Amplificator Public Address miniDSP PWR-16

  • Amplificator Public Address miniDSP PWR-16
  • Amplificator Public Address miniDSP PWR-16
  • Amplificator Public Address miniDSP PWR-16
  • Amplificator Public Address miniDSP PWR-16
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Public Address miniDSP PWR-16 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
10109,00 RON / Bucata
Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

MiniDSP PWR-16 este un amplificator de putere ultra-compact, cu o putere de 400 Watt, de inalta eficienta, proiectat pentru instalari personalizate cu mai multe zone, multi-room. Acest amplificator este unul dintre cele mai usoare si mai compacte de acest gen si exceleaza in raportul impresionant intre putere si dimensiune precum si cu eficienta energetica incredibila.

PWR-16 dispune de 16 canale de amplificare de catre ICEpower® in opt zone. Fiecare canal de amplificare poate furniza putere de varf de 80 W intr-o boxa de 4 ohm. Cele doua canale dintr-o zona pot fi comutate pe modul BTL (bridge tied load) pentru a furniza o putere de varf de 160 W la o boxa de 8 ohm.

Rezultatul este un amplificator extrem de flexibil care poate fi utilizat in mai multe configuratii. Un set complet de functii de control si de protectie face ca amplificatorul să fie extrem de flexibil si robust. Activarea la distanta, detectia semnalelor si dezactivarea individuala a zonelor asigura un consum minim de energie.


Specificatii Amplificator Public Address miniDSP PWR-16

Specificatii PRODUCT SPECIFICATIONS

Item

Description

Channel count

16 single-ended channels, or 8 BTL channels, or any combination of SE and BTL

Total power output

400 Watts / (Up to 80 seconds)

Total continuous power output

80 Watts

(4 ohms, SE, continuous long-term power output across all channels without thermal shutdown, Ta = 25 OC)

Per-channel peak power output, SE mode

Up to five channels driven: 80W per channel

All 16 channels driven: 25W per channel

(4 ohms, 0.1% THD+N, 20Hz < f < 20kHz, up to 80 seconds)

Per-channel peak power output, BTL mode

Two zones driven: 160W per zone

All zones driven: 50W per zone

(8 ohms, 0.1% THD+N, 20Hz < f < 20kHz, up to 80 seconds)

THD + N

0.003%, 4Ω, SE, f=100Hz, Po=1W

Dynamic range

110dBA SE, 115dBA BTL

Frequency response

±0.4 dB, 10Hz- 20kHz, all loads

Voltage gain

25.8 dB (SE), 31.8 dB (BTL)

Input impedance

47 kΩ

AC mains supply

85-264 V AC, 45-65 Hz

Fuse rating

6.3A

Dimensions (H x W x D)

44 x 424 x 314 mm (1RU height, width 482 mm with rack ears)

Weight

7.7 lbs/3.5 kg

Safety Certification

CE / FCC / C.Tick / ISE - PSE
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

miniDSP a aparut pentru ca lumea audio este in continua schimbare si nevoia de calitate si claritate a sunetului devine tot mai pregnanta.

In centrul galaxiei tehnologice asiatice, miniDSP si-a facut o intrare sonora in lumea hi-fi cand a fost infiintata ca o noua companie in Hong Kong, companie care avea sa schimbe pentru totdeauna perceptia asupra sunetului.

In 2009 un grup de tineri ingineri, au dus pasiunea lor pentru componentele electronice la alt nivel, oferindu-le audiofililor din intreaga lume posibilitatea de a experimenta un sunet de inalta fidelitate, traversand granita dintre lumea HT si Hi-Fi cu ajutorul procesoarelo audio digitale miniDSP.

Astazi la aproape un deceniu distanta, miniDSP si-a facut un renume excelent si se concentreaza pe dezvoltarea si fabricarea sistemelor digitale de procesare a semnalului audio pentru o gama larga de aplicatii.

Progresul audio digital adus de miniDSP in atentia pasionatilor, scoate in evidenta varietatea de produse disponibile pentru procesare audio ce maximizeaza sunetul oricarui sistem. 

Usoare, discrete, cu un design elegant si modern, produsele miniDSP sunt usor de utilizat si sporesc performanta auditiva a sistemelor la care sunt legate.

miniDSP este un producator de top de procesoare audio digitale pentru HomeTheater, hi-fi, microfoane, casti si componente audio pentru piata auto sau diverse proiecte DIY etc.

Desi nu este o companie mare, produsele sale impecabile din punct de vedere tehnic si cele mai fiabile din punct de vedere al randamentului, atrag tehnicieni pasionati care iubesc echipamentele audio și electronice si lucreaza la dezvoltarea inovativa a produselor DSP.

Scopul miniDSP este de a detrona perceptia generala ca procesarea semnalelor audio digitale este complicata, costisitoare si poate fi realizata doar de catre cercetatori si dezvoltatori. 

Indiferent de tipul de echipament pe care il aveti sau de sunetul pe care il cautati, miniDSP dispune de toate echipamentele necesare pentru a satisface orice preferinta audio. Toate produsele miniDSP includ cele mai performante tehnologii si cel mai recet software  si ofera cele mai bune performante din acest segmen de piata in ceea ce priveste calitatea si caracteristicile audio redate.


Amplificator Public Address miniDSP PWR-16
PDF 1 Amplificator Public Address miniDSP PWR-16
Amplificator Public Address miniDSP PWR-16
PDF 2 Amplificator Public Address miniDSP PWR-16
Amplificator Public Address miniDSP PWR-16
PDF 3 Amplificator Public Address miniDSP PWR-16
Amplificator Public Address miniDSP PWR-16
PDF 4 Amplificator Public Address miniDSP PWR-16

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Public Address miniDSP PWR-16. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare