Amplificator Integrat Sure Electronics AA-AS32182

 • Amplificator Integrat Sure Electronics AA-AS32182
 • Amplificator Integrat Sure Electronics AA-AS32182
 • Amplificator Integrat Sure Electronics AA-AS32182
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Integrat Sure Electronics AA-AS32182 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
690,00 RON / Bucata
Disponibilitate: Nu se mai fabrica

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

With appropriate power supply you will get 100W RMS output @ 6ohm speaker from both channels at the same time. This amp can tell you what she is doing via her breathing “eyes”. She can work in two modes: auto and manual.

Highlights

 • Desktop amplifier
 • Enhanced amplifier for TV or TOPBOX system
 • Power supply: DC 14V to 36V
 • Size: 8.3 “ x 4.9 ” x 1.9 “

Product Details

Sure Electronics AA-AS32182 2 x 100 Watt 6 Ohm Class D Audio Amplifier Explorer w Bluetooth and IR Remote Control

Applications

 • Desktop amplifier
 • Enhanced amplifier for TV or TOPBOX system
 • Wireless audio receiver and amplifier
 • Great partner for Apple TV or other devices

Connections:

Input Connection

There are four various methods for audio amplifier.

 1. a) Audio signal input terminal (HP)
 2. b) Audio signal input terminal (RCA)
 3. c) Optical fiber input terminal
 4. d) Bluetooth signal input

The priority of Input signals: Bluetooth﹥Optical fiber﹥Hp﹥RCA

You can switch channels by using remote control.

Output Connection

The most high-end version adopts:

 1. a) Amplified output signal for headphone at the front panel
 2. b) Banana socket with two output channels to output amplified audio signal. Pay attention that LOUT+ and LOUT- are Left Output Channels, ROUT+ and ROUT- are Right Output Channels.
 3. c) Subwoofer output signal.

Note: LOUT- and ROUT- are not in the same net and can not be connected together. Moreover, LOUT+, LOUT-, ROUT+, ROUT- can not be connected to the ground.

Volume Control

We adopt digital volume potentiometer of high-quality in Modesty series which can adjust the volume precisely after long-time use.

You can touch the induction (“+”,”-”) to adjust the volume in Inspiration series.

Infrared remote

With the remote controller accompanying our product, you could operate several functions as follow:

 1. a) Switching audio signal channel.
 2. b) Volume control.
 3. c) Input channel switch.

Specificatii Amplificator Integrat Sure Electronics AA-AS32182

Tip Echipament Clasa D

Sure Electronics (Superior design, Unified form, Real strength, Enduring quality) a fost infiintata in Hong Kong in 2005. Producator de solutii fiabile, cu aplicatii in diverse domenii, Sure Electronics  isi propune sa furnizeze utilizatorilor din intreaga lume, produse de inalta calitate, cu o eficienta ridicata si preturi mici. 

Angajat in cercetarea si dezvoltarea audio, mereu atenti la cerintele pietei, Sure Electronics a angajat cei mai buni ingineri specialisti, cu o experiente bogata in acest domeniu, pentru a dezvolta si produce amplificatoare audio excelente, cu o reputatie covarsitoare pe piata actuala.

Toate amplificatoarele Sure au caracteristici eficiente din punct de vedere al costurilor, sunt proiectate cu performante ridicate, usor de utilizat si usor de instalat, ce pot fi folosite intr-un infinit de aplicatiii.

Principala ramura de dezvoltare Sure Electronics sunt amplificatoarele audio, acoperind o plaja larga de putere de la cateva sute de watt pentru utilizatorul casnic, la mii de watt pentru aplicatii industriale, sisteme muzicale de fundal, Hi-rel, sisteme medicale, sisteme acustice subacvatice, Sonar Systems, divertisment, pentru pietele auto si de uz casnic si alte aplicatii atunci cand fiabilitatea ridicata este esentiala.

In scopul imbunatatirii eficientei si a reducerii consumului de energie, Sure Electronics este  mereu atenta la dezvoltarea platformei 2P, High Power și High Performance si ofera surse de alimentare si DSP pentru aplicatii comerciale, industriale si medicale.

Sure Electronics DSP seria utilizează dispozitive analogice a caror prelucrare a semnalelor este comparabila cu cea gasita in echipamentele de studio de inalta calitate. Procesarea semnalelor include egalizarea, crossover-ul, amplificarea basului, prelucrarea dinamicii multiple, compensarea intarzierii, compensarea difuzoarelor si largirea imaginii stereo, precum si o calitate de nedepasi a sunetului.

Sure Electronics ofera de asemenea tot tipul de componente electronice prin Sure HiFi, un departament independent, DIY audio hardware si accesorii premium pentru audiofilii cei mai pretentiosi. precum ar fi afisaje LED si iluminare, surse de alimentare si aparate de masura industriale.

Lider la nivel mondial, Sure Electronics are solutii eficiente pentru a satisface nevoile tuturor utilizatorilor si pentru a maguli spiritul creativ al entuziastilor de proiecte DIY.

Calitatea superioara, un ridicat simt estetic si randament maxim sunt valorile de baza ale Sure Electronics. 


Nu sunt recenzii pentru Amplificator Integrat Sure Electronics AA-AS32182. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare