Amplificator Integrat Bryston B60R

  • Amplificator Integrat Bryston B60R
  • Amplificator Integrat Bryston B60R
  • Amplificator Integrat Bryston B60R
  • Amplificator Integrat Bryston B60R
  • Amplificator Integrat Bryston B60R
  • Amplificator Integrat Bryston B60R
  • Amplificator Integrat Bryston B60R
  • Amplificator Integrat Bryston B60R
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator Integrat Bryston B60R are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
Solicita pret!

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

CONFORT fara compromisuri

Provocare: a proiecta un amplificator integrat audio cu niciunul dintre compromisurile de obicei asociate cu aceasta abordare. B-60 ofera 60 de wati pe canal la 8 ohmi si 100 de wati pe canal la 4 ohmi. Exista patru intrari de nivel înalt calitativ, (CD, tuner, video si Aux), si in plus o bucla tape si o un pre-out/main-in. O mufa pentru casti este prevazuta pentru cei care necesita monitorizare si auditii in mod privat. Optional telecomanda pentru volum cu actionare pe motor. Aceasta abordare a controlului de volum asigura cea mai scazuta denaturare posibila a semnalului audio.

Optiuni:

Bryston DAC intern Bryston MM Phono intern Bryston remote control pentru volum

Asamblare manuala atenta

Bryston asambleaza si testeaza individual fiecare produs. Se folosesc numai cele mai bune componente in proiectarea amplificator, cum ar fi rezistente 1% metal-film, condensatori polistiren si tranzistori selectati manual si adaptati pentru a reduce zgomotul si distorsiunile la minimum absolut. Bryston aplica tehnici si materiale care sunt de obicei mai mult utilizate în industria militara si aerospatiala. Folosirea pieselor de proprietate Bryston si tehnicilor sofisticate de constructie si de testare garanteaza ca amplificator dvs. va functiona timp de multi ani, fara probleme.

PRE-OUT/MAIN-IN:

O caracteristica versatila pentru B-60 sunt conectorii pre-out/main-in. Aceasta permite utilizarea independenta a preamplificatorului sau a sectiunii de amplificare stereo într-un sistem audio sau video.


Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Amplificator Integrat Bryston B60R

Specificatii Avand in vedere claritatea crescuta si gama dinamica fara precedent a înregistrarilor si coloanelor sonore de astazi, aveti nevoie de echipamente care nu numai egaleaza, dar depasesesc parametrii materialului disponibil. Bryston B-60 este fara egal în atingerea acestui obiectiv de performanta.
Frecventa preamp: 20Hz-20kHz +/-0.05dB, Power amp: 0.5Hz − 100 kHz
Distorsiuni armonice: sub 0.005%
Semnal/Zgomot: 106dB below full output
Slew Rate: peste 60 volts per microsecond
Damping factor: peste 500 la 20 Hz, ref. 8 ohm
Putere: 60 watt pe canal − 8 ohm, 100 watt pe canal − 4 ohm
Intrari: 4 x RCA
Iesiri: 1 x RCA, 1 x tape loop, 1 x headphone
Regulated power supplies to all voltage gain stages
Each channel employs completely independent power supply. Will deliver full output to any phase angle at 4 ohms or higher
Pre-out/main-in connectors
Dimensiuni: 432 x 44 x 267 mm
Tip Echipament Solid State
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator Integrat Bryston B60R. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare