Amplificator Receiver Pioneer SX-20

  • Amplificator Receiver Pioneer SX-20
  • Amplificator Receiver Pioneer SX-20
  • Amplificator Receiver Pioneer SX-20
  • Amplificator Receiver Pioneer SX-20
  • Amplificator Receiver Pioneer SX-20
  • Amplificator Receiver Pioneer SX-20
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Receiver Pioneer SX-20 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Turn your radio station into an audio powerhouse.

With an immense power output of 100 W per channel, the SX-20-K stereo receiver is built to provide massive sound.

You can hook the stereo receiver to a Super Audio player, a network audio player, a recorder, and even to a turntable via thePhono MM terminal.

Completely power-driven, the SX-20-K includes large A/B speaker terminals to support two pairs of speakers. Each pair can be set up separately (A / B) or simultaneously (A + B). Bi-wiring is also supported for the optimum clarity in sound quality.

The SX-20-K is also available in Silver.

PERFECT FOR LOVERS OF VINYL

Connect your record player very easily to the phono input using an MM system and enjoy your vinyl collection in the best quality.

DIRECT ENERGY DESIGN

The highly-developed, compact circuit with short signal paths and the best possible protection from disruptive sound effects is designed especially for speedy response behaviour and a clear stereoscopic picture with a fresh sound.

Specificatii Amplificator Receiver Pioneer SX-20

Specificatii Analogue Discrete 2ch Amplifier
100 W + 100 W High Power Output
FM (RDS)/AM Tuner with 30 Presets
Phono Input (MM)
Speaker A/B Selector
FL Display
Aluminium Front Panel
Sleep Timer
Auto Power Down
Power Output (Stereo): 100 W + 100 W (20 Hz-20 kHz, THD 1 %, 8 ohms)
THD: 0.02 % (Rated Output -3 dB, 8 ohms, 1 kHz)
S/N Ratio: Phono (MM): 80 dB. Line (SACD/CD, NETWORK, RECORDER): 100 dB
Tone Controls: Bass (100 Hz)/Treble (10 kHz): ±14 dB
Frequency Response: Phono: 20 Hz-20 kHz, ±0.5 dB (RIAA Eqalisation) MM Line (SACD/CD, NETWORK, RECORDER) : 5 Hz-100 kHz, 0 dB/-3 dB
Analogue Audio Input (SACD/CD, NETWORK, RECORDER, PHONO (MM))
Audio Output (RECORDER)
FM/AM Tuner Antenna
Large Speaker A/B Terminals. Speaker Impedance: 4-16 ohms (A or B), 8-16 ohms (A+B), 4-16 ohms (Bi-Wire)
Headphones Terminal
AC Inlet
Dimensions (W x H x D): 435 x 142.5 x 364 mm.
Weight: 8.3 kg
Tip Echipament
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Receiver Pioneer SX-20. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare