Amplificator Integrat Electrocompaniet ECI 6D

  • Amplificator Integrat Electrocompaniet ECI 6D
  • Amplificator Integrat Electrocompaniet ECI 6D
  • Amplificator Integrat Electrocompaniet ECI 6D
  • Amplificator Integrat Electrocompaniet ECI 6D
  • Amplificator Integrat Electrocompaniet ECI 6D
  • Amplificator Integrat Electrocompaniet ECI 6D
  • Amplificator Integrat Electrocompaniet ECI 6D
  • Amplificator Integrat Electrocompaniet ECI 6D
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Integrat Electrocompaniet ECI 6D are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Electrocompaniet ECI 6D este un amplificator puternic integrat, echipat cu intrări analogice si digitale care ofera o gamă larga de conectivitate.

Fiind echipat cu un convertor de frecventa de inalta performanta si convertorul D / A, ECI 6D este capabil sa imbunatateasca toate sursele dumneavoastra digitale, cum ar fi tunerele TV, prin cablu si prin satelit, playerele CD / DVD / Blu-Ray,calculatorul sau media Player.

Independent de rezolutia lor nativa, toate sursele digitale vor fi suprapuse pana la 24bit / 192kHz si pot fi conectate prin SPDIF, USB sau Toslink.

Noul ECI 6D ofera 2 x 125 W si se bazeaza pe succesul ECI 5 MK II. Este echipat cu o sursa de alimentare chiar mai buna si un modul preamplificator mai sofisticat. Ca rezultat, va putem oferi un amplificator extrem de substantial si dinamic, capabil sa controleze o gama larga de boxe hi-fi. Sursele analogice pot fi conectate la o intrare balansata (XLR) si la trei intrari RCA.

Exista două iesiri de preamplificator, XLR si RCA.

Specificatii Amplificator Integrat Electrocompaniet ECI 6D

Specificatii Digital section:
D/A converter 24 bit/192 kHz
Sample rate converter 24bit / 192kHz
Inputs SPDIF, 2x Toslink, 1x USB
USB: asynchronous up to 24bit/ 192kHz supported
SPDIF: 24bit/ 192kHz
Toslink: 24bit/ 96kHz
Preamplifier section
Input impedance ( Balanced input ) 47Kohm
Maximum input level 10 Volt RMS
Noise floor ( 1Vrms, 20 - 20 kHz, balanced)
-135 dB
THD + N (1Vrms, 20 - 20 kHz, balanced) <0.004%
Gain (Balanced) 0 dB
Amplifier section
Output Impedance < 0,02 Ohm
Frequency response 1 − 150 kHz
Channel separation > 120 dB
THD ( 20 - 20 kHz) < 0.004%
Maximum peak current >100A
Damping factor 8 ohm load >350
I Input sensitivity 120W output 1.3Vrms
Input sensitivity HT 120W output 1Vrms
Gain HT Input x36 (31 dB)
Rated output power
8 ohms 2 x 125 W
4 ohms 2 x 200 W
2 ohms 2 x 370 W
Power consumption
110 W
Standby 1W
(no load or signal)
Dimensions
Width 465 mm / 18.3 inches
Depth 405 mm / 16 inches
Height 128 mm / 5 inches
Weight 20Kg / 44 lbs.
Tip Echipament Solid State
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Electrocompaniet - amplificarea ca forma de arta

Nu putini producatori din lumea audio au incercat sa foloseasca sintagme legate de perfectiunea sunetului in sloganele lor, doar ca foarte putine dintre au reusit sa se si apropie de aceasta. Printre acestea, produsele marcii Electrocompaniet, originare dintr-o tara, Norvegia, cu mai putini locuitori decat multe dintre marile orase contemporane.

Se intampla prin 1973, cand, la una dintre conferintele AES (Audio Engineering Society), profesorul si inginerul finlandez Matti Otala a prezentat un studiu legat de o distorsiune numita de el Transient Intermodulation (TIM). Aflat in public, inginerul de sunet norvegian Svein Erik Børja a facut imediat legatura cu distorsiunile pe care le auzea de ani de zile la toate amplificatoarele sip e care nu reusise sa le descrie. Intors in Norvegia, Svein Erik Børja a mers la Electrocompaniet cu lucrarea profesorului Otala si i-a convins pe inginerii de acolo sa incerce sa construiasca un amplificator care sa tina cont de aceste distorsiuni si sa le elimine. Dupa 3 ani de cercetari si munca asidua, rezultatul s-a numit “The 2 Channel Audio Power Amplifier”, care avea sa devina cunoscut drept primul amplificator fara distorsiuni TIM. Recunoasterea suprema a venit imediat de la editorii revistei considerate pe atunci Biblia domeniului, The Audio Critic, care-si incheiau recenzia cu o fraza ajunsa celebra: -Impatimiti ai sunetului, luati de aici! Acesta este amplificatorul cu cel mai bun sunet din lume!-

De atunci, numele Electrocompaniet a devenit sinonim cu amplificarea de clasa, iar produsele marcii se vand in peste 50 de tari din intreaga lume. Pionieri ai sunetului cat mai apropiat de perfectiune, norvegienii de la Electrocompaniet au fost si cei care au promovat o noua filozofie in domeniul audio, filozofie al carei principiu de baza era ideea ca nu trebuie sa ignori ceea ce-ti spun urechile, indiferent de rezultatele masuratorilor unui aparat. Cu alte cuvinte, intai asculta si abia apoi vezi daca mai ai nevoie de masuratori sau nu.

Indiferent de tipul de muzica si de marcile preferate, un lucru e cat se poate de clar: Electrocompaniet este unul dintre numele cult in domeniu si unul dintre putinele care au dus amplificarea la nivel de arta.

 

HeadMania HeadMania

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Integrat Electrocompaniet ECI 6D. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare