Amplificator Integrat Hybrid Rogue Audio Pharaoh Argintiu

  • Amplificator Integrat Hybrid Rogue Audio Pharaoh Argintiu
  • Amplificator Integrat Hybrid Rogue Audio Pharaoh Argintiu
  • Amplificator Integrat Hybrid Rogue Audio Pharaoh Argintiu
  • Amplificator Integrat Hybrid Rogue Audio Pharaoh Argintiu
  • Amplificator Integrat Hybrid Rogue Audio Pharaoh Argintiu
  • Amplificator Integrat Hybrid Rogue Audio Pharaoh Argintiu
  • Amplificator Integrat Hybrid Rogue Audio Pharaoh Argintiu
  • Amplificator Integrat Hybrid Rogue Audio Pharaoh Argintiu
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Integrat Hybrid Rogue Audio Pharaoh Argintiu are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
24450,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 15-30 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda in 15-30 zile

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 4075 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

In momentul in care Rogue Audio a inceput dezvoltarea proiectului Pharaoh, ideea a fost sa ofere ascultatorilor un amplificator integrat care sa aiba performantele unor piese separate ( preamplificator si amplificator putere).

Astfel, Pharaoh combina in mod ingenios partea de amplificare a puterii (integrata), cu preamplificarea pe lampi, ceea ce ofera o dinamica uimitoare.

Pe langa calitatile incontestabile ale sunetului, acest amplificator ofera si o serie de caracteristici remarcabile. Ne referim aici la un circuit de amplificare pentru iesirea de casti, pe lampi, intrare phono (MM/MC), sau by-pass pentru home theatre.

Din punct de vedere constructiv, Pharaoh utilizaeaza pentru etajul de preamplificare o pereche de lampi lungi, model 12AU7, configurate diupa modelul mu-follower.

Sursa de alimentare de mare putere este liniara si asigura energia necesara etajului de aplificare pe tranzistori.

Conceput in jurul modulelor Hypex OEM, amplificatorul ofera putere si dinamica aparent nelimitate.


Specificatii Amplificator Integrat Hybrid Rogue Audio Pharaoh Argintiu

Specificatii - 185 WPC/8 ohms 350WPC/4 ohms
- Pure tube mu-follower preamplifier
- Slow-start automated logical turn-on
- Green design with extremely low power consumption
- Standby 6W, 1/2 Power 235W, Full power 435W
- Damping factor > 1000
- Three pairs of line level inputs
- One pair phono inputs, mm/mc with 40/60 dB gain
- One pair balanced XLR inputs
- Adjustable phono loading (custom values available)
- Tube driven 1/4 headphone jack
- Massive high storage linear (!) power supplies
- Mundorf EVO oil coupling caps
- Precision components throughout
- 39 pounds/45 pounds shipping weight
- 18.25 wide x 18 deep (incl. posts and knobs) 6.5 high
- Fully tested, burned-in, and auditioned
- Detachable IEC power cord
- Entirely designed and hand built in the USA
- 3 year limited warranty (6 months on tubes)
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Rogue Audio - Un rasfat inteligent

  

Rogue Audio proiecteaza si produce o gama importanta de amplificatoare si preamplificatoare, iar ceea ce ii diferentiaza pe piata high-end, pe langa pasiunea pentru excelenta, sunt competentele tehnice deosebite in ceea ce priveste ingineria electrica si mecanica, precum si abilitatile dovedite in procesul de productie.

Toate produsele Rogue Audio sunt construite pe principiile de baza ale companiei: sunet de top, calitate si fiabilitate, design deosebit si valoare exceptionala. Topologia de mare finete a circuitelor si schema meticulos proiectata ale acestora, atentia fata de integritatea semnalului audio È™i a surselor de alimentare sunt dovedite prin performantele superioare ale produselor. Componentele electronice ale amplificatoarelor Rogue Audio sunt evaluate ca avand durata de viata semnificativ mai lunga decat durata prevazuta utilizarii, iar piesele incorporate trebuie sa corespunda unor standarde foarte inalte de calitate. Carcasele sunt tratate pentru a rezista zgarieturilor si coroziunii, iar fatetele de aluminiu anodizat pentru  aspectului. Toate aceste particularitati ale brandului Rogue Audio au ca rezultat un produs de o fiabilitate deosebita.

Rogue Audio a fost fondat pe credinta ca amplificatoarele de mare valoare pot fi proiectate si produse cu costuri rezonabile, costuri care sa poate fi traduse printr-un pret accesibil clientului. Fara compromisuri fata de performante, produsele sunt create urmarind filosofia calitate prin conceptie, iar fiecare componenta este asamblata manual si testata de catre o echipa de ingineri si tehnicieni extrem de bine instruiti.

Everything Audio Network Positive Feedback Everything Audio Network Positive Feedback

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Integrat Hybrid Rogue Audio Pharaoh Argintiu. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare