Amplificator Integrat NUPRiME IDA-16 Negru

  • Amplificator Integrat NUPRiME IDA-16 Negru
  • Amplificator Integrat NUPRiME IDA-16 Negru
  • Amplificator Integrat NUPRiME IDA-16 Negru
  • Amplificator Integrat NUPRiME IDA-16 Negru
  • Amplificator Integrat NUPRiME IDA-16 Negru
  • Amplificator Integrat NUPRiME IDA-16 Negru
  • Amplificator Integrat NUPRiME IDA-16 Negru
  • Amplificator Integrat NUPRiME IDA-16 Negru
  • Amplificator Integrat NUPRiME IDA-16 Negru
  • Amplificator Integrat NUPRiME IDA-16 Negru
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Integrat NUPRiME IDA-16 Negru are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
12299,00 RON / Bucata
Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

5.0 / 5.0 din 2 recenzii
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

O premiera mondiala in materie de design al amplificatoarelor integrate digitale pentru perfectiune in materie de sunet de inalta rezolutie.

Continuand traditia de excelenta audio renumita la nivel mondial, NuPrime IDA-16 imbina tehnologia audio de ultima ora cu inovatii fara precedent, adaugand clasa si valoare. Fiind primul amplificator integrat complet digital ce ofera 384K si decodare DSD (2.8MHz, 5.6MHz, 11.2MHz), de la intrarile digitale sau analogice si pana la iesirile pentru boxe de 200-Watti/canal, ofera cel mai natural sunet pe care il poate oferi tehnologia audio moderna, suportand de asemenea si cele mai noi formate muzicale de inalta rezolutie.

Incepand cu integrarea tuturor etajelor necesare intr-o singura carcasa, acest design asigura cea mai scurta cale de semnal posibila, ceea ce duce la reducerea nivelului de zgomot si distorsiuni, creand un fundal complet negru, pe care inregistrarile dumneavoastra sa se poata dezvalui.

Nivelul incredibil de liniste este accentuat de controlul inovator al volumului oferit de IDA-16; o caracteristica bazata pe tehnologia cu rezistori peliculari in comutatie, ce amplaseaza un singur rezistor pe calea de semnalla orice nivel de volum. Ajustarea volumului se face cu precizie in 99 de trepte de cate 0.5dB, cu optiunea de ajustare individuala a volumului pentru fiecare intrare. Potrivirea exacta a nivelului cu cel al diferitelor surse devine foarte usoara, la fel ca si compararea acestora.

Circuitul amplificatorului NuPrime imbunatateste amplificatorul de clasa D, folosind un „circuit autooscilant pentru a genera modularea in latime a impulsurilor.” Amplificatorul comuta la o frecventa de 600KhZ, mult sub rata de sampling a CDului de 44.1 kHz. Majoritatea amplificatoarelor de clasa D au frecventa de comutare la 300kHz sau mai jos. In completarea celor de mai sus vine tehnologia proprie a NuPrime pentru frecvente variabile, Switch-Mode Power Supply (SMPS). Pentru o redare fulminanta si cu autoritate a basului, alimentarea inovatoare a IDA-16 si bateria de condensatoare Cross-Matrix Array (CMA), pot, atunci cand este cazul, sa livreze curenti extrem de ridicati catre etajele de iesire ale amplificatorului. Rezultatul acestei combinatii este o viteza a tranzientilor fara precedent si un impact dinamic impresionant, ce reda instrumentele de percutie ca si cum ar ataca brusc, din cele mai negre adancimi din ale unei scene invizibile.

O astfel de receptivitate reuseste sa reduca nivelul de distorsiune armonica totala + zgomot (THD+N) la niveluri de sub 0.004%, atingand in acelasi timp o eficienta maxima a sistemului de pana la 93%. Adaugam la acestea incredibilul raspuns in frecventa de pana la 80 kHz al IDA-16 si segmentele de muzica vocala devin experiente emotionante, iar registrii supreriori ai instrumentelor ating apogeul unei interpretari live. Per total, transparenta cristalina, redarea holografica si sunetul neobositor, va vor permite sa va relaxati si sa experimentati muzica in modul in care a fost gandita initial...aproape uitand ca IDA-16 este cu dumneavoastra in camera.

Totusi, cand muzica se va opri si luminile se vor aprinde, cu siguranta nu veti uita experienta. Mai mult, cu siguranta veti fi mandri sa amplasati IDA-6 intr-un loc cu vizibilitate din casa, deoarece carcasa discreta si eleganta sa subtila vor atrage atentia celor mai pretentiosi oaspeti. Fie ca preferati finisaje negre sau argintii, stilul simplu si modern al IDA-6 este foarte apreciat, punand in valoare orice decor.

Pe masura ce veti continua sa cititi cele de mai jos, veti vedea ca numeroasele caracteristici inovatoare si specificatiile exemplare sunt cu adevarat impresionante si sunt greu de egalat. Insa cel mai important este ca dupa o singura ascultare veti considera cu siguranta IDA-6 ca un reper al performantei audio, ducand redarea muzicii si stilul vizual la un nivel greu de atins, indiferent de pretul platit.Caracteristici:

Control complet prin microprocesor si retinere in memorie

Cinci intrari digitale si o intrare stereo pentru o flexibilitate completa a sistemului.

Suporta playback nativ DSD de ASIO2.1(pana la 11.2 MHz) si metoda DoP(Pana la 5.6 MHz).

Functie Theater-Mode pass-through (control fix al volumului)

Tranzistori JFET cu zgomot foarte redus la etajul de intrare pentru cel mai mic nivel de zgomot posibil.

Ajustarea volumului se face cu precizie in 99 de trepte de cate 0.5dB

Sistem avansat, cu switched-resistor ladder network, cu rezistori peliculari pentru controlul volumului - doar un singur rezistor pe calea de semnal, la orice nivel de volum

Volum ajustabil individual pentru fiecare intrare, pentru potrivire precisa cu nivelul tuturor surselor.

Componente high-standard: USB (DSD): XMOS DAC: ESS9018 si OPA2134 pentru sunet de inalta calitate.

Modul de condensatori Cross-Matrix Array (CMA)

Driver software exclusiv pentru Windows

Driver software standard pentru Mac

Mod de transfer asincron

Consum foarte redus de energie in modul standby

Disponibil cu finisaje negre sau argintii din aluminiu anodizat

Include telecomanda pentru confort

Specificatii Amplificator Integrat NUPRiME IDA-16 Negru

Specificatii Specifications:
Inputs: 1 x USB Digital
2 x Coaxial Digital S/PDIF
2 x Optical Digital S/PDIF
1 x Analog Stereo RCA
Outputs: 1 x Optical (up to 24 bit/192 kHz). Not affected by volume control.
1 x Stereo RCA (Line out). Variable (volume controlled) output.
1 x Stereo Speaker (Binding Posts) Output
USB Sampling Rates: 44.1KHz, 48KHz, 88.2KHz, 96KHz, 176.4KHz, 192KHz, 352.8KHz, 384KHz and DSD 2.8MHz, 5.6MHz, 11.2MHz S/PDIF Sampling Rates: 44.1KHz, 48KHz, 88.2KHz, 96, 176.4KHz, 192KHz
Maximum Sampling Rate:
24-bits Bit Resolution: 16-24-bits
Power output: 200W x 2 @ 8 Ohms; 200W x 2 @ 4 Ohms THD+N: 0.004%
Peak Output Power: 400W Frequency Response: 10Hz to 80kHz
RS232 extension: Smart Home Control & Firmware upgrade Dimensions: 17 in W x 15 in D x 1.97 in H (2.56 in H include feet)
Weight: 16 lbs.
Worldwide AC voltage: (90VAC~130VAC // 210VAC~ 250VAC) With Voltage Select Switch
AC Fuse: Slow-blow,7A, 250VAC
Tip Echipament Solid State
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

NUPRiME Audio

Dupa multi ani de OEM (Original Equipment Manufacturer) in spate, Jason Lim, co-fondatorul NuForce, a decis, in 2014, sa cumpere actiunile diviziei de High End a companiei si sa porneasca o noua afacere. Beneficiind de excelenta tehnologie mostenita de la NuForce si de o echipa noua de ingineri foarte talentati si dedicati in intregime pasiunii pentru echipamentele audio, NUPRiME a avut o ascensiune fulminanta. 

Pentru prima data in istoria industriei audio High End, un brand a primit, in acelasi an, patru premii Product of the Year, din partea prestigioaselor publicatii The Absolute Sound si SoundStage!.

Una dintre explicatiile pentru succesul atins este integrarea pe verticala. Foarte putine marci de renume din domeniu au propriile fabrici si-si permit sa nu externalizeze productia catre un OEM. NUPRiME este una dintre acestea, astfel ca nu doar controlul calitatii este perfect, dar si costurile pot fi mentinute la un nivel foarte accesibil. Mai mult, intreaga gama de produse NUPRiME (amplificatoare, servere media, DAC-uri, casti, preamplificatoare, receiver home theater sau amplificatoare de casti) beneficiaza de cateva integrari tehnologice unice, ceea ce le face printre cele mai bune la raportul calitate/pret din intreaga industrie.

Pricipiul de baza al companiei este sa stabileasca pretul final al unui produs exclusiv pe criteriul costurilor de productie, nu pe calitatea sunetului sau pe greutatea obiectului. 

Una dintre cele mai importante inovatii tehnologice marca NUPRiME este implementarea unui chip logic numit FPGA, care inlocuieste rezistoarele foarte scumpe din arhitectura unui preamplificator/DAC de top. Astfel, NUPRiME se afla in postura unui gigant din lumea audio care-si permite sa-si vanda minunile cu preturi pe care si le poate permite orice pasionat. 

Audio Revelation SoundStage access HiFi Review Mono & Stereo Audio Review AVmall Blog Audio Revelation SoundStage access HiFi Review Mono & Stereo Audio Review AVmall Blog

Recenzii despre Amplificator Integrat NUPRiME IDA-16 Negru

Produs de exceptie
Dragos / 2018-01-17 23:42:40

Am facut mai devreme o recenzie si la boxe le achizitionate azi. IDA-16 sta in posesia mea din 2017, nu ma pot abtine sa nu admit ca chi de la AVmall sunt extraordinära ce m-au indrumat corect si obiectiv pentru a achizitiona acest produs. Am folosit Focal Aria de care nu prea am fost multimit pana azi cand am intrat in posesia lui Davis Acoustics Stentaure Serie 30 pe care le recomand oricui care asculta jazz, rock, clasica. Avand in vedere acest set-up ma declar pe deplin multumit. Bravo avmall

Boris
Boris / 2017-12-14 08:02:15

Am luat acest amplificator la recomandarea specialistului de la AVmall. Aveam un buget alocat de 4.000 lei pentru amplificator, si o dorinta mai veche de a asulta muzica cat mai clar. Dar pana la urma in urma discutiilor am aflat de acest amplificator. Cumva bazandu-ma pe recomandare, dorinta si intuitie am facut un efort si m-am decis sa il iau. Nu ma pricep sa dau explicatii tehnice (care oricum sunt date la specificatii) dar pot spune ca arata foarte bine ?i reda si mai bine. Am ascultat o gama variata de muzica si de fiecare data am redescoperit vechile melodii. Sunete pe care inainte nu le-am mai auzit desi am ascultat de multe ori piesele respective. La volum maxim nu l-am dat niciodata dar pe la 80% se aude perfect. Ce a fost interesant pentru mine este ca nu are nici un buton de bass, inalte sau balans! Una peste alta, sunt foarte mutumit de achizitie si acum ascult muzica la calitatea pe care mi-o doream! Multumesc reprezentantului (nu ii cunosc numele) de la AVmall pentru recomandare!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare