Amplificator Integrat Rotel RA 11

  • Amplificator Integrat Rotel RA 11
  • Amplificator Integrat Rotel RA 11
  • Amplificator Integrat Rotel RA 11
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Integrat Rotel RA 11 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
2950,00 RON / Bucata
Disponibilitate: Nu se mai fabrica

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Amplificatorul audio stereo hi-fi RA-11 ofera functionalitati similare cu cele ale amplificatorului RA-12, dar la o putere ceva mai mica − 40 watts pe canal si intr-o carcasa mai subtire. La fel ca la RA-12, constructia a fost bazata pe component atent selectionate pentru a garanta faptul ca muzica va fi redata cu dinamica, claritate si rezolutie maxima. RA-11 este dotat cu un convertor digital-analog (DAC) high-end - Wolfson WM8740 24 bit/192kHz si are acelasi numar de intrari analogice si digitale S/PDIF ca RA-12, dar si intrari USB certificate Apple. La fel ca RA-12, RA-11 poate fi controlat prin panoul frontal, telecomanda inclusa sau in combinatie cu RT-12, prin intermediul aplicatiei Rotel Remote app pentru iPhone si iPad.

Amplificatorul integrat ROTEL RA­11 ofera functionalitati similare cu cele ale amplificatorului RA­12, dar la o putere ceva mai mica - 40 watts pe canal si intr­o carcasa ceva mai subtire.

La fel ca la RA­12, constructia a fost bazata pe componente atent selectionate, pentru a garanta faptul ca muzica va fi redata cu dinamica, claritate si rezolutie maxima. RA­11 este dotat cu un convertor digital­ analog (DAC) high­-end ­Wolfson WM8740 24 bit/192kHz si are acelasi numar de intrari analogice si digitale S/PDIF ca RA­12, dar si intrari USB certificate Apple.

La fel ca RA­12, RA­11 poate fi controlat prin panoul frontal, telecomanda inclusa sau in combinatie cu RT­12, prin intermediul aplicatiei Rotel Remote app pentru iPhone si iPad.


Specificatii Amplificator Integrat Rotel RA 11

Specificatii Model RA-11
Continuous Power Output 40Watts/ch (20-20kHz, < 0.03%, 8 Ω)
Total Harmonic Distortion (20Hz-20kHz) < 0.03% at rated power
Intermodulation Distortion (60Hz:7kHz, 4:1) < 0.03% at rated power
Frequency Response Phono input 20Hz-15kHz, ±0.3dB
Line Level Inputs 10Hz-100kHz, ±1dB
Input Sensitivity / Impedance Phono input 2.5mV / 47 k Ω
Line Level Inputs 150mV / 24 k Ω
Input Overload Phono input 180mV
Line Level Inputs 5V
Preamp Output / Impedance 1V / 470 Ω
Tone Controls - Bass / Treble ±4 dB at 100Hz / 10kHz
Signal to Noise Ratio (IHF “A” weighted) Phono input 80dB
Line Level Inputs 100dB
Digital Section -
Frequency Response10Hz-95kHz ±3.0dB (MAX)
Signal to Noise Ratio (IHF “A” weighted) 100dB
Input Sensitivity/Impedance 0 dBfs/75 Ohms
Pre-out/Impedance 1.2V/470V (at -20dB)
Decodable Front USB/iPod Digital Signals AAC (m4a), WAV, MP3, WMA (up to 48K 16bit)
Coaxial/Optical PCM LPCM
File Formats Real Audio, MP3, OGG Vorbis, WAV, AIFF
and AU
General -
Power Requirements (AC) 120V, 60Hz (USA) 230V, 50Hz (Europe)
Power Consumption 220Watts
Standby Power Consumption 0.5W 0.5Watts
Dimensions (W x H x D) 430 x 72 x 342mm (17 x 2 7/8 x 13 1/2ins)
Panel Height 60mm (2 3/8 ins)
Weight (Net) 6.39kg (14lbs)
Finishes Black, Silver
Tip Echipament Solid State
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Integrat Rotel RA 11. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare