Amplificator Integrat Rotel RA 10

  • Amplificator Integrat Rotel RA 10
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Integrat Rotel RA 10 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
1800,00 RON / Bucata
Disponibilitate: Nu se mai fabrica

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Amplificatorul audio stereo hi-fi RA-10 va ofera 40 Watt pe canal in 8 ohmi, 4 intrari analogice, o intrare phono si are toate functionalitatile traditionale ale unui amplificator integrat, conceput sa fie cat mai comfortabil si intuitiv pentru orice utilizator. Chiar daca este dotat cu strictul necesar, iar telecomanda este optionala, acesta este un canditat serios pentru cei care cauta un amplificator clasic la un pret excelent. La fel ca toate celelalte produse din Seria 12, RA-10 a beneficiat de toata atentia designerilor nostri in ceea ce priveste selectarea si optimizarea componentelor utilizate in constructie, astfel incat nimic sa nu stea in calea muzicii. Este considerat cel mai bun amplificator al anului 2012 de revista What Hi-Fi.


Specificatii Amplificator Integrat Rotel RA 10

Specificatii Dimensions (W × H × D)
430 × 72 × 342mm
17 × 2.9 × 13.5

Front Panel Height
60mm (2.375)

Power Requirements
230V, 50Hz

Power Consumption
220W

Standby Power Consumption
<0.5W

Net Weight
5.9kg (13lbs.)

BTU Rating (4Ω, 1/8th power)
311 BTU/h

Continuous Power Output
40W/Ch (All channels driven, 8Ω)

Total Harmonic Distortion (THD)
(20Hz−20kHz) <0.03%

Frequency Response
Line Level Inputs: 10Hz - 40kHz ±1dB
Phono Input: 20Hz - 15kHz ±0.3dB

S/N Ratio (IHF A Weighted)
Line Level Inputs: 100dB
Phono Input: 80dB


Intermodulation Distortion (60Hz:7kHz, 4:1)
<0.03%

Damping Factor
180

Speaker Impedance
4Ω minimum

Input Sensitivity
Line Level Inputs: 150mV
Phono Input (MM): 2.5mV

Input Impedance
Line Level Inputs: 24kΩ
Phono Input (MM): 47kΩ
Input Overload
Line Level Inputs: 5V
Phono Input: 180mV

Preout Level
1V

Output Impedance
470Ω

Tone Controls
±6dB at 100Hz / 10kHz
Tip Echipament Solid State
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Integrat Rotel RA 10. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare