Amplificator de Putere NAD CI 8-150 DSP

  • Amplificator de Putere NAD CI 8-150 DSP
  • Amplificator de Putere NAD CI 8-150 DSP
  • Amplificator de Putere NAD CI 8-150 DSP
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator de Putere NAD CI 8-150 DSP are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
22.999,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 3833.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

NAD CI 8-150 DSP

Amplificator NAD CI 8-150 DSP


CI 8-150 DSP reprezinta modelul de top din gama CI. Puternic și rafinat, cu 150 de wați pe canal de amplificare nivel audiofil, acest model va conduce orice boxa fără efort sau distorsiuni și o va face la performanțe de vârf. veți nevoie fără să vă transpirați și o va face cu performanțe de vârf. Amplificatoarele NAD CI vor redefini modul în care priviti sistemele audio multi-canal.


Putere fara compromisuri


CI 8-150 DSP oferă performanțe din seria NAD Masters la un preț de neegalat in aceasta gama. Conform evaluărilor Full Disclosure Power (FDP) ale NAD, acest element central al sistemului dumneavoastra este capabil să furnizeze o putere de 150 de wați pe canal in 8 ohmi simultan si uniform, putând ajunge pana la 280 de wați pe canal in punte. Puterea dinamică IHF în modul în punte este de 4 x 670 wați pe canal la 4 ohmi. Indiferent ce boxe aveti in sistem, CI 8-150 va performa impecabil.

Amplificare digitala hibrida

CI 8-150 DSP este proiectat pentru a oferi performanțe fără compromisuri într-un mediu personalizat. Cu treapta de ieșire nCore, CI 8-150 DSP împărtășește același pedigree cu prestigioasele amplificatoare Masters Series de la NAD. Fiind invariabil la sarcină, CI 8-150 conduce la fel de lejer o sarcina de 4 ohmi cât si una de 8 ohmi. THD și nivelurile de zgomot sunt optime, ceea nu ati astepta neaparat de la un aparat din aceasta gama. Intervalul dinamic si liniaritatea sa il recomanda pentru o configuratie high-fi.

Eficienta spatiului si fiabilitate

NAD este o companie foarte conștienta de faptul că fiabilitatea este primordială pentru un sistem de top, astfel încât toate modelele se vor baza pe platforme de amplificare testate și optimizate, oferind performanțe stabile și viabile pe termen lung. In ideea de a nu aglomera spatiul si a nu avea un suport rack supradimensionat, amplificatoarele NAD CI au fost proiectate pentru a obtine o amprenta cat mai discreta.

Ventilatoarele termostatice atrag aer rece din partea din față a unității și prin orificiile de ventilație din spate, ceea ce înseamnă că nu trebuiesc lasate goluri de ventilație între unitati pentru a pastra temperatura optima de functionare.

Web UI/DSP

CI 8-150 este gata de conectarea la rețea pentru o configurare simplă, prin intermediul unui WebUI personalizat. Acest detaliu permite configurarea rapidă a intrărilor și ieșirilor, setarea gain-ului, stereo/mono și crearea de punte intre canale alaturi de profiluri DSP, folosind EQ parametric cu 5 benzi, plus filtre înalte și joase pentru a permite adaptarea sunetului la fiecare spatiu.

Sunt disponibile o varietate de metode de pornire, precum și o setare pentru modul Eco pentru un consum minim de energie. Comutarea și rutarea I/O pot fi gestionate și prin sisteme de control compatibile cu drivere disponibile pentru Crestron, Control4, Elan, RTI și URC.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Amplificator de Putere NAD CI 8-150 DSP

Specificatii Alte caracteristici: IHF Dynamic Power (all channels driven) − 8 Ohms: 180W
IHF Dynamic Power (all channels driven) − 4 Ohms: 280W
IHF Dynamic Power (two channels driven) − 8 Ohms: 200W
IHF Dynamic Power (two channels driven) − 4 Ohms: 360W
IHF Dynamic Power (Bridged mode, All channels driven) − 8 Ohms: 520W
IHF Dynamic Power (Bridged mode, All channels driven) − 4 Ohms: 670W
IHF Dynamic Power (Bridged mode, Two channels driven) − 8 Ohms: 600W
IHF Dynamic Power (Bridged mode, Two channels driven) − 4 Ohms: 800W
Peak output current: 26A(1ohm,1ms)
Input sensitivity (for 150 W in 8 ohms, maximum volume): 1450 mV

Dimensiuni: 483 X 90 X 435 mm
Greutate: 17.6 kg
Raport Semnal/zgomot: 90 dB (A-weighted, 500 mV input, ref. 1 W out in 8 ohms)
Raspuns in frecventa: ±0.5dB(20Hz-20kHz)
THD: 0.02% (1 W to 120 W, 8 ohms and 4 ohms)
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator de Putere NAD CI 8-150 DSP. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare