Amplificator de Putere Rotel RB 1582 MKII

  • Amplificator de Putere Rotel RB 1582 MKII
  • Amplificator de Putere Rotel RB 1582 MKII
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator de Putere Rotel RB 1582 MKII are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
7200,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Culoare

Cantitate:
+
De la: 1200 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Modelul cel mai puternic al seriei 15 de amplificatoare ROTEL, cu ai sai 200W/canal in 8 ohmi, acesta poate face fata cu usurinta oricaror provocari.
Performantele high-end ale amplificatorului RB-1582 MKII incep prin utilizarea unui transformator toroidal extrem de mare, combinat cu condensatori de tip “slit foil” care au o capacitate totala de 60,000uF si asigura o stabilitate de neclintit in alimnetarea etajului final.
Dupa transformatorul toroidal, constructia este unu specifica amplificatoarelor de tip monobloc, cu rectificare si decuplare independenta, iar etajul final este unul cu design discret si este compus din 10 tranzistori bipolari pentru fiecare canal. Optiunile de intrare sunt atat XLR cat si RCA.
RB-1582MKII ofera performante uluitoare atat in sisteme stereo cat si home theatre, fiabilitatea acestuia transformandu-l intr-o investitie pentru un termen foarte lung.


Modelul de mijloc al seriei 15 de amplificatoare finale ROTEL, cu ai sai 200W/canal in 8 ohmi acesta poate face fata cu usurinta oricaror provocari.


Performantele high­end ale amplificatorului RB­1582 MKII incep prin utilizarea unui transformator toroidal extrem de mare, combinat cu condensatori de tip slit foil care au o capacitate totala de 60,000 uF si asigura o stabilitate de neclintit in alimnetarea etajului final.

Dupa transformatorul toroidal, constructia este unu specifica amplificatoarelor de tip monobloc, cu rectificare si decuplare independenta, iar etajul final este unul cu design discret si este compus din 10 tranzistori bipolari pentru fiecare canal.


Optiunile de intrare sunt atat XLR cat si RCA. RB­1582MKII ofera performante uluitoare atat in sisteme stereo cat si home theatre, fiabilitatea acestuia transformandu­l intr­o investitie pentru un termen foarte lung.
Power Configurations 2 x 200 watts
(20Hz-20kHz, <0.03%, 8 Ohms)
Watts/Channel 200 watts, all channels driven,
8 ohm load, 20-20kHz
THD (20-20,000Hz) 8 Ohms,
all channels driven
< 0.03%
IM Distortion < 0.03%
Damping Factor (8 Ohms) 1000
Input Sensitivity / Impedance 1.5V / 32kOhms
Frequency Response (+/-1dB) 15-100kHz (+/-1dB)
S/N Ratio (IHF A) 116dB
Power Consumption 550 watts
Dimensions (W x H x D) mm 431 x 140 x 406 mm
Dimensions (W x H x D) in 17 x 5 1/2 x 16 in
Front Panel Height 3U (5.25”)
Shipping Weight 40.7 lbs.

Specificatii Amplificator de Putere Rotel RB 1582 MKII

Tip Echipament Putere Stereo
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator de Putere Rotel RB 1582 MKII. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare