Amplificator Integrat Electrocompaniet ECI 6D

  • Amplificator Integrat Electrocompaniet ECI 6D
  • Amplificator Integrat Electrocompaniet ECI 6D
  • Amplificator Integrat Electrocompaniet ECI 6D
  • Amplificator Integrat Electrocompaniet ECI 6D
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Integrat Electrocompaniet ECI 6D are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
21500,00 RON / Bucata
STOC: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 3583.33 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

ECI 6DFully balanced integrated amplifier with built-in D/A converter

The ECI 6D is a powerful integrated amplifier, equipped with a number of analogue and digital inputs offering a wide range of connectivity.

With its high performance sample rate converter and D/A converter the ECI 6D is able to improve all of your digital sources like TV′s, cable- and satellite tuners, CD/DVD/Blu-Ray players and not to forget your computer and media player. Independent of their native resolution all digital sources will be upsampled to 24bit/ 192kHz and can be connected by SPDIF, USB or Toslink.

The new ECI 6D offers 2 x 125 Watts and is based on the successful ECI 5 MK II. To make it even better we have equipped with an even better power supply and a more sophisticated preamplifier module. As a result we can offer you an extremely substantial and dynamic amplifier, capable to control a wide range of speakers in the marked.

Analogue sources can be connected to one balanced (XLR) input and three single-ended (RCA) inputs. Two preamplifier outputs, one balanced and one single ended, making sure the amplifier is prepared for future extensions.


Gasiti in sectiunea DAC module pentru upgrade la 6DX/6DS

Specificatii Amplificator Integrat Electrocompaniet ECI 6D

Specificatii Digital section:
D/A converter 24 bit/192 kHz
Sample rate converter 24bit / 192kHz
Inputs SPDIF, 2x Toslink, 1x USB
USB: asynchronous up to 24bit/ 192kHz supported
SPDIF: 24bit/ 192kHz
Toslink: 24bit/ 96kHz
Preamplifier section
Input impedance ( Balanced input ) 47Kohm
Maximum input level 10 Volt RMS
Noise floor ( 1Vrms, 20 - 20 kHz, balanced)
-135 dB
THD + N (1Vrms, 20 - 20 kHz, balanced) <0.004%
Gain (Balanced) 0 dB
Amplifier section
Output Impedance < 0,02 Ohm
Frequency response 1 − 150 kHz
Channel separation > 120 dB
THD ( 20 - 20 kHz) < 0.004%
Maximum peak current >100A
Damping factor 8 ohm load >350
I Input sensitivity 120W output 1.3Vrms
Input sensitivity HT 120W output 1Vrms
Gain HT Input x36 (31 dB)
Rated output power
8 ohms 2 x 125 W
4 ohms 2 x 200 W
2 ohms 2 x 370 W
Power consumption
110 W
Standby 1W
(no load or signal)
Dimensions
Width 465 mm / 18.3 inches
Depth 405 mm / 16 inches
Height 128 mm / 5 inches
Weight 20Kg / 44 lbs.
Tip Echipament Solid State

Electrocompaniet - amplificarea ca forma de arta

Nu putini producatori din lumea audio au incercat sa foloseasca sintagme legate de perfectiunea sunetului in sloganele lor, doar ca foarte putine dintre au reusit sa se si apropie de aceasta. Printre acestea, produsele marcii Electrocompaniet, originare dintr-o tara, Norvegia, cu mai putini locuitori decat multe dintre marile orase contemporane.

Se intampla prin 1973, cand, la una dintre conferintele AES (Audio Engineering Society), profesorul si inginerul finlandez Matti Otala a prezentat un studiu legat de o distorsiune numita de el Transient Intermodulation (TIM). Aflat in public, inginerul de sunet norvegian Svein Erik Børja a facut imediat legatura cu distorsiunile pe care le auzea de ani de zile la toate amplificatoarele sip e care nu reusise sa le descrie. Intors in Norvegia, Svein Erik Børja a mers la Electrocompaniet cu lucrarea profesorului Otala si i-a convins pe inginerii de acolo sa incerce sa construiasca un amplificator care sa tina cont de aceste distorsiuni si sa le elimine. Dupa 3 ani de cercetari si munca asidua, rezultatul s-a numit “The 2 Channel Audio Power Amplifier”, care avea sa devina cunoscut drept primul amplificator fara distorsiuni TIM. Recunoasterea suprema a venit imediat de la editorii revistei considerate pe atunci Biblia domeniului, The Audio Critic, care-si incheiau recenzia cu o fraza ajunsa celebra: -Impatimiti ai sunetului, luati de aici! Acesta este amplificatorul cu cel mai bun sunet din lume!-

De atunci, numele Electrocompaniet a devenit sinonim cu amplificarea de clasa, iar produsele marcii se vand in peste 50 de tari din intreaga lume. Pionieri ai sunetului cat mai apropiat de perfectiune, norvegienii de la Electrocompaniet au fost si cei care au promovat o noua filozofie in domeniul audio, filozofie al carei principiu de baza era ideea ca nu trebuie sa ignori ceea ce-ti spun urechile, indiferent de rezultatele masuratorilor unui aparat. Cu alte cuvinte, intai asculta si abia apoi vezi daca mai ai nevoie de masuratori sau nu.

Indiferent de tipul de muzica si de marcile preferate, un lucru e cat se poate de clar: Electrocompaniet este unul dintre numele cult in domeniu si unul dintre putinele care au dus amplificarea la nivel de arta.

 

HeadMania
Amplificator Integrat Electrocompaniet ECI 6D
PDF 1 Amplificator Integrat Electrocompaniet ECI 6D

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Integrat Electrocompaniet ECI 6D. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare