Amplificator Multicanal Bryston 9BSST2

  • Amplificator Multicanal Bryston 9BSST2
  • Amplificator Multicanal Bryston 9BSST2
  • Amplificator Multicanal Bryston 9BSST2
  • Amplificator Multicanal Bryston 9BSST2
  • Amplificator Multicanal Bryston 9BSST2
  • Amplificator Multicanal Bryston 9BSST2
  • Amplificator Multicanal Bryston 9BSST2
  • Amplificator Multicanal Bryston 9BSST2
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Multicanal Bryston 9BSST2 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
Solicita pret!

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Bryston 9BSST2

amplificator de putere multicanal

Bryston 9B SST2 este un amplificator de putere modular, oferind 5 canale pe un singur sasiu, fiecare cu 140 W in 8 Ohm. 9B este totusi unic intre modelele SST2, desi are o constructie modulara in care fiecare canal este complet independent (circuite, conectori, sursa), difera totusi prin faptul ca fiecare canal poate fi cu usurinta schimbat in caz de defect, sau poate fi configurat cu mai putine canale daca este nevoie.

Intr-adevar, 9B SST2 poate fi comandat in versiune de 3, 4 sau 5 canale. Canale modulare sunt disponibile pentru o extindere ulterioara.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Amplificator Multicanal Bryston 9BSST2

Specificatii Design nou
Buton nou de pornire
140 watt pe canal in 8 ohms
200 watt pe canal in 4 ohms
Circuit nou gama SST 2
Capacitanta 30,000 MFD pe canal
Intrari selectabile XLR sau RCA
5 Transformatoare de putere noi, ultra-low-noise
Disipatoare de caldura noi, proiectate pe computer
Quick connect remote 12 volt trigger
Gain selectabil − 1 Volt sau 2 Volt
Disponibil Argintiu sau Negru, panou frontal 19 sau 17 inch
Fabricat manual in Canada
20 ani garantie
Culori disponibile: negru si argintiu
5×140 watts 8 ohms
5×200 watts 4 ohms
Distorsiuni armonice: sub 0.007% 8 Ohm
Semnal/Zgomot: 116dB below full output
Slew Rate: peste 60 volts per microsecond
Damping factor: peste 500 la 20 Hz, ref. 8 ohm
Sensibilitate selectabila:
29dB − 1.1Vin = 140W @ 8 Ohms -(1V Position)
23dB − 2.2Vin = 140W @ 8 Ohms − (2V Position)
17dB − 4.4Vin = 140W @ 8 Ohms − (4V Position)
Regulated power supplies to all voltage gain stages
LED cu trei culori pilot pentru fiecare canal, indicand verde pentru stare normala, rosu in clipping, portocaliu pentru protectie termica
Livreaza putere maxima in orice unghi de faza la 4 ohm sau peste 4 Ohm
RCA placate cu aur
Intrari balansate sau nebalansate
Dimensiuni: 48.3 x 13.3 x 48.3cm
Greutate: 34 kg
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Multicanal Bryston 9BSST2. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare