Amplificator de Putere NAD CI 8-150

  • Amplificator de Putere NAD CI 8-150
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator de Putere NAD CI 8-150 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
24.999,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 4166.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

NAD CI 8-150

Amplificatorul de putere cu opt canale promite performantele legendare NAD, alaturi de fiabilitate si stabilitate cu o multime de functii installer-friendly. Noul CI 8-150 este un amplificator avansat ce vizeaza sistemele audio audiofile de distributie. Livrand 8 x 150w per canal @ 8 Ohmi, poate fi folosit si in bridge cu 4 x 365w per canal @ 8 Ohmi sau 430w @ Ohmi, cu toate canalele conduse. Practic, CI 8-150 va conduce aproape tot ceea ce aveti nevoie in sistemul audio multi-room, cu o calitate audio remarcabila.

Solutie CI inteligenta cu performante audiofile pentru sistemele audio de distributie

Platforma de amplificare Ncore livreaza puterea in mod stabil si eficient cu o capacitate de mare curent, totul intr-un spatiu de rack de doar 1U. Pentru a face posibil acest nivel de performante, CI 8-150 DSP utilizeaza o versiune personalizate a sectiunii de iesire Ncore. Acest lucru permite o putere uriasa cu distorsiuni si zgomot extrem de reduse in gama audibila. Fiecare detaliu al acestui desgin a fost atent lucrat pentru a obtine si maximul de performanta. Conceput sa faca fata cererilor din lumea CI, precum lugimilor mari de cablu sau sarcinilor de boxe dificile.

Pentru flexibilitate sporita a design-ului sistemului, CI 8-150 ofera multiple intrari, inclusiv doua intrari coaxiale si doua optice.

Echipa NAD este constienta de faptul ca fiabilitatea este primordiala pentru un instalator profesionist, asadar toate modelele sunt bazate pe platforme ce livreaza performante stabile si fiabile. Amplificatorul CI 8-150 este robust si stabil la impedante de 4 Ohmi. O varietate de metode de putere sunt disponibile, precum si o setare Eco mode pentru un consum minim de putere.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Amplificator de Putere NAD CI 8-150

Specificatii Alte caracteristici: Peak output current: 26A(1ohm,1ms);
Damping Factor: 150 (ref. 8 ohms, 20 Hz to 6.5 kHz);
Channel Seperation: 75 dB (1 kHz), 65 dB (10 kHz);
Maximum undistorted input level: 3300 mV;
Putere RMS: Continuous output power into 8 ohms: 150 W (ref. 20 Hz-20 kHz at rated THD − all channels driven)180 W (ref. 20 Hz-20 kHz at rated THD − two channels driven);

Continuous output power into 4 ohms: 180 W (ref. 20 Hz-20 kHz at rated THD − all channels driven)300W (ref. 20 Hz-20 kHz at rated THD − two channels driven);

Continuous output power into 8 ohms at Bridged mode: 280 W (ref. 20 Hz-20 kHz 0.02% THD − all channels driven)500 W (ref. 20 Hz-20 kHz 0.02% THD − two channels driven);

Clipping power (All channels driven): 160W(1kHz8ohms 0.1%THD)200W(1kHz4ohms 0.1%THD);

Clipping power into 8 ohms at Bridged mode: 300 W (1 kHz 0.1 % THD − all channels driven)550 W (1 kHz 0.1 % THD − two channels driven);

IHF Dynamic Power (all channels driven) − 8 Ohms180W;
IHF Dynamic Power (all channels driven) − 4 Ohms280W;
IHF Dynamic Power (two channels driven) − 8 Ohms200W;
IHF Dynamic Power (two channels driven) − 4 Ohms360W;
IHF Dynamic Power (Bridged mode, All channels driven) − 8 Ohms520W;
IHF Dynamic Power (Bridged mode, All channels driven) − 4 Ohms670W;
IHF Dynamic Power (Bridged mode, Two channels driven) − 8 Ohms600W;
IHF Dynamic Power (Bridged mode, Two channels driven) − 4 Ohms800W
Raport Semnal/zgomot: 90 dB (A-weighted, 500 mV input, ref. 1 W out in 8 ohms)
Raspuns in frecventa: ±0.5dB(20Hz-20kHz)
Sensibilitatea de intrare: 1450 mV
THD: 0.02% (1 W to 120 W, 8 ohms and 4 ohms)
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator de Putere NAD CI 8-150. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare