Amplificator Integrat Rotel RA 1570

  • Amplificator Integrat Rotel RA 1570
  • Amplificator Integrat Rotel RA 1570
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Integrat Rotel RA 1570 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
6750,00 RON / Bucata
Disponibilitate: Nu se mai fabrica

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Amplificator stereo hi-fi RA-1570 ce combina designul unui amplificator analogic Clasa AB, cu cele mai “muzicale” tehnologii digitale disponibile la momentul actual, pentru a aduce toate sursele audio la o fidelitate uimitoare.

Panoul frontal al amplificatorului are o intrare USB care suporta o varietate de dispozitive de stocare, inclusiv iPod ®, iPhone ®, iPad-uri ® dar È™i dongle-ul Bluetooth inclus, pentru streaming wireless.

Formatele suportate sunt MP3, WAV si WMA. Pentru flexibilitate maxima, pe partea din spate exista o intrare asincrona USB tip B pentru conectare la computer si utilizare pe post de DAC extern, caz in care acesta preia in totalitate procesul de conversie a semnalului digital in analog, eliminand toate neajunsurile pe care le are un calculator utilizat ca sursa audio intr-un sistem Hi-Fi. RA-1570 este dotat cu un transformator toroidal proiectat special sa păstreaze semnalul audio pur È™i nedeteriorat, în timp ce puterea continua de 120 de waÈ›i pe canal asigura sa-I fie simtita prezenta.

Etajul final din clasa AB utilizează componente discrete, pentru a asigura reproducerea exactă a tuturor semnalelor pe aproape orice incinte acustice.

ROTEL RA­1570 combina designul unui amplificator analogic Clasa AB, cu cele mai muzicale tehnologii digitaledisponibile la momentul actual, pentru a aduce toate sursele audio la o fidelitate uimitoare.


Panoul frontal al amplificatorului are o intrare USB care suporta o varietate de dispozitive de stocare, inclusiv iPod ®, iPhone ®, iPad­uri ® dar si dongle­ul Bluetooth inclus, pentru streaming wireless. Formatele suportate sunt:

- MP3

- WAV

- WMA.

Pentru flexibilitate maxima, pe partea din spate exista o intrare asincrona USB tip B pentru conectare la computer si utilizare pe post de DAC extern, caz in care acesta preia in totalitate procesul de conversie a semnalului digital in analogic, eliminand toate neajunsurile pe care le are un calculator utilizat ca sursa audio intr­un sistem Hi­Fi.

RA­1570 este dotat cu un transformator toroidal proiectat special sa pastreaze semnalul audio pur si nedeteriorat, in timp ce puterea continua de 120 de wati la 8 ohmi pe canal, face ca prezenta sa-i fie simtita din plin.


Etajul final din clasa AB utilizeaza componente discrete, pentru a asigura reproducerea exacta a tuturor semnalelor pe aproape orice incinte acustice.
Specificatii Amplificator Integrat Rotel RA 1570

Specificatii Model RA-1570
Continuous
power output
(20hz − 20khz,
< 0.03% Thd, 8 ohms) 120 Watts/channel
Total harmonic
distortion
(20Hz-20khz) < 0.03% at rated power
Frequency response
Line level inputs 10Hz-100kHz (+1, −3 dB)
Damping factor
(20Hz-20khz, 8 ohms) 180
Input sensitivity /
impedance
Phono input (mm)
Line level inputs (RCA)
Line level inputs
(Balanced) 2.25mV / 68k ohms
285mV / 100k ohms
570mV / 50k ohms
Preamplifier output / impedance 1.5V / 470 ohms
Signal to noise ratio
(IHF “a” weighted)
Phono input
Line level inputs 80 dB
100 dB
Preout level/impedance 1.2 V/ 470 ohms (at -20 dB)
USB/iPod® digital
signals WAV, MP3, WMA (up to 48kHz 16 bit)
Coaxial/optical digital signals SPDIF LPCM (up to 192kHz 24 bit)
PC-USB USB Audio Class 1.0
(up to 24 bit/96kHz)
USB Audio Class 2.0
(up to 24 bit/192kHz)*
*Driver installation required
Power requirements
USA
EC 120 volts, 60Hz
230 volts, 50Hz
Power consumption 400 watts
Standby power
consumption < 0.5 watts
Dimensions
(W x H x D) mm
(W x H x D) in 431 x 144 x 350 mm
17 x 5 7/8 x 13 3/4 in
Front panel height
U/mm/inch 3U / 132.6mm / 5 1/4 in
Weight (net) 13kg, 28.7 lb
Tip Echipament Solid State
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Integrat Rotel RA 1570. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare