Amplificator Integrat Rogue Audio Cronus Magnum II Negru

  • Amplificator Integrat Rogue Audio Cronus Magnum II Negru
  • Amplificator Integrat Rogue Audio Cronus Magnum II Negru
  • Amplificator Integrat Rogue Audio Cronus Magnum II Negru
  • Amplificator Integrat Rogue Audio Cronus Magnum II Negru
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Integrat Rogue Audio Cronus Magnum II Negru are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
14500,00 RON / Bucata
Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Extrem de apreciatul amplificator Cronus Magnum II a castigat o reputatie de invidiat in lumea audio. Desi la un pret accesibil, acesta depaseste performantele multor amplificatoare dintr-o gama de pret superioara.

Designul tehnologiei pe lampi face ca sunetul sa fie aproape lichid, facand Cronus Magnum un favorit al recenziilor. Avand circuite imprumutate de la cele mai avansate modele de amplificatoare, Cronus Magnum are o putere de 100 W, putand reproduce fara efort chiar si cele mai exigente pasaje muzicale.

Totodata, dispune de un amplificator pentru casti si un preamplificator phono MM, ofera o solutie completa pentru necesitatiledumneavoastra de amplificare. Din punct de vedere tehnic, Cronus foloseste un preamplificator de triode cuplat la excelentul amplificator de putere Atlas Magnum.

O sursa de alimentare liniara supradimensionata mare stocheaza o energie extraordinara pentru raspunsul la frecventa joasa si pentru spatiul dinamic. Componentele de precizie sunt folosite pentru a asigura transparenta si aerul care sunt atat de importante pentru reproducerea muzicala exacta.


Specificatii Amplificator Integrat Rogue Audio Cronus Magnum II Negru

Specificatii - 100 WPC
- 20Hz-30KHz bandwidth
- 4 and 8 ohm transformer taps
- Slow start turn on sequencing

- Massive high storage linear (!) power supply
- (2) 12AX7, (3) 12AU7, (4) KT120 output tubes
- Gold plated RCA inputs
- Gold plated binding posts
- Machined aluminum faceplate
- 4 inputs (phono, line 1,2,3)
- 44 dB gain phono input +/- 0.1 dB 20Hz - 20KHz
- 1W Headphone amplifier
- Remote with volume and mute
- Buffered variable outputs (great for subwoofers)!
- Active outputs for subwoofer or biamping
- 4 RCA inputs (phono, line1, line 2, line3)
- All precision components
- Heavy (2 ounce) copper circuit board
- Full tube cage/cover (optional)
- Fully tested, burned-in, and auditioned
- Detachable IEC power cord
- 18 W x 17D X 5.5 H (actual)
- 25 W x22D X 11 H x 55 LBs (shipping dimensions)
- power requirements: 120V/240V - 50/60Hz
- Entirely designed and hand built in the USA
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Rogue Audio - Un rasfat inteligent

  

Rogue Audio proiecteaza si produce o gama importanta de amplificatoare si preamplificatoare, iar ceea ce ii diferentiaza pe piata high-end, pe langa pasiunea pentru excelenta, sunt competentele tehnice deosebite in ceea ce priveste ingineria electrica si mecanica, precum si abilitatile dovedite in procesul de productie.

Toate produsele Rogue Audio sunt construite pe principiile de baza ale companiei: sunet de top, calitate si fiabilitate, design deosebit si valoare exceptionala. Topologia de mare finete a circuitelor si schema meticulos proiectata ale acestora, atentia fata de integritatea semnalului audio È™i a surselor de alimentare sunt dovedite prin performantele superioare ale produselor. Componentele electronice ale amplificatoarelor Rogue Audio sunt evaluate ca avand durata de viata semnificativ mai lunga decat durata prevazuta utilizarii, iar piesele incorporate trebuie sa corespunda unor standarde foarte inalte de calitate. Carcasele sunt tratate pentru a rezista zgarieturilor si coroziunii, iar fatetele de aluminiu anodizat pentru  aspectului. Toate aceste particularitati ale brandului Rogue Audio au ca rezultat un produs de o fiabilitate deosebita.

Rogue Audio a fost fondat pe credinta ca amplificatoarele de mare valoare pot fi proiectate si produse cu costuri rezonabile, costuri care sa poate fi traduse printr-un pret accesibil clientului. Fara compromisuri fata de performante, produsele sunt create urmarind filosofia calitate prin conceptie, iar fiecare componenta este asamblata manual si testata de catre o echipa de ingineri si tehnicieni extrem de bine instruiti.

The Absolute Sound Audiovideo revolution What HiFi 5 Stars The Absolute Sound Audiovideo revolution What HiFi 5 Stars
Amplificator Integrat Rogue Audio Cronus Magnum II Negru
PDF 1 Amplificator Integrat Rogue Audio Cronus Magnum II Negru
Amplificator Integrat Rogue Audio Cronus Magnum II Negru
PDF 2 Amplificator Integrat Rogue Audio Cronus Magnum II Negru

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Integrat Rogue Audio Cronus Magnum II Negru. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare