Amplificator de Putere NUPRiME STA-9X Negru

 • Amplificator de Putere NUPRiME STA-9X Negru
 • Amplificator de Putere NUPRiME STA-9X Negru
 • Amplificator de Putere NUPRiME STA-9X Negru
 • Amplificator de Putere NUPRiME STA-9X Negru
 • Amplificator de Putere NUPRiME STA-9X Negru
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator de Putere NUPRiME STA-9X Negru are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
7015,00 RON / Bucata

Acest produs se aduce la comanda in termen 15-30 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda in 15-30 zile

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 1169.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Amplificator stereo de clasă A+D care poate fi conectat la un amplificator mono de 330 W

NuPrime STA-9X, un amplificator stereo de 2 x 130 W de clasă A+D, care poate fi conectat la un amplificator mono de 330 W, este proiectat cu circuite armonice îmbunătățite de ordin egal, care imită cele mai atractive caracteristici ale sunetului cu tub și din clasa A, fără a le aduce. dezavantaje și limitări. Răspunsul în frecvență al STA-9X la 50 kHz ridică vocea în experiențe emoționale; în mod similar, registrele superioare instrumentale imită înălțimile strălucitoare ale unui spectacol live.

Amplificatorul STA-9X este îmbunătățit față de designul ULCAM (Ultra Linear Class A Module) + Clasa D al STA-9 cu conceptul de design de la AMG-STA.

Prin alăturarea unui circuit robust de amplificator cu feedback nenegativ, cu un singur capăt de impedanță înaltă, în stadiul de preamplificare, cu o etapă de putere de clasa D cu feedback dublu, STA-9X a sunat cald și dinamic, cu o viteză și claritate remarcabile. Amplificatorul NuPrime îmbunătățește designul tradițional de comutare de clasă D prin utilizarea unui circuit auto-oscilant pentru a genera modulația lățimii impulsului. STA-9X comută la o frecvență de 750 kHz (cea mai mare de pe piață), cu mult peste rata de eșantionare de 44,1 kHz a discului compact. Majoritatea amplificatoarelor din clasa D comută la 300 kHz sau mai puțin.

O completare a ansamblului este noua sursă de alimentare liniară a NuPrime, cu transformatorul său toroidal de înaltă eficiență, pentru reducerea zgomotului de înaltă frecvență și îmbunătățirea performanței de joasă frecvență. Efectul de amortizare al picioarelor de izolare brevetate NuPrime absoarbe și anulează vibrațiile care degradează performanța audio. Rezultatul general este o viteză tranzitorie fără precedent și un nivel aproape șocant de impact dinamic.

În rezumat, NuPrime STA-9X are o caracteristică de sunet care este spațioasă, transparentă, dinamică, texturată luxoasă cu frecvență înaltă extinsă.


Caracteristici:

 • Îmbunătățit față de STA-9, designul amplificatorului STA-9X Single End Non-Negative Clasa A și Dual Feedback Clasa D derivă de la AMG STA.
 • Acest design permite STA-9X să producă mai multe detalii și o rezoluție mai mare decât STA-9. Modul stereo poate fi conectat la modul mono.
 • Circuitele armonice de ordin egal (H2) îmbunătățite creează căldură și caracteristici naturale ale sunetului.
 • Foarte fiabil în condiții de gol și protecție sporită la scurtcircuit. Capacitatea de acționare a curentului de ieșire cu 130% mai mare decât STA-9 permite difuzoarelor cu impedanță scăzută să aibă o dinamică și o putere mai bune.
 • Funcționând la o frecvență de comutare de 750 kHz, produce rezoluție înaltă cu frecvență extinsă.
 • O nouă sursă de alimentare liniară cu un transformator toroidal de înaltă eficiență reduce zgomotul de înaltă frecvență și îmbunătățește performanța de joasă frecvență.
 • Calea semnalului evită interconectarea condensatoarelor, obținând astfel un răspuns în frecvență la nivel de curent continuu pentru plăcere muzicală pură.


Sunetul NuPrime:


* Scenă sonoră vastă Dinamica largă, fulgerătoare
* Distorsiune și zgomot ultra-scazute
* Muzica iese dintr-un fundal curat, cu detalii delicate și nuanțe intacte

În rezumat, caracterul sonor al lui NuPrime se deosebește cu mult − și chiar mai presus de − sunetul moale și confortabil pe care îl asociem adesea cu majoritatea amplificărilor cu tuburi sau sunetul uscat, clinic nervos pe care îl asociem adesea cu tehnologia solid-state și comutație. Rareori un amplificator atinge un echilibru ideal de timbre și armonici bogat texturate, autoritate de jos, dinamică uluitoare, detalii rafinate la nivel scăzut și o scenă sonoră complet revelată, complet dimensională, pe un fundal de liniște adâncă.


Specificatii Amplificator de Putere NUPRiME STA-9X Negru

Specificatii Intrări:

RCA: intrare neechilibrată x 1
XLR: intrare echilibrată x 1
TRIGGER IN (12V)

Ieșiri:
Ieșire difuzor stereo x 1
Ieșire difuzor mono x 1
TRIGGER OUT (12V)
Putere: 2 X 130 W / 1 X 330 W la 8 și 4 ohmi
Putere de ieșire maximă: 2 X 170 W / 1 X 370 W la 8 ohmi
Impedanta de intrare: 47k Ohmi
Câștig: x 28,5
Raport semnal/zgomot: > 90dB la 1W, 10W, 100W
THD+N: 0,005% (Stereo) / 0,005% (Mono)
Răspuns în frecvență: 10Hz până la 50kHz
Tensiune AC la nivel mondial: (115 VAC / 230 VAC) cu comutator de selectare a tensiunii
Siguranță AC: cu suflare lentă, 3A, 250VAC
Dimensiune: 235 mm L x 281 mm D x 60 mm H (inclusiv picioare)
Greutate: 4 kg
Culoare: Negru sau Argintiu
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

NUPRiME Audio

Dupa multi ani de OEM (Original Equipment Manufacturer) in spate, Jason Lim, co-fondatorul NuForce, a decis, in 2014, sa cumpere actiunile diviziei de High End a companiei si sa porneasca o noua afacere. Beneficiind de excelenta tehnologie mostenita de la NuForce si de o echipa noua de ingineri foarte talentati si dedicati in intregime pasiunii pentru echipamentele audio, NUPRiME a avut o ascensiune fulminanta. 

Pentru prima data in istoria industriei audio High End, un brand a primit, in acelasi an, patru premii Product of the Year, din partea prestigioaselor publicatii The Absolute Sound si SoundStage!.

Una dintre explicatiile pentru succesul atins este integrarea pe verticala. Foarte putine marci de renume din domeniu au propriile fabrici si-si permit sa nu externalizeze productia catre un OEM. NUPRiME este una dintre acestea, astfel ca nu doar controlul calitatii este perfect, dar si costurile pot fi mentinute la un nivel foarte accesibil. Mai mult, intreaga gama de produse NUPRiME (amplificatoare, servere media, DAC-uri, casti, preamplificatoare, receiver home theater sau amplificatoare de casti) beneficiaza de cateva integrari tehnologice unice, ceea ce le face printre cele mai bune la raportul calitate/pret din intreaga industrie.

Pricipiul de baza al companiei este sa stabileasca pretul final al unui produs exclusiv pe criteriul costurilor de productie, nu pe calitatea sunetului sau pe greutatea obiectului. 

Una dintre cele mai importante inovatii tehnologice marca NUPRiME este implementarea unui chip logic numit FPGA, care inlocuieste rezistoarele foarte scumpe din arhitectura unui preamplificator/DAC de top. Astfel, NUPRiME se afla in postura unui gigant din lumea audio care-si permite sa-si vanda minunile cu preturi pe care si le poate permite orice pasionat. 

Nu sunt recenzii pentru Amplificator de Putere NUPRiME STA-9X Negru. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare