Amplificator de Putere NUPRiME Evolution STA Negru

 • Amplificator de Putere NUPRiME Evolution STA Negru
 • Amplificator de Putere NUPRiME Evolution STA Negru
 • Amplificator de Putere NUPRiME Evolution STA Negru
 • Amplificator de Putere NUPRiME Evolution STA Negru
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator de Putere NUPRiME Evolution STA Negru are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
28575,00 RON

Acest produs se aduce la comanda in termen 3-6 zile. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.

Disponibilitate: La comanda

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 4762.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

Evolution STA oferă un progres în reducerea distorsiunii (Only Distortion Cancellation) și rivalizează cu Evolution One în ceea ce privește calitatea sunetului. Este un amplificator stereo cu o configurație dual-mono. Putere RMS nominală: 230 W @ 8 Ohm.

NuPrime Evolution STA oferă o descoperire în reducerea distorsiunilor. Am numit acel design Only Distortion Cancellation (ODC), a continuat să avanseze clasa D de ultimă generație în ultimul deceniu.

Un design tipic de corectare a erorilor de feedback inversează semnalul de ieșire pentru a fi însumat cu semnalul de intrare original pentru a obține semnalul de eroare negativ, care se adaugă la următorul ciclu al semnalului de intrare pentru a forma un semnal de ieșire mai precis. Designul ODC Clasa D al Nuprime derivă semnalul de eroare de la dispozitivele MOSFET și circuitul filtrului de ieșire în mod direct, reducând semnificativ semnalul de feedback negativ, ceea ce a dus la o reducere substanțială a distorsiunii THD+N de 0,002% @1kHz(5W) și mai puțin de 0,005% THD+N la 1KHZ (2W-100W). Această îmbunătățire revoluționară a designului Clasa D a dus la o caracteristică naturală și pură a sunetului.

Caracteristici notabile

 • Revoluționare NuPrime Design de clasă D numai cu anularea distorsiunii (ODC).
 • Etapă de preamplificare și circuit de oscilație Clasa D care utilizează amplificatorul operațional NJR MUSES8820 de ultimă generație.
 • Frecvența de comutare de mare viteză de 650KHz permite obținerea unei rezoluții mai mari.
 • Sursa de alimentare cu transformator toroidal ultra-subțire de mare putere de 550 W a fost îmbunătățită pentru a oferi o putere mai curată și mai stabilă, cu un nivel de zgomot redus. Întreaga cale de alimentare adoptă pe deplin terminale de curent ultra-înalt și rezistență scăzută de 40A.
 • Îmbunătățiți capacitatea dinamică curentă. Total de 52.000 uF condensatori de filtru de alimentare.
 • Sursa de alimentare liniară cu miez de fier selectată personalizată are o rutare duală pentru ieșiri duble, cu cablu dublu per ieșire, pentru a funcționa ca două surse de alimentare pentru implementarea dual-mono.
 • Urme PCB de cupru de înaltă calitate în loc de cablurile obișnuite sunt utilizate pentru a conecta sursa de alimentare la circuitele amplificatorului, maximizând livrarea de energie.
 • Tehnologie hibridă de clasă D care păstrează avantajele amplificării de clasă A și D.
 • Un amplificator stereo cu implementare dual mono.

Caracteristicile sunetului

Evolution STA pot fi descrise astfel:

 • Scena sonoră mai largă și mai profundă, fără pierderi de claritate la cea mai mare adâncime. Cu înregistrări orchestrale la scară largă, vei putea avea o imagine clară a ultimelor rânduri de percuție și vânt, chiar și a sunetelor subtile ale pedalei!Astfel de detalii sunt prezentate într-o manieră veridică, fără îmbunătățiri artificiale.

 • Dinamica mai rapidă cu o gamă mai mare Natural și pur datorită distorsiunii ultra-scăzute
 • Fundal mai curat, care oferă mai multe detalii și nuanțe

 • Clasa A ca căldură

Specificatii Amplificator de Putere NUPRiME Evolution STA Negru

Specificatii Putere de ieșire (RMS): 230 W la 8 ohmi, 310 W la 4 ohmi
Putere de ieșire (vârf): 270 W la 8 ohmi, 360 W la 4 ohmi
Câștig: x21
Sensibilitate (la puterea nominală): 2Vrms
Impedanta de intrare: 47K ohmi
Conectori de intrare Furutech FP900 RCA și stâlp de legătură Eichmann.
EVO STA WATT / THD / S/N (tipic): @5W (0,0025% ,95db) , @50W (0,007% , 105db) , @100W (0,01% , 110db)
Răspuns în frecvență: 10Hz până la 50kHz (-3dB)
Declanșați IN și OUT
Putere în așteptare: 1,5 W la priză la 115 V, 1,7 W la priză la 230 V
Putere inactiv: 24 W la priză 115 V, 26 W la priză 230 V
Tensiune AC la nivel mondial: (115VAC / 230VAC) cu comutator de selectare a tensiunii
Siguranță AC: Arhie lentă, 7A, 250VAC
Dimensiune: 430 mm x 372 mm x 66,5 mm
Greutate: 10,5 kg
Dimensiune pachet: 642 mm x 594 mm x 254 mm
Greutate pachet: 14 kg
Culoare: Negru sau Argintiu
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

NUPRiME Audio

Dupa multi ani de OEM (Original Equipment Manufacturer) in spate, Jason Lim, co-fondatorul NuForce, a decis, in 2014, sa cumpere actiunile diviziei de High End a companiei si sa porneasca o noua afacere. Beneficiind de excelenta tehnologie mostenita de la NuForce si de o echipa noua de ingineri foarte talentati si dedicati in intregime pasiunii pentru echipamentele audio, NUPRiME a avut o ascensiune fulminanta. 

Pentru prima data in istoria industriei audio High End, un brand a primit, in acelasi an, patru premii Product of the Year, din partea prestigioaselor publicatii The Absolute Sound si SoundStage!.

Una dintre explicatiile pentru succesul atins este integrarea pe verticala. Foarte putine marci de renume din domeniu au propriile fabrici si-si permit sa nu externalizeze productia catre un OEM. NUPRiME este una dintre acestea, astfel ca nu doar controlul calitatii este perfect, dar si costurile pot fi mentinute la un nivel foarte accesibil. Mai mult, intreaga gama de produse NUPRiME (amplificatoare, servere media, DAC-uri, casti, preamplificatoare, receiver home theater sau amplificatoare de casti) beneficiaza de cateva integrari tehnologice unice, ceea ce le face printre cele mai bune la raportul calitate/pret din intreaga industrie.

Pricipiul de baza al companiei este sa stabileasca pretul final al unui produs exclusiv pe criteriul costurilor de productie, nu pe calitatea sunetului sau pe greutatea obiectului. 

Una dintre cele mai importante inovatii tehnologice marca NUPRiME este implementarea unui chip logic numit FPGA, care inlocuieste rezistoarele foarte scumpe din arhitectura unui preamplificator/DAC de top. Astfel, NUPRiME se afla in postura unui gigant din lumea audio care-si permite sa-si vanda minunile cu preturi pe care si le poate permite orice pasionat. 

Nu sunt recenzii pentru Amplificator de Putere NUPRiME Evolution STA Negru. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare