Amplificator de Putere Musical Fidelity M8-500S

  • Amplificator de Putere Musical Fidelity M8-500S
  • Amplificator de Putere Musical Fidelity M8-500S
  • Amplificator de Putere Musical Fidelity M8-500S
Echipa AVmall incearca sa mentina acuratetea informatiilor din acesta prezentare. Cu toate acestea, in anumite cazuri, pot aparea mici inadvertente pentru a caror semnalare va suntem recunoscatori. Ne poti contacta oricand pentru a clarifica eventuale nelamuriri. Nu uita sa mentionezi in corespondenta ta numele exact al produsul. Fotografia produsului Amplificator de Putere Musical Fidelity M8-500S are caracter informativ si poate sa difere de produsul real sau sa contina accesorii neincluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice pot contine erori de operare si pot fi schimbate fara instiintare prealabila de catre producator, neconstituind obligativitate contractuala.
28059,00 RON / Bucata
Disponibilitate: In stoc furnizor

Ai gasit mai ieftin? Suna pentru cea mai buna oferta!

Oferta personalizata si reducere pentru 2 sau mai multe produse. Suna acum si afla!

Cantitate:
+
De la: 4676.5 lei / luna
Livrarea este gratuita in Bucuresti si provincie (daca comanda depaseste 299 ron), timpul de livrare este de 24-48 de ore, in cazul in care s-a facut confirmarea livrarii de catre AVmall.

M8-700 a primit recenzii extraordinare și o recepţie entuziastă din partea audiofililor. Combinaţia de putere mare și performanţa tehnică de ultimă generaţie s-a dovedit foarte convingătoare pentru toate clasele de ascultători. Din păcate, anumiţi clienţi nu au spaţiul necesar pentru două monoblocuri mari și, poate, nu au nevoie de atâta putere. Pentru ei a fost creat amplificatorul M8-500s. Împreună cu un preamplificator M8, veţi avea un sistem de amplificare gata să facă faţă celor mai înalte exigenţe.

M8-500s este un amplificator stereo perfect echilibrat, care oferă 500 Watts per canal, valoare care aproape se dublează la 4 Ohmi. Acesta este proiectat să menţină distorsiunile la un nivel foarte mic, sub 0,001% la 1kHz și sub 0,005% la 20kHz. Chiar și la nivelul de 50kHz distorsiunile rămân sub 0,02% și urcă spre 0,06% la nivelul nerezonabil de 100kHz. Acestea sunt măsuri de frecvenţe neîntâlnite în lumea reală, dar subliniază ideea de bază: ca M8-500s are distorsiuni mult redus faţă de modelele rivale.

LA fel ca și M8-700m, M8-500S are de asemenea foarte puţin zgomot. Combinaţia de putere înaltă, distorsiuni și zgomot foarte reduse duc la performanţa sa ridicată, indiferent că este vorba de sunet dinamic și rapid sau detalii delicate.

Orice muzică aţi asculta, M8-500S o va livra într-un mod spaţios și cu realism deosebit.

Puterea și echilibrul acestui amplificator garantează că puteţi conecta aproape orice difuzor doriţi. Desigur, partenerul său perfect, atât vizual cât și audio, este preamplificatorul M8 Preamp.


Specificatii Amplificator de Putere Musical Fidelity M8-500S

Specificatii Performance

Power output: 500 Watts per channel into 8 Ohms (27 dBW)
THD(+ noise): <0.007% typical
Signal to Noise Ratio: >120dB 'A' weighted
Frequency Response: +0, −1dB, 10Hz to 80kHz

Inputs

1x RCA Phono Line Level
1x Line level XLR Balanced
1x Trigger input 3.5mm (â…›”) mono jack ±4.5 to ±15V DC

Inputs

1x RCA Phono Line Level (loop output)
1x Line level XLR Balanced (loop output)
1x Trigger output 3.5mm (â…›”) mono jack 12V DC

General

Dimensions - WxHxD (mm): 440 x 160 x 460
Weight (unpacked / packed): 29 kg / 34.5 kg

Tip Echipament Putere Stereo
Pentru Boxe:

- Pentru performante optime este necesara pozitionarea boxelor la o distanta de minim 30-40cm de peretele din spate pentru boxele cu bass-reflex in spate, pentru cele cu bass-reflex in fata, recomandam pozitionarea la o distanta de 10-20cm fata de peretele din spate.

- Boxele vor ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa minim 50 de ore (ideal 100 ore) de functionare la volum mediu. In aceasta perioada de timp, de “rodaj a boxelor”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce boxele vor functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate. Exista boxe care necesita un „rodaj” mai amplu de minim 300 de ore mai ales in cazul celor care au difuzoare de kevlar, carbon sau alte materiale de acest tip. Boxele care se „rodeaza” cel mai repede sunt cele care au difuzoare de celuloza.

Pentru Amplificatoare, DAC-uri, Preamplificatoare, Receiver Stereo & Home Cinema, Surse digitale audio-video:

- Pentru performante optime este necesar „rodarea” echipamentului, In functie de complexitatea componentelor din aparatul dumneavoastra acesta poate dura intre 30-200 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca acesta este alimentat corect conform manualului de utilizare la 220-230 Volti si trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Echipamentul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, bass-ul nu va fi inca controlat, inaltele rigide iar vocile usor retinute, pe masura ce echipamentul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru cabluri:

- Pentru performante optime este necesara „rodarea” cablurilor, In functie de complexitatea conductorului folosit, cat si geometriei acestuia, „rodajul” poate dura intre 30-100 ore.

- Rodajul se face la volum minim, fiind astfel suficient faptul ca va trece semnal audio sau video dupa caz prin el.

- Cablul supus „rodajului” va ajunge sa functioneze in parametrii recomandati de producator, dupa perioada mai sus mentionata. In aceasta perioada de timp, de “rodaj”, sunetul va fi la inceput ceva mai artificial, pe masura ce cablul va functiona, veti remarca cum bas-ul devine mai controlat, mai prezent si mai voluminos, vocile si sunetele medii devin naturale si mai echilibrate, iar inaltele devin rafinate si detaliate.

Pentru detalii privind aceste aspecte de rodaj si nu numai, va rugam sa ne consultati!

Nu sunt recenzii pentru Amplificator de Putere Musical Fidelity M8-500S. Fii primul care scrie una!


Spune-ti parerea

Trebuie sa fii autentificat pentru a comenta!

Produse similare