Amplificator Putere Multicanal Rotel RKB-D8100

  • Amplificator Putere Multicanal Rotel RKB-D8100
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Putere Multicanal Rotel RKB-D8100 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
10950,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 1825 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Category: DISTRIBUTION AMPLIFIERS
Model: RKB-D8100
Title: 8 Channel Power AmplifiersIt′s no secret the typical long runs of speaker cable in custom installations present real challenges to amplifiers. The best way to maximize the sound quality of custom speakers is to give them high quality power. Identical in terms of features to their 50 watt per channel cousins but with a full 8 x 100 watts per channel, all channels driven at 8 ohms, the RKB-8100 and RKB-D8100 are Rotel′s most powerful custom installation amplifiers. Yet, they maintain the compact, dual-fan cooled 2U chassis that makes them space efficient in the equipment rack. Either is the perfect solution for higher performance multizone audio systems. Sound quality and reliability have been engineered throughout to make them truly set and forget designs. Dual SMPS power supplies partnered with a high efficiency, low heat, Class D operation and no compromise audio engineering set a new standard for the custom installation amplifier category. Choose either the analog-only input RKB-8100 or the digital + analog input RKB-D8100 as suits the system configuration. In either case, be prepared for an extraordinary audio experience.

Specificatii Amplificator Putere Multicanal Rotel RKB-D8100

Specificatii Model RKB-D8100
Continuous Power Output
(20Hz-20kHz, <0.1% THD, 8 ohms) 100 watts / channel (8 ch driven)
Total Harmonic Distortion
(20Hz-20kHz, 8 ohms) < 0.08%
Intermodulation Distortion
(60 Hz : 7 kHz, 4:1) < 0.08%
Damping Factor > 150
Input Impedance / Sensitivity 50k ohms / 0.9V
Amplifier Gain 30 dB
Frequency Response 20Hz - 20kHz +0dB/-1.4dB
Signal to Noise Ratio (IHF A) 108 dB
Crosstalk / Separation > 60 dB
Speaker Impedance 4 ohms minimum
Digital Section -
Signal to Noise Ratio (IHF A) 95 dB
Input Sensitivity -7 dBFS
Optical Digital Signals SPDIF LPCM (up to 192kHz 24bit)
Power Requirements:
USA:
EC: 120 Volts, 60 Hz
230 Volts, 50 Hz
Power Consumption 300 watts
Idle: 80 watts
Standby: < 0.5 watts
Dimensions (W x H x D) 430 x 97 x 424 mm
(17 x 3 7/8 x 16 3/4 ins)
Front Panel Height 2U (88.1mm, 3 1/2 ins)
Weight (net) 9.6 kg, 21 lbs.
Accessories Included Rack Mount Kit
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Putere Multicanal Rotel RKB-D8100. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare