Amplificator Integrat Sure Electronics AA-AC11158

 • Amplificator Integrat Sure Electronics AA-AC11158
 • Amplificator Integrat Sure Electronics AA-AC11158
 • Amplificator Integrat Sure Electronics AA-AC11158
 • Amplificator Integrat Sure Electronics AA-AC11158
 • Amplificator Integrat Sure Electronics AA-AC11158
 • Amplificator Integrat Sure Electronics AA-AC11158
 • Amplificator Integrat Sure Electronics AA-AC11158
 • Amplificator Integrat Sure Electronics AA-AC11158
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Integrat Sure Electronics AA-AC11158 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

AA-AC11158 2 x 100 Watt 6 Ohm Class D Audio Amplifier Explorer w Bluetooth, Remote Control & MW 24V 120W Power Adapter

Highlights

 • Desktop amplifier
 • Enhanced amplifier for TV or TOPBOX system
 • Wireless audio receiver and amplifier
 • Power supply: DC 14V to 36V
 • Size: 8.3 “ x 4.9 ” x 1.9 “

Product Details

Sure Electronics AA-AC11158 2 x 100 Watt 6 Ohm Class D Audio Amplifier Explorer w Bluetooth, Remote Control & MW 24V 120W Power Adapter

This is the explorer version of AA-AS32182. Besides the original analog inputs, one TOSLINK input in S/PDIF format and one Bluetooth 2.1 input channel are added to this amplifier. These input methods can be used with many common entertainment devices such as mobile phones, Blu-ray players, Apple TV, etc. Remote controller included to provide an uninterrupted listening experience.

Applications

 • Desktop amplifier
 • Enhanced amplifier for TV or TOPBOX system
 • Wireless audio receiver and amplifier
 • Great partner for Apple TV or other devices

Connections:

Switch Setting

When the switch is ON, the machine is working and LED is lighting all the time. When the switch is OFF, the machine is in standby mode and LED shows breathing-effect lighting.

When powered up, the machine is staying in standby mode with warm LED breathing behind. After switched to operation mode the LED will turn off and the amplifier will start to work.

Push on the volume knob to switch between operation mode and standby mode.

When the power is connected, the machine is working and LED lighting in a breathing-effect state. When the Bluetooth connection is successful, the LED is lighting all the time.

Input Connection

There are four various methods for audio amplifier.

 1. a) Audio signal input terminal (HP)
 2. b) Audio signal input terminal (RCA)
 3. c) Optical fiber input terminal
 4. d) Bluetooth signal input

The priority of Input signals: Bluetooth﹥Optical fiber﹥Hp﹥RCA

You can switch channels by using remote control.

Output Connection

The most high-end version adopts:

 1. a) Amplified output signal for headphone at the front panel
 2. b) Banana socket with two output channels to output amplified audio signal. Pay attention that LOUT+ and LOUT- are Left Output Channels, ROUT+ and ROUT- are Right Output Channels.
 3. c) Subwoofer output signal.

Note: LOUT- and ROUT- are not in the same net and can not be connected together. Moreover, LOUT+, LOUT-, ROUT+, ROUT- can not be connected to the ground.

Volume Control

We adopt digital volume potentiometer of high-quality in Modesty series which can adjust the volume precisely after long-time use.

You can touch the induction (“+”,”-”) to adjust the volume in Inspiration series.

Infrared remote

With the remote controller accompanying our product, you could operate several functions as follow:

 1. a) Switching audio signal channel.
 2. b) Volume control.
 3. c) Input channel switch.

Specificatii Amplificator Integrat Sure Electronics AA-AC11158

Tip Echipament Clasa D
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Sure Electronics (Superior design, Unified form, Real strength, Enduring quality) a fost infiintata in Hong Kong in 2005. Producator de solutii fiabile, cu aplicatii in diverse domenii, Sure Electronics  isi propune sa furnizeze utilizatorilor din intreaga lume, produse de inalta calitate, cu o eficienta ridicata si preturi mici. 

Angajat in cercetarea si dezvoltarea audio, mereu atenti la cerintele pietei, Sure Electronics a angajat cei mai buni ingineri specialisti, cu o experiente bogata in acest domeniu, pentru a dezvolta si produce amplificatoare audio excelente, cu o reputatie covarsitoare pe piata actuala.

Toate amplificatoarele Sure au caracteristici eficiente din punct de vedere al costurilor, sunt proiectate cu performante ridicate, usor de utilizat si usor de instalat, ce pot fi folosite intr-un infinit de aplicatiii.

Principala ramura de dezvoltare Sure Electronics sunt amplificatoarele audio, acoperind o plaja larga de putere de la cateva sute de watt pentru utilizatorul casnic, la mii de watt pentru aplicatii industriale, sisteme muzicale de fundal, Hi-rel, sisteme medicale, sisteme acustice subacvatice, Sonar Systems, divertisment, pentru pietele auto si de uz casnic si alte aplicatii atunci cand fiabilitatea ridicata este esentiala.

In scopul imbunatatirii eficientei si a reducerii consumului de energie, Sure Electronics este  mereu atenta la dezvoltarea platformei 2P, High Power și High Performance si ofera surse de alimentare si DSP pentru aplicatii comerciale, industriale si medicale.

Sure Electronics DSP seria utilizează dispozitive analogice a caror prelucrare a semnalelor este comparabila cu cea gasita in echipamentele de studio de inalta calitate. Procesarea semnalelor include egalizarea, crossover-ul, amplificarea basului, prelucrarea dinamicii multiple, compensarea intarzierii, compensarea difuzoarelor si largirea imaginii stereo, precum si o calitate de nedepasi a sunetului.

Sure Electronics ofera de asemenea tot tipul de componente electronice prin Sure HiFi, un departament independent, DIY audio hardware si accesorii premium pentru audiofilii cei mai pretentiosi. precum ar fi afisaje LED si iluminare, surse de alimentare si aparate de masura industriale.

Lider la nivel mondial, Sure Electronics are solutii eficiente pentru a satisface nevoile tuturor utilizatorilor si pentru a maguli spiritul creativ al entuziastilor de proiecte DIY.

Calitatea superioara, un ridicat simt estetic si randament maxim sunt valorile de baza ale Sure Electronics. 


Nu sunt recenzii pentru Amplificator Integrat Sure Electronics AA-AC11158. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare