Amplificator de Putere NAD CI 8-120 DSP

  • Amplificator de Putere NAD CI 8-120 DSP
  • Amplificator de Putere NAD CI 8-120 DSP
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator de Putere NAD CI 8-120 DSP are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
17.499,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor
* Verificati disponibilitatea inainte de a comanda!

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 2916.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 500 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

NAD CI 8-120 DSP
Amplificator NAD CI 8-120 DSP


Ca la orice produs NAD, principalul focus al acestui model este performanta optima reper in industrie pentru un amplificator cu 8 canale. CI8-120 reușește să mărească puterea de ieșire pentru sistemele audio implementate cu impedante solicitante sau cabluri foarte lungi, totul intr-o carcasa extrem de eficienta din perspectiva spatiului ocupat.

CI 8-120 DSP a fost proiectat pentru a face față cerințelor unei game largi de aplicații de integrare, păstrând în același timp aceleași caracteristici sonore găsite în gama tradiționala Classic, în timp ce EQ parametric permite utilizatorului posibilitatea de a regla fiecare canal invidiual.

Putere de exprimare


CI 8-120 DSP oferă performanța sonoră renumită a NAD la un preț de neegalat in aceasta gama. Conform evaluărilor Full Disclosure Power (FDP) ale NAD, acest element central al sistemului dumneavoastra este capabil să furnizeze o putere de 120 de wați pe canal in 8 ohmi simultan si uniform, putând ajunge pana la 200 de wați pe canal in punte. Puterea dinamică IHF în modul punte este de 4 x 350 wați pe canal la 4 ohmi. Cu alte cuvinte CI 8-120 va conduce aproape orice aveți nevoie în sistemul dvs. audio multi-room.

Amplificare digitala hibrida


CI 8-120 DSP folosește o versiune personalizată a etajului de ieșire Hypex UcD pentru a oferi o putere mare invariabilă la sarcină, cu distorsiuni și nivel de zgomot extrem de reduse. Fiecare detaliu al acestui design a fost atent executat pentru a scoate în evidență cea mai bună performanță posibilă. Proiectat și construit cu meticulozitate pentru a face față cerințelor pieței de instalare personalizată, natura robustă a amplificarii digitale hibride il face un produs ideal pentru utilizari de gen.
Eficienta spatiului si fiabilitate

NAD este o companie foarte conștienta de faptul că fiabilitatea este primordială pentru un sistem de top, astfel încât toate modelele se vor baza pe platforme de amplificare testate și optimizate, oferind performanțe stabile și viabile pe termen lung. In ideea de a nu aglomera spatiul si a nu avea un suport rack supradimensionat, amplificatoarele NAD CI au fost proiectate pentru a obtine o amprenta cat mai discreta.

Ventilatoarele termostatice atrag aer rece din partea din față a unității și prin orificiile de ventilație din spate, ceea ce înseamnă că nu trebuiesc lasate goluri de ventilație între unitati pentru a pastra temperatura optima de functionare.Web UI/DSP

CI 8-120 este gata de conectarea la rețea pentru o configurare simplă, prin intermediul unui WebUI personalizat. Acest detaliu permite configurarea rapidă a intrărilor și ieșirilor, setarea gain-ului, stereo/mono și crearea de punte intre canale alaturi de profiluri DSP, folosind EQ parametric cu 5 benzi, plus filtre înalte și joase pentru a permite adaptarea sunetului la fiecare spatiu.

Sunt disponibile o varietate de metode de pornire, precum și o setare pentru modul Eco pentru un consum minim de energie. Comutarea și rutarea I/O pot fi gestionate și prin sisteme de control compatibile cu drivere disponibile pentru Crestron, Control4, Elan, RTI și URC

Important: Conținutul acestei descrieri de produs a fost tradus automat și poate conține erori atât de vocabular, cât și de sintaxă și gramatică.

Specificatii Amplificator de Putere NAD CI 8-120 DSP

Specificatii Alte caracteristici: IHF dynamic power (all channels driven):
8 ohms: 125 W
4 ohms: 200 W
2 ohms: 180 W
IHF dynamic power (two channels driven):
8 ohms: 145 W
4 ohms: 260 W
2 ohms: 300 W
IHF dynamic power (Bridged mode, all channels driven):
8 ohms: 440 W
4 ohms: 350 W
2 ohms: 230 W
IHF dynamic power (Bridged mode, two channels driven):
8 ohms: 480 W
4 ohms: 380 W
2 ohms: 300 W
Peak output current: >20 A (1 ohm, 1 ms)
Input sensitivity (for 120 W in 8 ohms, maximum volume): 1150 mV
Dimensiuni: 483 x 45 x 435 mm
Greutate: 10 kg
Raport Semnal/zgomot: >88 dB (A-weighted, 500 mV input, ref. 1 W out in 8 ohms)
Raspuns in frecventa: ±0.5 dB (20 Hz − 20 kHz)
THD: <0.05 % (1 W to 100 W, 8 ohms and 4 ohms)
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator de Putere NAD CI 8-120 DSP. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare