB (10 kHz)
Signal-to-Noise Ratio (IHF SHORTED, A-NETWORK):
- SACD/CD, NETWORK, RECORDER: 100 dB
- PHONO (MM): 80 dB
Total Harmonic Distortion: SACD/CD, NETWORK, RECORDER: 0.02 % or less (1 kHz, 50 W, 8 ohms)
Tuner Frequency Range:
- (FM): 87.5-108 MHz
- (DAB): 174.928-239.200 MHz
Antenna Input (FM/DAB): 75 ohms unbalanced
Analogue Discrete 2ch Amplifier
DAB/DAB+ Tuner
FM Tuner (30 Presets) with RDS Function
Phono Input (MM)
Speaker A/B Selector
Two-Digit FL Display

Sleep Timer
Auto Power Down

Dimensions (W x H x D): 435 x 142.5 x 364 mm
Weight (without Package): 8.3 kg

Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Receiver Pioneer SX-20DAB. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare