Amplificator de Putere NAD CI 8-120

  • Amplificator de Putere NAD CI 8-120
  • Amplificator de Putere NAD CI 8-120
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator de Putere NAD CI 8-120 are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
18.499,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 3083.17 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

NAD CI 8-120

CI 8-120 DSP livreaza 8 x 120W per canal @ 8 Ohm si 4 x 200W per canal @ 8 Ohm in bridge. Platforma hibrida a amplificatorului digital livreaza puterea in mod eficient si stabil cu capacitate de mare curent, toate intr-un aparat slim care ocupa 1U intr-un rack. Pentru a atinge acest nivel de performanta, CI 8-120 DSP utilizeaza o versiune personalizata a sectiunii de output Hyperx UcD. Acest lucru permite o putere masiva cu distorsiuni si zgomot extrem de reduse in gama de frecvente audibila. Fiecare detaliu al acestui design a fost atent lucrat pentru a beneficia de performante maxime.

Solutia inteligenta CI cu performante audiofile pentru distributia audio

Amplificatorul de putere cu 8 canale promite performantele legendare NAD cu fiabilitate si stabilitate si cu numeroase functii. NAD CI 8-120 este un amplificator avansat ce vizeaza sistemele audio performante de distributie audio. Livreaza 8 x 120W per canal @ 8 Ohmi, sau 4 x 200W per canal @ 8 Ohmi in bridge. IHF Dynamic Power in modul bridge livreaza 4 x 350W per canal @ 4 Ohmi.

Compania este constienta de faptul ca fiabilitatea este esentiala pentru un instalator prefesionist, astfel ca toate modelele se vor baza pe platforme de amplificare incercate, oferind performante stabile si fiabile. Amplificatorul CI 8-120 este stabil la o impedanta de 4 Ohmi. O varietate de metode de alimentare sunt disponibile, precum si un mod Eco pentru un consum minim de energie.

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Amplificator de Putere NAD CI 8-120

Specificatii Alte caracteristici: Peak output current: >20A (1ohm, 1ms)

Damping factor: >110 (ref. 8 ohms, 20 Hz to 6.5 kHz)

Channel separation: >70 dB (1 kHz)>65 dB (10 kHz)

Maximum undistorted input level: 2900 mV

Analog Input audio sense threshold (one channel with signal): 3 ± 0.5 mVrms (ref. 100 Hz − 10 kHz)

Trigger IN level: 3 - 30 Vdc

Standby power: 0.5W
Dimensiuni: (W x H x D): 483 x 45 x 435mm
Greutate: 10 kg
Putere RMS: LINE INPUT, SPEAKER OUT

Continuous Output Power @ 8 Ohm: >120W (all channels driven), >130W (two channels driven)

Continuous output power @ 4 Ohm: >135W (all channels driven), >230W (two channels driven)

Continuous output power @ 8 Ohm at Bridged mode: >200W (all channels driven), >320W (two channels driven)

Clipping power (all channels driven): >130 W (1 kHz 8 ohms 0.1 % THD), >150 W (1 kHz 4 ohms 0.1 % THD)

Clipping power @ 8 Ohm at Bridged mode: >300 W (1 kHz 0.1 % THD − all channels driven), >400 W (1 kHz 0.1 % THD − two channels driven)

IHF dynamic power (all channels driven): 8 ohms: 125 W; 4 ohms: 200 W; 2 ohms: 180 W

IHF dynamic power (two channels driven): 8 ohms: 145 W; 4 ohms: 260 W; 2 ohms: 300 W

IHF dynamic power (Bridged mode, all channels driven): 8 ohms: 440 W; 4 ohms: 350 W; 2 ohms: 230 W

IHF dynamic power (Bridged mode, two channels driven): 8 ohms: 480 W; 4 ohms: 380 W; 2 ohms: 300 WRaport Semnal/zgomot: >88 dB (A-weighted, 500 mV input, ref. 1 W out in 8 ohms)
Raspuns in frecventa: ±0.5 dB (20 Hz − 20 kHz)
Sensibilitatea de intrare: 1150 mV (for 120 W in 8 ohms, maximum volume)
THD: <0.05 % (1 W to 100 W, 8 ohms and 4 ohms)
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator de Putere NAD CI 8-120. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare