Amplificator de Putere NUPRiME STA-6

  • Amplificator de Putere NUPRiME STA-6
  • Amplificator de Putere NUPRiME STA-6
  • Amplificator de Putere NUPRiME STA-6
  • Amplificator de Putere NUPRiME STA-6
  • Amplificator de Putere NUPRiME STA-6
  • Amplificator de Putere NUPRiME STA-6
  • Amplificator de Putere NUPRiME STA-6
  • Amplificator de Putere NUPRiME STA-6
  • Amplificator de Putere NUPRiME STA-6
  • Amplificator de Putere NUPRiME STA-6
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator de Putere NUPRiME STA-6 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.

Disponibilitate: Acest produs nu se mai fabrica, nu mai este disponibil in stoc.

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Acest produs este Clasa A+D si poate fi folosit ca Amplificator Mono in bridge, puterea dezvoltata fiind de 160 Watt

Cu o putere de 2 X 90W in Clasa A+D stereo ce poate fi utilizat in bridge cu o putere de 160W mono, STA-6 este gandit ca design si specificatii sa se aproprie ca sunet de modelul STA-9, dar cu o tendinta a sunetului mai neutra mai mult catre muzicalitate decat STA-9

STA-6 are un sunet cu o dinamica extraordinara, spatioasa, transparenta si o textura aparte ce este caracteristica Clasei A.


Amplificatorul de Putere STA-6 este un Single End Class A Module + Class D ce a fost integrat initial in modelul STA-9.

Prin faptul ca are circuit singled ended, STA-6 ofera un sunet bogat in timbre si caldura oferite de clasa A, sunet cu o viteza incredibila si o claritate de invidiat dezvoltata de Clasa D marca NuPrime. Cu siguranta audiophilii vor fi impresionati de aceasta combinatie reusita.

Circuitul Clasa D a fost a imbunatatit dramatic de catre NuPrime, folosind un circuit de oscilatie propriu pentru a genera pulsuri cu modulatii.

Modulul switch al amplificatorului la frecventa de 500kHz este demn de remarcat caci mai toate amplificatoarele in Clasa D au acest switch la 300kHz sau mai jos. Practic aceasta setare ca urmare a tehnologiei folosite cat si a materialelor de foarte buna calitate, duc la dinamica foarte buna la volume mici, viteza si transparenta uimitoare

Un nou sistem de alimentare este gandit pentru a fi utilizat la STA-6 pentru reducerea floor noise-ului. Efectul rezultat este unul de invidiat si anume o viteza incredibila, foarte clar, vivace cu extrem de multe detalii si micro detalii pe tot palierul de frecventa avand astfel o dinamica foarte buna la volume mici.

Frecventa de raspuns a lui STA-6 de pana la 50 kHz duce la o reproducere exacta a vociilor atat feminine cat si masculine, creand o emotie deosebita ca si cum formatia canta live in fata ta!


NuPrime audiophile quality commercial products are typically not sold in retail stores. The commercial product line is not designed for style but performance can be sound quality can be just as good as the home product line.

Specificatii Amplificator de Putere NUPRiME STA-6

Specificatii Specifications:
Inputs:
RCA: Un-Balanced input x 1 THD+N: 0.01% (Stereo) / 0.01% (Mono)
Outputs:
Stereo Speaker Out x 1 or Mono Speaker
Out x 1
Frequency Response: 10Hz to 50kHz
Power: 2 x 90W / 1 x 160W @ 8 & 4 Ohms.
Same power at 8 & 4 Ohms as the
output power is limited by the power supply.
Worldwide AC voltage: 90 VAC~250 VAC
Power On Consumption 12.8W (220V); 12.1W (110V)
Input Impedance: 47k Ohms
Dimension: 200 mm W x 184 mm D x 60 mm H (including feet)
Gain: x 28 Weight: 1.65kg
Signal to Noise Ratio: > -90dB at 1W, 10W, 100W
With Package Weight: 2.2kg
Tip Echipament Putere Stereo
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

NUPRiME Audio

Dupa multi ani de OEM (Original Equipment Manufacturer) in spate, Jason Lim, co-fondatorul NuForce, a decis, in 2014, sa cumpere actiunile diviziei de High End a companiei si sa porneasca o noua afacere. Beneficiind de excelenta tehnologie mostenita de la NuForce si de o echipa noua de ingineri foarte talentati si dedicati in intregime pasiunii pentru echipamentele audio, NUPRiME a avut o ascensiune fulminanta. 

Pentru prima data in istoria industriei audio High End, un brand a primit, in acelasi an, patru premii Product of the Year, din partea prestigioaselor publicatii The Absolute Sound si SoundStage!.

Una dintre explicatiile pentru succesul atins este integrarea pe verticala. Foarte putine marci de renume din domeniu au propriile fabrici si-si permit sa nu externalizeze productia catre un OEM. NUPRiME este una dintre acestea, astfel ca nu doar controlul calitatii este perfect, dar si costurile pot fi mentinute la un nivel foarte accesibil. Mai mult, intreaga gama de produse NUPRiME (amplificatoare, servere media, DAC-uri, casti, preamplificatoare, receiver home theater sau amplificatoare de casti) beneficiaza de cateva integrari tehnologice unice, ceea ce le face printre cele mai bune la raportul calitate/pret din intreaga industrie.

Pricipiul de baza al companiei este sa stabileasca pretul final al unui produs exclusiv pe criteriul costurilor de productie, nu pe calitatea sunetului sau pe greutatea obiectului. 

Una dintre cele mai importante inovatii tehnologice marca NUPRiME este implementarea unui chip logic numit FPGA, care inlocuieste rezistoarele foarte scumpe din arhitectura unui preamplificator/DAC de top. Astfel, NUPRiME se afla in postura unui gigant din lumea audio care-si permite sa-si vanda minunile cu preturi pe care si le poate permite orice pasionat. 

Nu sunt recenzii pentru Amplificator de Putere NUPRiME STA-6. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare