Amplificator de Putere Rogue Audio Apollo

 • Amplificator de Putere Rogue Audio Apollo
 • Amplificator de Putere Rogue Audio Apollo
 • Amplificator de Putere Rogue Audio Apollo
 • Amplificator de Putere Rogue Audio Apollo
 • Amplificator de Putere Rogue Audio Apollo
 • Amplificator de Putere Rogue Audio Apollo
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator de Putere Rogue Audio Apollo are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Elegant and refined, yet brutally powerful, Rogue Audio's flagship mono-block amplifiers have raised the bar for reference level amplification. The Apollo's ability to reveal the finest musical details while providing seemingly limitless dynamics are the hallmark of the finest amplifiers Rogue Audio have ever produced. Whether your passion is jazz, rock or symphonic works, these amplifiers will provide the clarity and dynamics to closely rival the original performance.

That these pure tube amplifiers boast a continuous power output of over 250 watts is but a small part of the story. Designed and engineered without compromise, the Apollos boast ruler flat frequency response, tremendous bandwidth, huge dynamic range, and vanishingly low levels of distortion. And the enormous LC power supplies enable the reproduction of musical transients at far beyond the amplifier's rated output. With a unique and tasteful appearance, the Apollo chassis' are constructed using CNC machined aluminium faceplates and body panels. The ultra-high tolerance electronics components and huge transformers contribute to the peerless build quality. Features include an on-the-fly switch offering either Triode or Ultra-linear operation. A second standby switch allows the amplifier to remain warmed up and ready for immediate use between listening sessions. A built in meter and individual bias switches makes tube biasing a snap even for the tube novice. The rear panel contains balanced and single ended inputs as well as 4 and 8 ohm Cardas binding posts.

Rogue Audio Apollo General Features

 • Mono block design for perfect channel separation
 • Massive high storage LC power supply
 • Ultra-high performance transformers
 • Built in bias meters and bias tool
 • All precision components
 • 6 x KT120, 2 x 12AU7, 1 x 12AX7 tubes per amplifier
 • CNC machined aluminium chassis
 • Heavy-duty gold plated RCA connectors
 • Heavy-duty gold plated binding posts
 • Balanced (XLR) and RCA inputs
 • Both 4 and 8 ohm binding posts
 • User selectable triode/ultralinear output
 • Fully tested, burned-in, and auditioned
 • Entirely designed and hand built in the USA

Specificatii Amplificator de Putere Rogue Audio Apollo

Specificatii Output power: 250 WPC
THD: less than 0.1% typical, 1% at peak
frequency response:
20Hz -25KHz at full output, 10Hz -100KHz at 10 watts
Input sensitivity: 1.0V RMS
Dimensions(WDH): 241x622x305mm (9.5 x 24.5 x 12)
Weight: 45Kg (100 lbs) each
Power requirements: 115V/230V - 50/60Hz
Tip Echipament Putere Monoblock
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Rogue Audio - Un rasfat inteligent

  

Rogue Audio proiecteaza si produce o gama importanta de amplificatoare si preamplificatoare, iar ceea ce ii diferentiaza pe piata high-end, pe langa pasiunea pentru excelenta, sunt competentele tehnice deosebite in ceea ce priveste ingineria electrica si mecanica, precum si abilitatile dovedite in procesul de productie.

Toate produsele Rogue Audio sunt construite pe principiile de baza ale companiei: sunet de top, calitate si fiabilitate, design deosebit si valoare exceptionala. Topologia de mare finete a circuitelor si schema meticulos proiectata ale acestora, atentia fata de integritatea semnalului audio È™i a surselor de alimentare sunt dovedite prin performantele superioare ale produselor. Componentele electronice ale amplificatoarelor Rogue Audio sunt evaluate ca avand durata de viata semnificativ mai lunga decat durata prevazuta utilizarii, iar piesele incorporate trebuie sa corespunda unor standarde foarte inalte de calitate. Carcasele sunt tratate pentru a rezista zgarieturilor si coroziunii, iar fatetele de aluminiu anodizat pentru  aspectului. Toate aceste particularitati ale brandului Rogue Audio au ca rezultat un produs de o fiabilitate deosebita.

Rogue Audio a fost fondat pe credinta ca amplificatoarele de mare valoare pot fi proiectate si produse cu costuri rezonabile, costuri care sa poate fi traduse printr-un pret accesibil clientului. Fara compromisuri fata de performante, produsele sunt create urmarind filosofia calitate prin conceptie, iar fiecare componenta este asamblata manual si testata de catre o echipa de ingineri si tehnicieni extrem de bine instruiti.

Amplificator de Putere Rogue Audio Apollo
PDF 1 Amplificator de Putere Rogue Audio Apollo
Amplificator de Putere Rogue Audio Apollo
PDF 2 Amplificator de Putere Rogue Audio Apollo

Nu sunt recenzii pentru Amplificator de Putere Rogue Audio Apollo. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare